Bebelusi de sept - oct 2004 (30)
Raspunsuri - Pagina 13
roandre spune:
Mina, tratament bebelinei nu-i dau nimic momentan (doar picaturi pt nasuc)...nici nu pot sa-i dau pe gura ceva pt ca imi vomita. Mai devreme mi-a vomitat si pe nas si pe gura piureul de legume...asa ca ce sa mai incerc cu medicamente?
Astept sa-i treaca raceala si sa mergem la doctora sa facem niste investigatii mai amanuntite sa vedem de unde vine vomitatul asta (caci acum zicea doctora ca e posibil si de la raceala iar altfel n-ar trebui sa mai vomite asa).
Cat despre doctora, momentan sunt multumita de ea. Saraca ne-a dat si preventiv ce sa luam si acum antibiotic, dar daca bebe nu le vrea nu e ea de vina. Apoi stiu ca dupa vaccin nu ai voie o perioada sa-l "intepi" pe bebe ca sa-i fac ceva injectabil.
Eliana, chiar ma gandeam la tine mai devreme ca nu ai mai dat nici un semn de viata pe aici! Deci ati iesit din Bucuresti....de abia astept sa prind si eu curaj si sa plecam!
Ce lapte ii dai de papa asa bine pitica? Noi nu depasim sub nici o forma 130 ml (e sarbatoare cand papa atat).
Noapte buna!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 6 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
roandre spune:
Trebuie sa recunosc ca pe mine m-a mancat undeva azi sa-i pun un buchetel de broccoli in piureul de legume si posibil din cauza asta fi vomitat.
Ionella3003, de ce ti-a zis doctora sa nu-i dai broccoli?
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 6 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
ana_a spune:
Mihaela, nu cred ca brocolii sa fie de vina, sunt la fel ca si conopida si multe mamici le dau copiilor de pe la 5 luni.
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
CRISMIR spune:
Buna fetelor!
Da ce viteza aveti la scris...fain..eu nu mai apuc sa intru si cand intru si vad ce mult ati scris mor de nervi ca nu apuc sa citesc tot,din pacate.
MIHAELA,multumesc ca mai adaugat la listuta...sanatate multa si tie si fetitei!
LORENA,mi-a fost tare dor de voi,dar sincera sa fiu nu am timp si nervi sa intru pe net,iar cand intru si se deconecteaza mor de draci...oricum pupici multi pt voi!
Robert al meu e maricel,avem 7200 la 4 luni si 64cm...saptaman viitoare fac 5 luni si papam cam asa:pireut de fructe(chiar si morcov),cereale cu banane si mar ,si mar cu biscuite,toate din borcanel de la Nestle...le suportam tare bine si vom incepe cu pireutul de cartofi si supici facute de casa,si branzica cu oulet...speram sa nu avem probleme ca pana acum totul a fost ok.
Recunosc ca nu am citit ce ati mai discutata voi in legatura cu mancarea,imi cer scuze,vroiam sa va spun si cum stam noi...de baut bem apa si nu ceai ca nu ne place,si totul e bine...incep gingiile sa ne cam supere...stam in fundulet deja,destul de bine,si chiar vrem in picoare mai tot timpul...,dar evident ca nu se poate inca...cam asta este...de racit nu am racit si sa ne ajute Dumnezeu sa fie tot asa,desi eu am fost copza de racita acum vreo 3 saptamani....am pus si cateva poze daca vreti sa ne vedeti,sunt chiar recente,in web-ul al doilea...
Gata fetelor,va pup si urez la toti puiutii la multi ani!
Ne mai auzim zilele astea!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
elyanne spune:
Mihaela mai nou (de 2-3 zile) ii dau Bebelac si se pare ca ii place. Azi, de ex, a papat aprox. 800 ml. Dar maimuta mea nu mai vrea sa manance piure si nici cereale. I-am luat sialte cereale, cu alte arome si tot nu vrea... nu stiu ce sa-i fac.
Crismir ce baiat mare ai! Mai asteptam vesti de la tine, cand poti sa mai intri pe net.
Eliana si Elena (23.10.2004)
elyanne spune:
La multi ani Naty!
Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
Eliana si Elena (23.10.2004)
dandi spune:
Daniela-Marieta sunt din Pitesti,m-am nascut pe 20.08.1970 si am ramas tare greu insarcinata cu ANA MARIA TEODORA pe care am nascut-o pe 8.sept.2004.Am citit tot pe forum o reteta de fertilitate pe care am si facut-o si luna urmatoare nu se stie cum dar am ramas insarcinata dupa ani...
Va pup si la multi ani pt.bebeii aniversari.
daniver31 spune:
In primul rand buna tuturor... suntem alaturi de voi inca din burtica si va ascultam sfaturile....asa ca acum am putin timp liber(bubu mik doarme)si ...dam si noi navala pe forum.
Sanatate la mamici si bubulici..de la noi si sa va face-ti bine.
Eu sunt Oana si pe puiul meu mik il cheama Mihai Daniel(17 octombrie 2004)...am un bb cuminte si foarte zambaret.....dar avem o groaza de nedumeriri....pediatra noastra nu este pe aceeasi lungime de unda cu noi..asa ca pana acum ne-am descurcat cum am putut..instinctul lui mami ,bunica,si binenteles...voi.
I-am dat si eu lui bb oscilo... ii era frica lui mami ca a racit bubu si acum facem kk de 5-6 ori pe zi ,inclusiv noaptea (la 02 30 fix) incat am speriat-o pe mami...asta de 3 zile.
Noi la 5 luni fara 3 zile avem 6 700 si 64 cm...este bine???Cam micutz, nu?
Noi la diversificare am inceput ...fructe .legume si acum carnita de pui si vita...si am vrea sa bagam si branzica dar nu stim cum se face...poate ne ajuta-ti voi...si cereale..dar de care?
La inceput dr noastra ne-a spus ca la ceai sa-i pun o lingurita de zahar in timp ce fierbe si la supica de legume sa-i pun un varf de sare...ca totul este ok...dar citind ce a-ti scris voi..imi este groaza...sper sa nu-l afecteze cu nik pe bubu meu mik....imi vine sa plang.
La vaccinul de 2 luni am facut febra si am fost maraiti(am pus novocalmin supozitor) dar acum la 4 luni nu am avut nik nik.
La capitolul RACEALA suntem campioni...de la 3 la 4 luni am fost.........am luat antibiotice la greu si am facut si analize si...acum suntem bine.Sper ca toti copii sa nu mai raceasca niciodata..a fost tare greu ptr noi...
Acum va lasam ..sa nu va plictisim si va rugam daca puteti sa ne da-ti si noua reteta cum sa facem branzica in casa si daca voi a-ti dat la bebeii vostri iaurt?si de care?
Oana si bubu mik ...Mihai Daniel
....
PS....si eu sunt foarte posesiva....
daniver31 spune:
Ne-am uitat in albumele foto.....FRUMOSI COPIII!!!!!!!!!
Flicitari tuturor
............
Oana si bubu mik Mihai Daniel
aissa spune:
Celor ce sunt azi sarbatoriti: LA MULTI ANI!
Celor inca bolnaviori: faceti-va bine ca vine primavara!
Roandre si eu zic ca trebuie neaparat sa vezi care e cauza varsaturilor, pentru ca este nefiresc sa verse asa, si pe nas si pe gura chiar si mancarea semisolida. Noi am inceput din nou sa dam afara de cand cu piureurile, dar asta pentru ca fata nu renunta la lapte si pe langa cele 2 mese de piureu noi mai avem si cca 700 ml lapte si e si firesc ca e supraplina. Si ea, cand zic ca varsa, ma refer ca nu o poti manevra, sa o pui in fund, sa o ridici, o perioada dupa masa, cca 1 ora-1 ora jumate. Daca faci greseala, sau se zbantuie ea, ii vine lapte inapoi, in coltul gurii, nu in jet, dar destul cat sa se ude, mai ales daca nu sunt pe faza.
Altfel, eu abia astept sa mai ies pe afara, ma bucur de soare dar ma tem de vant, sa speram ca azi e mai potolit. Azi la masa nu am borcanel cumparat, o sa-i fac eu banana cu portocala, sa vedem ce parere are. La legume pastrez combinatia care a iesit castigatoare pana acum (morcov, albitura, telina, pui) si sper sa ii dau saptamana asta branzica. Sa vedem cum i se pare.
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa