Bebelusi de sept - oct 2004 (30)
Raspunsuri - Pagina 5
georgiana.david spune:
ellen care sunt cerealele care fac bine la scaun?
naty mie imi merge e-mailul fara probleme si primesc cam de peste tot, ai vorbit cu administratorul vostru de retea? Si eu ma intrebam oare de ce nu mi-ai mai scris. Tu de la mine ai primit?
chiar daca e martie si am zis ca abia astept primavara, pe la ora 20 ce credeti ca faceam? Dami dormea si l-am lasat cu tati iar eu cu Ioana am plecat afara si ne-am jucat zdravan de tot in zapada, mai ceva ca iarna si tare fain a fost. Azi am fost afara (de fapt mama ca eu aveam treaba) si cu Dami, pe la pranz, si au stat 2 ore .
Mihaela sanatate pentru Alexia!
Crini bine ai revenit , am intrebat de cateva ori de tine. Vezi ca ti-am dat un PM.
La albumul Damian ultimile 12 poze sunt recente iar la albumul Ioana ultimile 6, va asteptam sa ne admirati!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
danyce spune:
Multa sanatate bebeilor bolnavi!Le tinem pumnii si noi sa se faca bine cat mai repede.
Voi ce fel de compot faceti? Banuiesc eu ca nu folositi zahar , deoarece nu e indicat bebeilor asa de mici si nici arome gen scortisoara, cuisoare si alte asemenea. Si are gust compotul asta fara zahar si arome?
Almapapa Golden Delicious (merele alea galbene si dulci), Jonagold (un fel de mere ionatane)si Elstar (cam la fel ca ionatanele, dar putin mai dulci).De la banane, ea nu are nici un fel de probleme, nu am observat sa ii influenteze scaunul.
Daany23, foarte bine a crescut Vladut.Sa o tina tot asa!
Gand la gand cu bucurie. Si eu ma intrebam cat de bune sunt scutecele Huggies pt. ca sunt acum in oferta speciala si ma gandeam sa iau si eu 2 baxuri.
Ma duc la culcarica ca maine vreau sa apuc sa fac curat inainte de amiaza, cand o sa am iar ceva musafiri si apoi vine tati acasa, iar seara plecam noi in vizita la niste prieteni. Noapte bune si pupici,
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
aissa spune:
Buna dimineata!
Sper ca toti bebicii au dormit bine si mamicile lor la fel.
Roandre, sper ca Alexia nu a mai facut febra deloc si ca sunteti bine.
Noi am luat deja micul dejun si acum sper sa adoarma ca am de calcat o tona de haine si dupa masa de la 10 vreau sa merg cu ea pana la serviciu ca am nevoie de o adeverinta. Vad ca e soare, dar e inca rece. Sper ca mai incolo sa se inmoaie gerul ca trebuie sa merg cu taxiul si sa n-am surprize cu ea.
Va pup, va urez o zi frumoasa si linistita si vorbim mai incolo.
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa
roandre spune:
Buna dimineata!
Alexia a inceput putin sa tuseasca iar temperatura avea 37.5. Cred ca astazi ma duc cu ea la doctor s-o vada ca sa fiu eu linistita...desi mi-e si teama s-o scot afara!
Aseara am incercat iar cereale. A papat 70 gr cu lingurita iar apoi vreo 40 gr i le-am pus in biberonul cu lapte (ce nu mancase cu lingurita). Le-a papat si pe astea iar dupa vreo 2 ore cand i-am dat laptic (40 ml) inainte sa se culce mi-a vomitat de 2 ori de a trebuit s-o schimb de toate hainele si lenjeria in patut.
Acum nici nu stiu daca au fost cerealele de vina sau s-o fi inecat. Cred totusi ca nu-i mai dau cereale in biberon ci doar cu lingurita.
Vad ca tot ziceti de compot. Pai ii fierb si eu astazi Alexiei un mar si o para si sa vedem ce parere are.
Davina, curioasa combinatie de carne cu fructe. Eu zic mai bine sa-i dai carnea cu legumele ca are gust mai bun.
Cat despre cereale, foarte bine daca nu le mai vomita. Dar ce cereale i-ai dat?
Eliana, ce ma bucur ca Elenea vrea si Bebelac. Cred ca nu accepta pana acum ideea de lapte praf si nu neaparat Bebelacul. Sper sa-i placa si sa manance cu pofta de acum inainte!
Cu marul...ha, parca vorbesti de Alexia. Si ea se stramba de zici ca-i dau otrava. Dar ea se stramba la orice...si la banana.
Trebuie sa-i dai timp sa se obisnuiasca cu gustul. Dar sucul de mar ii place?
Aissa, ai mare grija daca pleci cu bebe la serviciu la diferentele de temperatura din incapere si de afara. Eu asa cred ca a racit Alexia mea...cand am fost la ASE probabil inauntru a fost mai cald, o fi transpirat si apoi am iesit afara.
Sper ca nu mi-o iei in nume de rau dar n-as vrea ca si Alexandra ta sa raceasca.!
Pupici!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 6 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
aissa spune:
Roandre, iti dai seama ca mi-e si mie frica de raceala. Problema e ca am nevoie de adeverinta, nu am cu cine o lasa.... Oricum, eu la birou o dezbrac, probabil ca tu nu ai putut face asta fiind in hol la ASE si o fi transpirat. La mine la birou e cald, fetele stiu ca vin si sper sa fie ok. Merg cu taxiul pana la poarta, apoi voi pleca la fel si in birou o sa o dezbrac de costumul gros. Problema e ca acum e inca frig afara, iar cand s-o incalzi ma incurc in mese. O sa vad cum reusesc sa ma incadrez.
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa
roandre spune:
Georgiana, v-am vazut pozele si sunteti niste frumosi toti!
Ce mare s-a facut si Dami!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 6 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
ellen spune:
Geo, uite ce am gasit eu in cutia de lapte de la Humana referitor la cerealele Humana. La celelalte nu stiu nimic.
De la 4 luni:
- Bananen Milchbrei (piure de banane)- relaxeaza scaunul
- Fruchte Milchbrei (piure de fructe cu lapte) - intareste scaunul
- GrieB Milchbrei (piure de gris cu vanilie Burbon) - normalizeaza scaunul
Cele de la 6 luni incolo sunt toate cu "normalizeaza scaunul".
Eu am luat Bananen Milchbrei, si cu toate ca surprinzator este cu banana, si-a facut efectul.
Lorena, am pus poze cu merele sunt in album la Diverse. Sper sa-ti folosesca. A mea de la merele galbene facea verde si le-am intrerupt.
Ce mai fac copii bonlaviori? Sunt mai bine?
Alexuta mea a vomitat aseara in jet, nu mult dar a fost din cauza mea . Azi dimineata s-a trezit, a mancat si acum doarme. O astept sa se trezeasaca sa manance . Azi i-am fiert doar marul si o sa-l amestec cu para cruda sa vedem daca vrea asa.
Zicea cineva de para ca nu isi face efectul. Si la noi e la fel. Alexuta mea mananca cate 2 pere de zi si face la fel. Una din pere este amestecata si cu iaurt si degeaba. Cred ca depinde de fiecare copil.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
ellen spune:
Danyce, tentativa aia de compot pe care o fac eu, fara zahar si arome, nu are nici un fel de gust. Eu nu as manca asa ceva, in schimb bebelina mea se linge pe botic. Asa ca eu continuii sa-i dau si mai incerc si alte combinatii.
ellen spune:
Roandre, multa santate Alexiei si sa se faca repede bine. Succes la medic.
M-am tot tinut sa te intreb ceva dar uitam de fiecare data cand scriam. Am vazut ca i-ai luat niste bile Alexiei, nu sunt tari? As vrea si eu sa-i iau dar am vazut in Cora si mi s-au parut cam tari.
Bebelina mea deja s-a zgariat putin de la o zucarica si imi este cam teama sa-i mai iau jucarele din astea cu care isi poate sparge capul cu toate ca pe ele scriu astia ca se pot folosi de la 3 luni.
frosa spune:
lorena eu ii dau mere galbene sau ionatane, vezi si tu care sunt mai dulci.
roandre cind tuseste puiul tau are si expectoratii?? ma gindesc ca poate de la asta vomita. Sa va faceti bine repede ca vine primavara.
danyce dragute pozele
nina b bine bine , dar cum se face cu aerosolul.
Fetelor cu doi copii, cum faceti cu racelile astea , ca la mine cum tuseste cel mare incepe si cel mic imediat.
Monica Robert si Razvan (10.09.05)