Superpacientele optimiste ale doctoritei Moisa (9)
Raspunsuri - Pagina 7
utocatalina spune:
Neata fetelor
...sunt super nervoasa
...de dimineata mi-am luat temp...si cind sa ma uit ...ecranul gol...cred ca ieri in desteptaciunea
mea, am dat cu spirt pe ecran si de aia nu se mai vede nimic
...desigur ca mi-am dat seama la 6 am...cind m-am dus la baie...am inceput montatul si demontatul termometrului pina cind intr-un final intr-o anumita pozitie am reusit sa zaresc palid cifrele
...sigur ca mi-am luat iar temp...dar dat fiind faptul ca nu mai eram in pat si ma si infierbintasem sa-l repar mi-a aratat un 37.3....eu mi-am pus doar un 37 in chart pentru ca, cresterea am pus-o pe seama nervilor fata in fata fiind in postura de fabricant de tempmetru
....ma duc sa ma umblu la el, ca daca nu reusesc sa-l fac...trebuie sa-mi cumpar altul
...Este o zi minunata si va doresc sa profitati de ea la maximum!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
aileene spune:
Draguta mea CATA , in legatura cu culcatul timp de 30 de min este ptr luarea sangelui ( deci trebuie sa ma odihnesc la max. timp de 30 de min inainte de a mi se lua sange ptr analiza ) , scuze daca am fost cam sucita , dar de cand cu lb. franceza (12 ani) , e adevarat c-o cam "zic" pe dos limba romana , la care totusi eram tare la scoala ... eh , ce sa-i faci , batranetea e de vina ! Mi-e mai usor cu franceza , dar astept sa inveti si tu , si dupa o sa putem conversa in limbi straine ( glumesc bineinteles , stiu ca nu e acceptat limbile straine pe acest site , pacat )
Ma bucur mult ca rezultatele tale sunt "formidabile" , felicitari si vorba lui THEA , sunt sigura si eu ca-n curand vor mai fi cateva
printre voi si sper din tot sufletul sa fie asa , la TOATE , ca meritati din plin , sunteti niste fete cu mult merit , si nu va pierdeti speranta chiar daca mai aveti si unele vesti mai putin bune ! Ai dreptate tu , sa nu depuneti armele ca veti reusi !!! Imi pare rau c-ai avut probleme cu termometrul tau , intr-adevar e neplacut s-ajungi in baie si sa vezi ca nu merge , totul nu mai e cum ar fi fost daca-ti luai t° inainte de-a te scula din pat , ei ce sa-i faci , considera ca e acelasi ca si ieri , nu te necaji , maine e o alta zi si sigur ca vei cumpara altul , mai "competent" ! Hai , fruntea sus , nu e nimic grav ok ?
Noi astazi mai dam o tura prin magazine ptr materiale , ca n-am gasit ceea ce vroiam , chiar daca este de ales , vrem sa "personalizam" casuta noastra , nu vrem sa se asemene cu altele , avem niste gusturi si tindem spre un "style suedez"...f fain ! Sa vedem , pana una alta e drum lung , speram ca vom reusi ! Eu iti doresc un week-end extra , nu ca si celalalt , cu sotiorul bolnav si cu o seara de sambata "mediocra" ...si un
dulce tie si tuturor fetelor , numai bine !
si 

bety spune:
Cata - eram curioasa rau...chiar ma si gandesc la prajitura de la tine
(dar sa fie mica de tot, ca de cand cu anti astea, am pus 5Kg pe mine intr-o luna...si apropo: toata lumea mi-a spus ca nu ma ingras dar, uite clar ex. la mine aveam 59 si acum am 64, nu mananc mai mult ca altadata; vorba aia...voi va masurati TB iar eu Kg!!!!!)...nu de alta, dar m-as fi mirat sa fie ceva probleme, pentru ca ti-am spus, ca mie, cand am intrebat-o de analize in general, mi-a spus ca nu o intereseaza decat cele pe care mi le-a dat, ca din monitorizari+durata CM (totul fara stimulare) si ce analize am facut pana acum, nu am nici o problema de genul hormonal si nu am de ce sa-mi fac probleme. Adevarul e ca am si un dosar "teapan" ca de fiecare data, cand ma duc la control si-l car dupa mine, asistentele imi spun: ce dosar are d-na!
Aileene - spor la cumparaturi si amenajari: noi in vara am avut astfel de activitati si zau, ca nu-mi doresc sa le repet prea curand...
Fetele dragele, va
pe toate-toate si va urez un WE cat mai productiv la facut
sau la altceva...
Beatrice
INDY spune:
Buna fetelor!
Ca de obicei rezultatele la inseminare au fost foarte bune: endometrul = 8 mm, folicul= 20 mm, nr.spermat.= 310 mil/ml.(DA, ati citit bine - s-a mirat si Dr.Moisa), scor cervical = 12.
Sper ca de data asta sa se fi prins, pentru ca nu inteleg de ce nu se prinde daca toate sunt bune. Mai putin varsta mea. In fine...sa speram ca o sa fie bine.

... si 

pentru toate fetele din grup...
... (Bety, MRL, Catalina, Thea_M, Roxee, Aileene, Anca - si pentru celelalte pe care sigur le-am uitat acum...
)
utocatalina spune:
Indy
iti tin pumnii ca de asta data sa se fi prins...bebe
...sa dea Domnul
...
Aileene iti multumesc pentru cuvintele tale care-mi merg de fiecare data la inima
...sper ca raita prin magazine sa se soldeze cu cumpararea celor mai bune materiale si sa fie in acelasi timp si accesibile financiar
...sotul meu este bine, dar acum astept rusii
...avind in vedere ca sunt in ziua 23...cred ca pe miercuri vor sosi
...
Betica eu am luat anticonceptionale 6 ani...Logest...ele nu mi-au produs nici o dereglare, nu m-am ingrasat
si nici nu am slabit...cred ca tu esti mai sensibila
...dar sigur organismul se va adapta si nu o sa mai pui pe tine
...pina atunci iti trimit virtual doar o prajitura dietetica
..
Fetelor...nu intru in amanunte...ca sunt rusinoasa
...dar de dimineata am sunat-o pe Moisa sa ma lamureasca cu ceva...pentru raspunsul pe care mi l-a dat ii dau ![]()
![]()
...sper sa imi treaca pina va trebui sa merg la monitorizare...dar momentan sunt destul de suparata pe ea
...
Vorbim mai tirziu
...
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Anca Wish spune:
Fetele, sunt curioasa, cele care faceti inseminari la Moisa, cati spermatozoizi au rezultata dupa prepararea spermei.
Al meu aavut prima data 16 milioane si a doua oara 45 milioane.
Indy, cum 310 milioane????? Normal e intre 60 si 120 milioane din cate stiu eu!!!!!! Asta inseamna ca a avut si mai multi. Eu zic ca e o greseala. Data trecuta cati a avut?
Iti tin pumnii.
Bafta tuturor!!!
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
bety spune:
Indy -
la tine!
Cata - ce ti-a spus draga, ca m-ai facut curioasa! Zau! Si eu am prins-o in toane proaste o data la telefon, dar era in timpul unei consultatii si ii pusesem si o intrebare idioata (iti dai seama cat de "importanta" a fost intrebarea, daca am si uitat-o!!!!), dar apoi, la ora la care imi spusese sa-i dau telefon, m-a lamurit.
Anca - eu ti-as raspunde la intrebare, dar bate-ma daca stiu...
ai mei au fost treziti din somn, din congelator, si cand am intrebat numarul lor, mi-a spus ca la prima inseminare din seria asta s-au comportat groaznic, dar fiind "grasi, rasi si frezati", important e doar 1
din toata armata...A doua oara chiar mi-a spus ca sunt multi si e ok, dar...
Va urma seria cu
recoltati proaspeti. Dar mai e pana atunci ca nu-i posesorul acasa inca.
Beatrice
INDY spune:
Buna fetelor!
ANCA, asa am crezut si noi, ca este o greseala, si de aceea am repetat analiza (spermograma)- la Victor Babes, care a iesit la fel ca prima: 250 mil./ml, cu diagnosticul de polispermie gradul I.
La primele doua inseminari, dupa centrifugare am ramas cu 210 mil, la a 3-a inseminare: 220 mil, iar acum, la a 4-a: 310. Crede-ma ca si eu am zis ca-i o greseala si am intrebat-o pe Moisa, care mi-a spus ca nu este nici o greseala, exista cazuri de polispermie (mai multi fata de limita maxima) de 1 la 100. La capitolul asta stau bine, dar se pare ca nu e suficient ca sa am si eu odata un bebe...
Sotului meu nu-i mai ajungi cu prajina la nas: merge prin casa si se lauda singur, de parca ar fi meritul lui. Spune ca are atat de multi pentru ca se "concentreaza", si ca nu trebuie decat sa-i spun cati vreau...
Referitor la intrebarea ta, cum ti-a spus si Bety, este suficient unul mai vioi...(dupa cum vezi, degeaba am asa de multi).
tumpi spune:
Scuze ca ma bag fetele, dar citeam si eu despre nr impresionant de
si m-am mirat, mai ales ca valorile normale si la babes se incadreaza intre 20-120 mil
nr de care vb voi aici e impresionant si de atatia ani de cand citesc eu despre sterilitate, infertilitate , spermograme si tot ce tine de capitolul asta nu am citit de un astfel de nr, nici la cea mai super spermograma.
Eu nu prea citesc aici nefiind pacienta dr Moisa, dar la atatia
care totusi pb?de ce nu ramai?
Eu va urez bafta la toate si in curand sa aud de cati mai multi
.
Anca W
multi.
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Anca Wish spune:
Indy,
m-ai distrat cu sotu' tau. Iarta-ma ca m-am indoit, dar in viata mea nu am auzit de polispermie.
Mai dati si la altzii, faceti un ban cinstit![]()
Ar fi tare sa vezi un anunt pe net "vand spermatozoizi 10 mil - 500 mii lei
"
Glumesc, normal.
Tu sigur nu ai probleme cu trompele? Ca alta cauza pt nereusitele tale, chiar nu vad.
Voi stiti ce mi se pare mie aiurea? De unde stie Moisa ca foliculul s-a spart????
Alti dr am auzit ca fac eco chiar inainte de inseminare si dupa ca sa vada daca s-a produs ovulatia.
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish