Superpacientele optimiste ale doctoritei Moisa (9)
Raspunsuri - Pagina 6
utocatalina spune:
Teo si toate fetele
....rezultatul meu este SUPERBUN!
Progesteronul este 18,63
...valorile normale sunt pentru faza luteala:3,28-38,63....stau bine....sunt fericita
....
Acum intrebarea ramine...cit de bune sunt rezultatele analizelor la Giulesti
pentru ca sa nu uitam luna trecuta, o "desteapta" mi-a zis ca am 3....eu nu stiu ce sa mai cred...cind o sa ajung la Moisa o sa-i bag sub nasuc si analiza de la Medsana sa-si dea cu parerea...
Va zic limitele progesteronului, conform Medsana pentru celelalte faze:
1. faza foliculara:0,27-2,61
2. faza ovulatorie:5,25-38,6.
Betica ti-am ramas datoare o prajitura!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
utocatalina spune:
Teo
mii de pupici
...sunt fericita
ca nu am nici o problema cu progesteronul...in ciuda rezultatului de luna trecuta de la Giulesti...de fericire mi-am cumparat varza murata si am mincat pina m-am murat si eu
......si acum un sfat
pentru toate fetele: orice analiza iese prost, repetati-o please, ca poate fi gresita!![]()
thea_m spune:
Ma bucur Cata! Deci totul este in regula. Cred eu ca luna aceasta, sau cel tarziu luna viitoare, mai avem o
printre noi. Sper si mai multe!
si un week-end placut
Teodora
utocatalina spune:
Aileene nu te-am uitat
...sper ca
sotului sa iasa multi si zburdalnici
...ma bucur ca ai putut sa-i dai "o mina de ajutor", si la noi te lasa cu barbatelul in camaruta...dar am asistat la cazuri cind unii din ei au trebuit sa revina, pentru ca nu au fost suficienti de "inspirati"
...eu cu sotul i-am "recoltat" acasa
si am fugit repede cu ei la cabinet
....nu am inteles cind trebuie sa stai culcata 30 de minute, inainte de
sau dupa...eu stau dupa cu o perna sub fund dupa, dar poate tu nu te-ai referit la asta
...astept precizari
...succes cu renovarea casei...vad ca deja amenajezi pentru un viitor
...sa ias cum va doriti! Apropo, in curind voi face si eu cursuri de franceza...mi-am propus sa te ajung din urma!
utocatalina spune:
Si eu m-am linistit Teo...este ca o povara care mi-am luat-o de pe suflet...iti zic noapte buna si nu o sa uit sa-ti dau detaliile despre laparo imediat ce le aflu! Pe maine!
utocatalina spune:
Teo hai sa intram nitel pe chat, vrei? Eu te astept la "simbata seara este petrecere!"
utocatalina spune:
Sorry
..Teo...de la mine de acasa nu merge sa dechid chatul
....ne "auzim" luni pina la urma! Pupici!