Superpacientele optimiste ale doctoritei Moisa (9)
Raspunsuri - Pagina 8
INDY spune:
ANCA, in mod normal pregnylul facut cu o zi inainte de inseminare, garanteaza (sau asta ar trebui sa faca) desprinderea foliculului.
Mie mi-a facut inseminarea vineri, iar sambata m-a chemat sa vada daca s-a desprins. Si s-a desprins. Spunea ca un folicul care nu se desprinde se poate transforma in chist. Si cum eu am ovare polichistice...
Apropo de sotul meu: si el spune ca are atat de multi ca poate sa dea si la altele. Stie ca vorbesc cu voi si s-a oferit sa va ajute el. Dar vrea pe cale naturala - spune ca va da si mai multi pe cale naturala.
Sper sa nu va suparati. Mai glumim si noi.
INDY spune:
TUMPI, am uitat sa-ti raspund si tie. E adevarat ca limitele sunt intre 20 si 120, dar tu n-ai auzit de "sub limita" si "peste limita" ?
Si nu raman, pentru ca problema este la mine, nu la el. Am avut trompele infundate dar mi le-am desfundat laparoscopic. Am progesteronul "sub limita" minima (2,978) si mai am si ovare micropolichistice. Asta da... este o cauza.
Iarta-ma daca am fost prea repezita, dar mi se ridica parul in cap cand ma intreaba toti de ce nu raman, daca toate sunt bune. Si eu ma intreb... pana simt ca-mi explodeaza capul.
Amely spune:
Te inteleg foarte bine Indy
...si la mine era aceeasi situatie, ma enervau la culme cei care ne intrebau: da' voi n-aveti de gand sa faceti bb? doar sunteti perfect sanatosi! haideti, ca trece timpul...
. Sotu' se uita la mine si imi zicea printre dinti: "calm, iubi, calm...". Cat despre nr.
, si la noi e la fel, nu chiar atat, dar peste 200 mil. Sa-nnebunesti, nu alta! Deci.. problema trebuie cautata tot la mine...TREBUIE SA REUSIM ODATA! Uite un pupic sa-ti poarte noroc...
Betica
, sa stii ca vineri am fost in Ploiesti (cu serviciul), chiar m-am gandit la tine. Am avut timp sa ne si plimbam prin centru, in ciuda frigului...brrrr...Se pare ca iti voi tine de urat, pe tusa, urmatoarele 2 luni... Dar dupa aia cine se pune pe treaba
? Pup 
Cate un pupic si o
pentru TOATE FETELE si sa petreceti o duminica placuta
tumpi spune:
Indy, fara suparare, eu am spus ca nu prea citesc aici, daca iti stiam povestea de la aspirante nu te-as fi intrebat, dar nu stiam care e cauza pb tale.
Si sa sti ca am auzit si expresiile "sub limita" si "peste limita", fiinca si eu sunt o aspiranta la titlul de mamica de 7 ani si m-am lovit de destule chestii inclusiv"da voi cand aveti de gand sa faceti un bb"
Si crede-ma ca m-am saturat sa fiu intrebata si va inteleg prin ce treceti.
Sper ca mai m-am explicat putin, ca-s in mare graba.
O dumininica placuta.
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
utocatalina spune:
Buna fetelor
...am intrat nitel sa vad ce mai faceti
...eu sunt in a24-a zi...a 9-a de DPO...de dimineata temp. a fost 37.2...dar nu-mi fac iluzii, prevad ca marti sau miecuri va scadea si vor veni rusii
...
Indy felicitari pentru "densitatea" de
pe mm patrat
...sper ca de data asta sa fi dat"lovitura"
Betica nu pot sa-ti spun din pacate
, de ce m-a dezamagit nitel doctorita noastra, dar pot sa-ti zic ca, chiar daca noi sau unele din noi nu sunt atit de instruite in chestiile ginecologice (ca de ex. eu in speta), tot nu mi s-a parut normal sa ma simt ca
dupa discutia cu ea... In fine, inca sunt suparata, dar sper sa-mi treaca pina la urma, cum suparata sunt si pe rezultatul analizei la progesteron pe care l-am avut de la Giulesti luna trecuta
...sa stii ca abia astept
sa ne vedem sa-ti dau o prajitura ...fie de ciocolata, fie tarta cu fructe...de care iti place
...
Salutari si pupici
Amely, Liliana, Deca, Musete, Anca, Shylili, Veronici, Aileene, Tumpi, Teo, si restul fetelor....scuze daca am uitat pe cineva
...
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Anca Wish spune:
Indy, ti-a dat sa iei Utrogestan sau Duphaston????
De ovulat vad ca ovulezi, trompele zici ca sunt bune...ar trebui sa iasa.
Asta e perioada care pe mine sa seaca. De dupa inseminare, pana astepti sa vezi: e alba sau neagra.
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
INDY spune:
ANCA, mi-a dat sa iau Utrogestan.
Of! nu stiu ce sa mai zic. Nici Dr. nu stie exact de ce nu raman...
Varsta poate fi o cauza, sau ovarele mele polichistice sau progesteronul... hai ca ma repet.
Tumpi, hai sa ne impacam... iarta-ma ca m-am ratoit...
la tine. Uite, pentru tine......

. Este ca ti-a mai trecut? De 7 ani zici ca incerci? Ai facut si inseminari? La tine care este problema?

... pentru toate fetele. Ne "citim" maine.
deca spune:
'Neatza fete frumoase!
O zi minunata va doresc, mai ales ca, se pare, ca a venit primavara!
Indy hai, fii tu prima, tin pumnii!
Cata nu mai fii suparata pe Moisa ca stii cum sunt doctorii, uneori iti dau cate o explicatie ........... de nu poti s-o duci![]()
In rest, ce sa va zic, fiti optimiste ca asa va sta bine!
si
Carmen
thea_m spune:
Buna dimineata, fete dragute!
Indy vreau si io niste 
. Dupa ce reuseste inseminarea la tine. Ca noi stam prost SI la capitolul acesta, dar nu numai.
Cata nu mai fii suparata. Asa sunt medicii. Si stiu ce spun ca am lucrat in sistemul sanitar, sotul, cumnatul si cumnata tot in sistem lucreaza . Pe langa medicii la care am fost pana acum, dr. e super, chiar daca uneori e in toane proaste, impresia mea este ca macar stie ce face. Eu am facut intr-o luna mai mult decat am facut in doi ani cu alt medic. Uite un
de la mine si sper sa revii la sentimente mai bune pentru ea ( si ea sa merite aceste sentimente).
tuturor dragutelor paciente ale dr. si nu numai
Teodora
utocatalina spune:
Neata in aceasta frumoasa zi de primavara
...este superb afara
...sunt in a 25-a zi...a 10 de DPO.....temp. 37.2....aseara mi-a fost putin rau, ca si azi de dimineata, dar nu pun asta decit pe faptul ca mi s-o fi aplecat de la mincare....asa ca imi astept in continuare, musafirii nesimtiti care trebuie sa-mi vina pe joi....Intre timp mi-a mai trecut supararea Deca
...., dar parca si elanul a mai scazut nitel...o sa incerc sa ma mobilizez, promit...sper sa si reusesc...nu stiu de ce, dar cred ca primavara asta voi fi si eu in vizorul lui Doamne, Doamne, cu sau fara monitorizari si analize...asa ca va fi bine....zic si sper si eu
...Voi cum stati minunatele mele pritene?
...Teo
mai vrei relatii despre laparo....sa-ti scriu pe pm?
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata