Mamici de iulie-august 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 5
acusor spune:
Neata fetele!
Anis, pana sa-ti comanzi tu stetoscop eu aveam deja. Am de la tensiometru. Si eu sunt stresata ca nu-l simt pe bebe si dimineata avem ora de ascultat burtica. . Asa ca stai linistita ca nu rade nimeni. Eu de-abia pe 25 martie ma duc la eco morfologica si vroiam sa ma mai duc la una normala intre timp sa-l vad ca e ok. Acum m-am mai linistit putin.
acusor 16 sapt+
Katink spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
Katink, e superba fetita ta, sa va traiasca! Dar v-a lasat sa vedeti ce este, ca mie mi s-a parut cam rusinoasa domnisoara? Inca o data felicitari!
Andy si 19 sapt. +4
Multumim mult Andreea . Pai tot controlul s-a foit pe toate partile, a dat din picioruse, si la un moment dat s-a intors cumva cu picioarele in sus (cam cum stam noi pe masa de ne ia proba ) si asa a putut sa vada.
Pozele astea sunt facute exact la sfarsitul controlului, atunci a luat pozitia asta rusinoasa sa iasa bine in poza
Numai bine,
Katink si bebelusa mea dulce 19+
anis spune:
Unde sunteti fetelor azi????
AniS si bebelina mea dulce 18+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mitub spune:
Eu am avut un raport de predat si am fost cam ocupata toata ziua, iar acum am de corectat un articol.
Ce ziceti de zapada de aseara????? Asha ninsoare...de poveste...n-am avut toata iarna, si uite ca vine acum, cand toata lumea dadea cu nasul in zambile si ghiocei!
Va pup, un weekend excelent,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 19 saptamani + (DPN 1 august)
cin spune:
Asta ma intrebam si eu...pe unde umblati, mai fetelor?? ca eu va citesc si de cateva ore bune ...nimic , dar nici eu n-am scris ...Nu stiu ce am...sunt fara chef azi, nu ma simt bine, am avut o saptamana agitata, cu mult stres si multa munca si azi e prima zi de liniste si ma resimt...mai rau e ca ma tot doare burtica..am si ceva contractii...
Abia asteptam week-endul sa ma pot odihni ...si pt ca duminica e ziua sotului meu, socrii mei s-au gandit sa ne faca o surpriza si ..vin azi.. acum cateva ore am aflat..noroc ca e curat acasa, doar ca la sfarsit de saptamana frigiderul e cam gol...si zau ca n-aveam chef de stat prea mult in bucatarie..dar asta e...ce sa zic? o data pe an vin socrii la mine (sunt din rm valcea)
Si cam atat...bebe e tare activ...incepe da-mi traga cate una..
Nicoleta
Katink spune:
Burtici,
un sfarsit de saptamana placut si linistit va doresc, fara dureri, raceli sau alte neplaceri!
Nicoleta sa iti traisca sotul, la multi ani si petrecere frumoasa duminica!
Numai bine,
Katink si bebelusa mea scumpa 19+
irinabungau spune:
Kulta, multumesc mult pentru sfat, voi incerca si varianta asta. De obicei ma apuca durerile cand stau intinsa la TV si in special seara. In timpul zilei n-am nimic. Ciudat este ca pana acum aveam contractii - dureri ca la ciclu, numai ca acum simt cum ma doare uterul, si ma tine cca 20-30 de secunde, este o durere de-mi taie respiratia. Astazi nu am mai simtit-o, sper sa imi revin... Trebuie sa incepem si noi sa invatam sa respiram corect, am tot citit ca este foarte important in special in momentul cel mare, la intalnirea cu bebe.
Anis, esti tare simpatica!!! Sa stii ca m-am gandit sa-mi procur si eu un stetoscop, dar am zis sa nu exagerez... Dar vad ca n-as fi singura!! Mai zi-ne ce face bebelina ta in burtica... ii auzi inimioara?? Cred ca-n cazul asta as sta toata ziua cu stetoscopul dupa gat... si cum mi se face dor de bebe... hop si eu, trag cu urechea!! Super, super!! Pupici!
Irina si bebe 18 sapt.
irinabungau spune:
Katink, ce faina este fotografia cu balerinuta ta... este o dulce, se vede foarte clar, super!
Irina si bebe 18 sapt.
cin spune:
tare liniste azi pe-aici...
ma retrag si eu spre casa...va urez un week-end minunat si ne "revedem" luni...mai odihnite, sper
Monica-Elena spune:
ANIS te rog sa ne schimbi culoarea la carut ca astazi la ecografia de 22 de saptamani de la dr Pop am aflat ca vom avea un baietel . Avem 600grame si suntem OK. Doar mami are o mica rezistenta in arterele uterine dar ne-a zis dn dr ca importante sunt Ir-urile de la 30-32 de saptamani.
Cat despre contractii nu va speriati fetelor noi avem de la 2 luni. Stati cuminti la pat cand aveti si luati no-spa, scobutil, papaverina pastilute sau injectabl si este OK.
pupici la toate burticile si un week-end minunat.
Monica si broscuta din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.