Bebelusi de sept - oct 2004 (30)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

M-am uitat si eu la pagina bebelusilor de aug-sept 2003. E dragut facuta si merita sa incercam si noi. Nu e greu de facut dar trebuie ceva timp.

Lorena, eu am avut probleme cu merele pentru ca de la unele face verde. Acum am gasit niste mere care ii sunt bune. Habar n-am cum se cheama dar sunt putin rosii. Eventual o sa le fac o poza sa vezi cum arata, dar putin mai incolo ca a inceput bebelina concertul.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Lorena, al meu nu papa decat mere Golden. Sunt alea galbene (cu picatele mai mult sau mai putin evidente) si dulci... parca au o usoara aroma de banana!! Am incercat si cu altele ... mai acrisoare dar se stramba rau si "sigileaza" gurita!!!

Mihaela, bine ca Alexia isi revine.. poate si din cauza ca nu papa foarte bine a prins-o raceala... ca ma gandeam si la al meu acum ca-l vad mofturos tare ... zic eu ca de la dintisori maraie la orice papica...sa nu fie vulnerabil si Doamne fereste!

Si noi am facut compot din mere cu pere (ca facuse ieri cam tare ...da' cat s-a straduit i-au iesit ochii din cap si-i curgeau lacrimile ... de ma luase mila!!!)... oricum papa mai bine compotul decat fructele proaspete.

Ana, ma uit si eu la listuta dupa ce postez si va zic ce parere am!

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna fetele!

si eu i-am dat azi cereale cu compot de visine, adica vreo 20 de ml de zeama

vreau sa va spun ceva sa nu exagerati totusi cu compotul, pt ca are si zahar si plus ca prin fierbere se pierd absolut toate vitaminele.asa ca ar fi cam fara rost, doar ca sa aiba burta plina...adica macar fructele sa le dam proaspete.

a fost mama azi la med de fam si i-a spus de problema cu kksi era de-a dreptul indignata ca nu am trecut la legume si carne inca. ce=-i drept ea stia ca eu am inceput sa-i bag mai multe si zice pai de unde sa faca mai consistent daca nu mananca??? si zice tot la faza aia sunteti??? adevarul e ca la ultimele 2 controale tot asa ii dadeam doar fructe si cereale,
a mai zis ca pana ma duc la vaccin sa am si branza de vaci bagata!
acuma. ... oi vedea eu ce fac
eu i-as mai fi scapat asa un borcanas de legume pe aici, dar tot nu ma risc pt ca nu intelegem nici unul o iota din ce scrie pe borcane si mi-a fost teama sa nu iau cu carne. am unul cu orez si cartofi o sa=-i dau maine pe ala, ne luam dupa desenele de pe eticheta...

aici nu am ca si acasa de altfel pasator, de aia nu m-a stresat inca. o sa cumpar zilele urmatoare.
a mea e bine,cam maraie, cateodata chiar nu stiu ce sa-i fac, ca nu e plans ci asa o smorcaiala, probabil o chinuie dintii, ii mai dau cate 2,3 ml de eferalgan cand depaseste limita cu maraiala si de regula se liniste.

ana miti da-ne vesti!

cam atat despre noi

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

M-am laudat prea devreme. Acum o ora Alexia avea 38.2 dupa ce se trezise.

Ana_a, am vazut si eu acum cateva zile situl si mi-a placut. E super misto!

Daany28, ai flacau mare de acum daca are 5 luni! Eu am folosit Huggies si mi s-au parut ok. I-am luat 2 baxuri cand dadeau gratuit si cate un tricou pt copii de 2 ani...hihihi.

Lorena, mie doctora mi-a zis sa incep cu marul ionatan. Acum depinde si de copil ce prefera...asa ca mai bine cumperi mai multe sortimente si vezi pe care il accepta mai bine.
Azi i-am dat mar golden si s-a strambat si la asta desi e dulce.

Mada, legume poti sa-i bagi deja dar carnita mai poate astepta si dupa 6 luni. Legumele poti sa le fierbi bine si apoi sa le pasezi cu furculita dupa care le dai prin strecuratoare...asta daca nu va descurcati cu borcanasele.

Pupici!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 6 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Mada, si eu m-am gandit cum zici tu cu compoturile, da eu nu-i dau compot ca fiind o masa principala, ci ceva de genul : o mica gustare inainte de cereale, mere crude nu le vrea si decat sa-i dau ceai la ora aia am zis ca-i fac acest compot.Merele din compot le-am mai mestecat si cu para cruda da nu prea am avut succes...Astept sa vina sezonul cald sa avem mai multe fructe la dispozitie.
Apoi cu banana...eu am zis sa nu-i mai dau o perioada sa vad daca ea e responsabila de kk tare si apoi cam peste tot se zice ca e alergica...
Voi tot zice-ti de para ca fiind un laxativ garantat...da eu i-am dat la Stefan sia mancat o juma de para...si nici un rezultat!

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julya spune:

multumim fetelor ptr urarile de sanatate...Adrian inca mai tuseste dar pare mai "usoara" comparativ cu zilele trecute...

daany28, eu sunt f multumita de scutecele Haggies, parerea mea e ca absorb mult mai bine comparativ cu cele Pampers, era mai mereu cu spinarusa uda, si-l schimbam destul de des, nu mai zic ca noaptea era un chin cand il gaseam ud si trebuia sa-l schimb, lucru care nu mi se intampla cand folosesc Huggies, ne-ajunge doar unul toata noaptea...suna cam a reclama, dar cel putin asa a fost in cazul nostru...eu il recomand cu incredere...

lorena_adreianu, indiferent de soi, eu ma uit ca merele sa fie f bine coapte, daca sunt mai verzi sunt si mai acide,mai acrisoare...nu neaparat sa fie f suculente, de obicei astea verzi sunt mai suculente pe cand alea mai "malaietze" sunt mai dulcisoare, asa mi s-a parut mie, poate fetele au alta parere...

Mada, ziceai sa incerci borcanasele orientandu-te doar dupa desenele de pe eticheta, eu am vazut borcanase care pe langa cele "afisate" pe eticheta mai aveau si alte legume in compozitie..ai grija ce alegi..

in rest va doresc o noapte linistita si frumoasa (ptr cele care reusesc sa mai si viseze}....numai bine..

Iulia si puiutul Adrian http://community.webshots.com/user/adrienut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Salutare ,
am uitat sa va spun ca Deanna sta deja in fundic mai bine de 5 min .Acum sta si se joaca singurica cu cuburile pe care tati i le-a cumparat cadou .
Mihaela de ieri am inceput sa-i dau iar cereale si nu mi-a vomitat, sper s-o tina tot asa .I le-am amestecat cu pulpa de mar .Am incercat sa-i dau carnita si nu-i place, doctora mi-a zis sa i-o amestec cu fructele...

sanatate la puiutii mici si bolnaviori

Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Roandre, imi pare tare rau ca aveti iar febra. Sper ca Alexia va fi ok peste noapte si nu va mai face febra. de la mine.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ce mai ninge... zici ca e Craciunul, nu ca vine primavara!

Eu am incercat sa-i dau mar si se stramba mai rau ca atunci cand ii dau lamaie. Apoi il scuipa pe tot. Nici nu vrea sa inghita... Asa ca momentan am renuntat...

De asta seara cred ca nu-i mai dau lapte de la san ca nu mai am mai deloc... in ultima luna ii dadeam doar seara si dimineata de la san (doar atat mai aveam) si incet-incet am ramas fara lapte. Asta este... 3 luni am alatat-o exclusiv si inca o luna jumate i-am data la san si lapte praf... daca mai mult n-am avut

Mihaela multa sanatate... sa treaca mai repede raceala. Azi am incercat sa-i dau Bebelac si a papat 130 ml... se pare ca a inceput sa-i placa orice lapte si nu mai face figuri.

Mina sa termini mai repede teburile, ca astia zic ca vine primavara si trebuie sa ne plimbam...

Elena cu cipilica

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julya spune:

Nina, spune-mi te rog, tu ce fel de iaurt folosesti ptr branzica? Multumesc anticipat.

Iulia si puiutul Adrian http://community.webshots.com/user/adrienut

Mergi la inceput