Bebelusi de sept - oct 2004 (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

La Multi Ani! sarbatoritilor de azi. Sa fie sanatosi, voiosi, voinici.

Inanatosire grabnica tuturor bonlaviorilor. Mihaela, cum mai stati azi? E mai bine?

Aissa, m-am tot tinut sa-ti zic mai de mult dar am tot uitat. Vad ca tu ii dai destul de multa banana Alexandrei. Parerea mea, e ca mai bine nu ii mai dai cateva zile sa vezi daca nu cumva de la ea se constipa. Am vazut ca ii dai si carne de pui. Ii dai in fiecare zi, ca si aia constipa.

Eliana, ce bine ca Elenita a stat cumintica cand ati fost la plimbare.
Eu am scos-o o singura data din Bucuresti pe la 2 luni (la botez, ca nu l-am facut aici), dar acum parca nu mai am curaj.

Ma duc si eu la bebelina mea sa-i dau sa manance ca s-a trezit.
Cred ca o sa iesim si noi azi afara mai repede. Pare frumos pana acum si nu bate nici vantul.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata fetelor!

Zicem si noi LA MULTI ANI bebicilor sarbatoriti azi!!!!si

LA MULTI ANI NATY!!!

Si mamici si bebici bolnavi faceti-va bine mai repede ca vine caldurica(cel putin asa spuneau la tv)!

Al meu bazuc e marait ceva de groaza! ....nu stiu ce sa ma mai fac cu el....astept sa treaca rusii (ca acum dau vina pe ei pentru comportamentul asta demential al bazucului meu), si-apoi sper sa-si revina....
De ieri avem 2 mese de fructe(la 10 si 5) si e tare incantat...tremura de nerabdare cand ma vede cu castronelul in mana!
Alesio sta bine de tot in fundulet, se intoarce si se rasuceste pe toate partile, si cand sta pe burta tot ridica din fundulet si impinge piciorusele, doar-doar o prinde si viteza!

Acum doarme....ma duc sa-i pregatesc suculetul de mar...

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

---------------------------------------------------------------------------
When life gives you lemons, make a juice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

LA MULTI ANI Naty!

Noi nu stam deloc mai bine asa ca azi o sa mergem la spital macar sa-i aspire mucisorii de pe gat. S_ar putea sa fie vorba de bronsiolita dupa cum am vazut ca sunt simptomele.

Ana, posibil sa nu fie broccoli de vina dar ma gandeam la tot ce era posibil.

Crismir, ce flacau mare ai! Am vazut pozele voastre...si ce mult te-ai schimbat si tu!

Eliana, deci pana la urma bea si Bebelac...ce bine! Cat despre piureuri, ai incercat sa-i dai si cu biberonul sa vezi daca asa le accepta? Daca nu, mai las-o cateva zile si incearca apoi.

Pufymic, posibil sa fie si rusii o stare de disconfort pt bazuc. A mea n-a avut nici o problema in perioadele alea dar fiecare e unic in felul lui si reactioneaza diferit. Lasa ca trec ei si poate bazucul se linsteste.

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Bine ai venit Andreea si gogosica mica Raluca Maria si te asteptam aici sa intrati in marea noastra "familie"!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 6 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neata dragelor!

La multi ani bebicilor si mamicii sarbatorite astazi!!!!!

Mihaela..multa multa sanatate si tie si Alexiei..sper sa treceti cat mai usor peste raceala..despre Oscillococinum nu stiu ce sa-ti spun...amluat si eu cand am fost racita..m-a lasat vreo 2 zile..si apoi tot am racit..cine stie..poate a fost de ajutor ca nu am facut o forma mai grava...

Eliana ca v-ati gandit la noi. Cum e noul carucior? Apropo..ce carucioare aveti voi? ca euam unul mare si destul de greu..cu roti fixe..si as vrea unul mai usor..sa pot merge cu el si prin metrou sau tramvai.

Doamne..ma ingrozesc cand vad cat de vrednicei sunt puii vostri..Ina nu vrea sa se rostogoleasca..se intoarce ea asa peparti..dar nu face pasul decisiv..in fundulet ii place si ei..dar nu prea o las..oricum nu-si mentine echilibrul...In schimb a inceput si ea sase joace cu jucariile, sa le tina bine in manute, mai rau e cand vrea sa adoarma si ii bag suzi in gurita..ea o scoate si incepe sa se joace si sa vb cu ea..apoi o arunca prin pat si incepe sa tipe.

Am inceput si noi asa timid sa papam piure de fructe facut de mine..dar nu vrea in nici un fel sa vada linguritza..il papa cu bibi..voi cum i-ati convins pe puiuti sa pape cu linguritza?

Gata..va pupic si mai revin,

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana

Mergi la inceput

Am uitat..multumesc mult pentru urarile de ziua mea

Inutza televizomana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mihaela imi pare rau sa aud ca tot nu si-a revenit pitica... Sper sa treaca repede... Sa ne spui ce ati facut la spital.
In leg. cu piureul, am incercat si cu biberonul si tot nu vrea...

Anielas e super carutul... e foarte usor si este mult mai simplu de manevrat. De ex. ieri cand am fost plecati am luat si carutul cu noi... se strange foarte usor si are loc in masina.

Ellen pai de ce sa nu mai ai curaj daca ai inceput sa o plimbi de pe la 2 luni? Acum e si mai mare... Eu am inceput sa plec cu ea ca s-o obisnuiesc cu plimbarile mai lungi cu masina, pt. ca la inceputul lui iulie mergem la mare si nu vreau sa ma trezesc ca nu e obisnuita si plange tot drumul. Am observat ca ii place f. mult sa o plimbi cu masina, cu conditia sa nu stai la semafor ca incepe sa planga... Iti dai seama cum invata ta-su toate stradutele ca sa evite cat mai multe semafoare.

La multi ani! pentru piticii care implinesc astazi inca o luna.

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Hehe..Eliana...se vede ca fetele noastre sunt gemene...nici Ina nu suporta sa stam la semafor...
Ea a facut primul drum cu masina la 2 saptamani cand am venit de la Valcea la Bucuresti...acum se vede ca a crescut..initial dormea aproape tot drumul (3 ore)...papa putin si apoiiar somn...acum in schimb..cand ne-am intors..a atipit doar vreo 30 min cat a papat..in rest era fff curioasa sa vada ce se intampla pe geam pe unde mergem si vroia sa stea si ea ca oamenii mari in fundulet. Si a trebuit sa ma inarmez cu o groaza de jucarii sa facem teatru de papusi, sa cantam....

Inutza televizomana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salut tuturor si bine v-am gasit!!!!
Sunt boboaca aici si vreau mai intai sa va pup pe toate,mamici si bebici, sa fiti sanatoase si sa va traiasca puiutii!!!

II multumesc Mihaelei ca m-a trecut in listuta cu bebicii de octombrie si sper sa nu fiu in plus pe aici... oricum, sfaturile voastre au ajuns de nenumarate ori la mine...
Acum insa m-am decis sa fac si eu pasul.. si de bine ce m-am decis s-a sculat gogosica mea... asa ca va pup si va las... pa!

Andreea si Gogo Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Iar sunt probleme cu forumul sau am innebunit eu ?
Mai devreme (adica acum o ora) nu am vazut postarile lui Dandi si Daniver 31...
Bine ati venit Dandi si Daniver 31! Gata acum am citit si ce ati scris voi...

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput