Mamici de iulie-august 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 3
irinabungau spune:
Cristina, nu stiu ce se intampla in Bucuresti de este asa o criza, in Constanta in farmacii sunt chiar afise in geamuri ca elibereaza retete compensate si gratuite. Nu ma asteptam, dupa toata povestea de la TV cu casa de sanatate.
Si eu ma speriasem putin, dupa ce am vazut ce tratament am de facut si stiam si cat costa injectiile... ma luasem cu mainile de cap, zau! Dar s-a rezolvat ok pana la urma din punctul asta de vedere.
Mai ramane sa ma fac bine...
Pentru durerile in gat tot lamaia cu miere este cea mai indicata, eu asa m-am facut bine la gripa (cu febra, toate cele...).
Giana, Eco 3D cred ca este la Euro Medica - in curtea Spitalului Judetean. Nu sunt sigura, suna inainte si afla. Si... ca sa nu te coste foarte mult, mergi la doctorita de familie si obtine o trimitere , altfel te costa in jur de 2-3 milioane. Daca suni, zi-mi si mie pentru cand se fac programari, ma gandesc sa-mi vad si eu bebelusul 3D . Daca afli si preturile exacte trimite-mi si mie un PM cu ce-ai aflat, ok? Cat despre problemuta mea... sper sa ma fac bine curand...Pup mult la tine!!
Irina si bebe 18 sapt
Katink spune:
Buna dimineata burtici!
Multa sanatate Cristina! Ma gandesc sa iei ceva tot asa pentru gat, ceaiuri calde cu lamaie si miere si bomboane de gat, gargara cu apa cu sare... Ai grija de tine
Frumoase burticile voastre, le-am vazut azi dimineata si ma gandesc sa imi pun in album fotografii si cu burtica pe exterior ...
O zi buna,
Katink si Emma dulce din burtica 19+
palmyrah2002 spune:
Multumesc Irina!
Eu sint din Iasi si pina acum nu am avut probleme ,ba chiar ieri dimineata se eliberau retete,dar de dupa-amiaza au sistat distribuirea de compensate si gratuite!
Reteta mea e de 1,2 mil/luna(Materna,Magnerot si Ferogradumet)si iti dai seama ca as da faliment!
Multumesc Katink!
Cum se numesc bombonelele pentru git?
Acelea verzi gumate chinezesti,de la farmacie?
Cristina22 s si Mihnea
Monica-Elena spune:
Cristina la Bucuresti nue nici o problema cu retetele gratuite ptr gravide. Mie aseara mi-a luat sotul meu reteta(materna, tardyferon-fol, gynipral si utrogestan).
Monica si broscuta din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
andre_ea spune:
Buna dimineata!
Ce frumoasa e listuta noastra! Nici nu mai tin pasul cu vestile noi.
M-am bucurat pentru fiecare mamica care si-a vazut puiutii.
Katink, e superba fetita ta, sa va traiasca! Dar v-a lasat sa vedeti ce este, ca mie mi s-a parut cam rusinoasa domnisoara? Inca o data felicitari!
Bella, sa-ti traiasca flacaii! Ma bucur ca sunt exact ce ti-ai dorit.
Eu m-am speriat putin de 8 martie cand am fost la control, pentru ca medicul mi-a zis ca senzatia de abdomen tare pe care o am uneori reprezinta de fapt contractii. Mi-a recomandat no-spa. Cand am plecat de la medic si apoi a doua zi am tot avut dureri de burtica pe care nu mai stiam cum sa le interpretez. Acum au trecut. Sa fi fost si psihicul de vina?
La eco merg abia vinerea viitoare. Mi-a zis ca vrea sa stie cum e colul. Probabil se teme ca s-a scurtat.
Si eu care credeam ca sunt o graviduta fara probleme!
Pentru carcei la picioare mi-a recomandat magneziu efervescent. Are gust de capsuni, asa ca il iau cu placere.
Sper sa auzim numai de bine in continuare!
Pupici!
Andy si 19 sapt. +4
KULTA spune:
andre_ea, imi pare rau sa aud ca-ti faci probleme din cauza ca ai contractii. Eu am avut inca din luna a 3 a si la prima sarcina si am si acum. Nu mi-au dat nimic si nu mi-au spus cum ca ar fi vreo problema. Nu ai de ce-ti face ginduri de pomana.
Totul va fi bine, ai sa vezi.
Sanatate maxima
K16+2
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
andre_ea spune:
Fetelor, vreau sa va mai spun ceva.
Achizitionati nr. de martie al revistei Academia Mamicilor, pentru ca veti gasi acolo primul articol din povestea uneia dintre mamicile de iulie-august, pe care o indragim cu toate. Nu va spun cine, va las sa descoperiti singure.
Multi pupici!
Andy
anis spune:
'Neata burticutze si bebelushi....
Pentru fetele racite, e sfanta lamaia cruda, stoarsa amestecata cu miere..eu asa am scapat si chiar f repede.Pentru gat am luat niste bomboane cu lamaie...nu mai stiu exact cum se chemau...da tot de la farmacie.
AniS si bebelina mea dulce 18+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by KULTA
andre_ea, imi pare rau sa aud ca-ti faci probleme din cauza ca ai contractii. Eu am avut inca din luna a 3 a si la prima sarcina si am si acum. Nu mi-au dat nimic si nu mi-au spus cum ca ar fi vreo problema. Nu ai de ce-ti face ginduri de pomana.
Totul va fi bine, ai sa vezi.
Sanatate maxima
K16+2
Multumesc pentru incurajari.
La prima sarcina iti faci probleme din orice. Nu stii sa deosebesti o durere banala de una serioasa. Si chiar daca nu te doare nimic, gasesti alt motiv pentru care sa te stresezi. Cel putin eu asa sunt.
Andy
KULTA spune:
Si cele care nu locuiesc in Ro cum sa achizitioneze acea revista?
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"