Superpacientele optimiste ale doctoritei Moisa (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Deca eu vorbesc de progesteronul de dupa ovulatie...ziua 21...cu aproximatie, depinde de momentul ovulatiei...eu cred ca asta este foarte important...eu l-am facut azi ca am ovulat in ziua 15 si trebuie sa treaca 7 zile dupa ovulatie ca sa-l faci...la mine 15 +7 =22 ....de progesteronul de dupa ovulatie vorbesc...la Medsana iti da in aceiasi zi, in care te duci sa-ti ia singe, si rezultatul...te sfatuiesc ca la momentul respectiv sa faci si analiza asta, ok?
Roxee...sa iesi "tita" de la coafor...si sa ai parte de un chef de zile mari!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deca spune:

Cata, da, o sa imi fac progesteronul. Eu imi stabilisem ziua ovulatiei la ziua 15, da' acusi, cu ciclul asta dereglat, tre' sa ma apuc iar de masuratori
Voi cand va masurati temperarura v-o luati p]aia bazala? ca eu mi-am luat-o cand am fost la moisa, in decembrie si ma cam chinuiam in fiecare dimineatza sa pun termometrul unde trebuie. Da' de, daca imprejurarile o cer .... n-am decat sa ma straduiesc.
Cat despre venitul primaverii .... nu stiu daca asta ar fi motivul, as vrea eu!
si multumesc pentru sfaturi!
Carmen

Mergi la inceput

Deca eu o iau bazal....dar poti sa o iei si oral...cum ti-e tie mai comod...daca ti-ai stabilit ovulatia la ziua 15...10 zile de DPO sunt cam putine...parerea mea...sa vad cind imi vine si mie...ca si eu tot in ziua 15 am ovulat si acum sunt in ziua 22....dar oricum diseara o sa stiu cum stau cu progesteronul ca-mi ridic analiza pe la 20:00....
Inca o data....mii de pupici!

Mergi la inceput

Bine Cata, m-ai convins, bazal o sa mi-o iau. Iti tin pumnii sa-ti iasa analiza cum trebuie.
Ete o sa ma las si de cafea, iar, o sa mai dau jos 3 kg, ca atat as cam avea in plus si ... o sa trec iar la masuratori si alea, alea.
Si promit ca o sa fiu mai activa.
Da' pana atunci..... o sa ma in weekendul asta, de .... necaz, na!
Carmen

Mergi la inceput

Betie placuta Deca si asteptam activitate si valorile temperaturilor, dupa ce scapi de rusi, ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Fetele, m-a sunat Musete. E suparata rau. Plangea! a fost la Moisa. A zis ca are endometru de 15 deci mai devreme de 5,6 zile nu apare ciclu. Nu prea a lamurit-o...nu a vorbit cu ea...nu a linistit-o.

I-a zis sa astepte pt ca oricum bebe nu e.

Nasol moment!

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Ok Cata, asa o sa fac!
Anca, imi pare rau pentru Musete. Ii doresc numai bine, s-o pupi din partea noastra cand mai vorbiti.
O de la mine pentru Musete!
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Ciaoo fetelor frumoaselor , eu nu am prea avut timp sa vin in vizita pe la voi , din cauza c-am fost plecata cu sotul sa comandam materialele necesare renovarii la noua noastra casuta (care trebuie sa fie terminata cel putin la sf. lui mai) si e multa bataie de cap cu toate astea !!! Unde mai pui ca astazi dragul de el (sotiorul) a facut testul ptr spermograma , vom vedea si rezultatele , sper sa fie ok ! Acum s-a schimbat "metoda" , mai nou lasa sotioarele sa intre cu ei in "camera" , unde se afla tot felul de reviste si un fotoliu mare , ca asa cel putin pot fi "ajutati" de femeile lor daca cumva nu reusesc singuri sa dea "samburasii" lor cei dragi si atat de importanti noua , nu ? Eu pana in 28.04.05 nu ma duc la dr. , dar ptr CM urmator voi face o serie de analize (deh , ca la-nceput) , va trebui sa stau culcata timp de 30 min. inainte (si voi faceti asa ?) Iar cu chistul si fibromul meu , nu stiu ce se va intampla pana la urma , ca incep sa am "mici" dureri si intepaturi , din cand in cand , sper ca voi putea astepta pana la o adica decizie medicala !!!
Draga Roxee felicitari si undulce EVRICA in sfarsit ai reusit , acum nu-ti ramane decat sa te "menajezi" si sa te gandesti la confortul de care ai nevoie tu si tau cel micut din burtica ta ! Sa fie-ntr-un ceas bun !!! Ma bucur ptr tine din suflet , ati vazut fetelor ca totul e posibil cu speranta ... doresc la toate , anul acesta sa fie cu burta la gura si sa cantareasca cel putin 15 kg mai mult decat au ...
Thea , cu multa placere as veni marti la cabinetul d-nei dr. Moisa sa te cunosc si sa bem o café, impreuna , ce placere mi-ar face ... te
Cata frumusica te si-ti doresc numai bine , ma bucur ptr prietena ta ca totul s-a sfarsit cu bine ! Sper sa ne dai rezultate bune de la Medsana !toate fetele Indy Liliana(shi) Deca Musete Iulia Anca Madyn Veronici Amely Marina Bety si va doresc un sfarsit de saptamana plin de "dragoste" si bucurii ...Aileene !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna fetele! Sau sa va spun deja week-end placut?
Cata astept sa ma conversez cu tine mai tarziu. Ma bucur ca Andruzza este bine. As vrea sa fac laparo luni, 21.03.2005, dar vedem ce spune dr. marti.
Indy cred ca la ora aceasta ai facut deja inseminarea, deci nu pot decat sa ma rog sa fie bine de data aceasta si sa ne dai si tu o veste buna pe 2 sapt.
Ralu si sper sa se simta bine pana la sfarsit. Poate o fi si fata si baiat, ce zici?
Carmen sunt in aceeasi situatie ca si tine. Au aparut uratii in ziua 25 si m-au tinut 1/2 zi. Doar nu m-oi indrepta catre menopauza?! Abia astept ziua de marti sa vad rezultatele la determinarile hormonale.
Anca fata frumoasa si transmite-i lui Musete parerile mele de rau pentru starea in care este. Ma mir ca nu a stat de vorba dr. cu ea, am vazut si eu ca la spital este mereu pe fuga, am asteptat mult de obicei, dar a stat de vorba cu noi chiar daca era asa de obosota incat nu-si mai gasea cuvintele.
Georgiana sa inteleg ca a facut doar FSH-ul? Stiam ca trebuie corelat cu LH si ca se face si testosteronul si prolactina. Cel putin aceste analize i le-a recomandat sotului meu. Am sa-ti scriu miercuri rezultatele lui si ce ne-a spus noua.
Aileene draguto, vad ca sunteti muncitori si vreti ca fratiorul sau surioara lui Alexandre sa vina intr-o casa noua. Si incet, incet puneti si cate o caramida la conceperea lui bb.
Pup cu drag toate fetele optimiste si pe cele mai putin optimiste

Teodora

Mergi la inceput

Ma duc dupa rezultatul la progesteron....vin peste o ora....macar de ar fi bun...
Ancuta imi pare rau de Musete...nu inteleg de ce nu a linistit-o pe draga de ea....parca totusi eu nu o stiam asa pe ...macar de i-ar veni rusii odata sa scape si ea de stresul asta...sunt alaturi de tine Musete...
Teo cind revin vorbim mai multe...din pacate abia duminica ma voi conversa cu Andruta sa-ti dau detaliile despre laparo...putintica rabdare...revin....

Mergi la inceput