Superpacientele optimiste ale doctoritei Moisa (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Indy, bafta multa. Poate de data asta va fi cu noroc. Imi e dor sa aud o aspiranta a ramas cu inseminare.

Hai, da-mi si mie o sperantza.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Buna fetelor-dragelor!
Deca - uite, eu semnez condicuta de prezenta!
Apropo - nu mai , ca nu-i musai nevoie de durere ca sa-ti anunte sau nu venirea CM! Daca nu vine, ce-mi dai?!
Indy - super-super-super! Nu am cuvinte; hai iubita, ca-i de bine... tie un cu dedicatie!
Cata - daca-i bine si cu progesteronul? Daca-i ok, la fel: ce-mi dai?
Eu ce sa va povestesc...va fac galerie voua!
Aseara, afara era de vis! Am alergat si m-am jucat cu zuzelul meu prin zapada, ca am venit amandoua flesca...cred ca daca eram , azi va anuntam ca nu mai eram...Eu sunt satula de vremea asta, dar ieri, era asa liniste...nu tu masini sau lume...toti asteptau meciul, asa ca am profitat din plin si am tras o joaca cu zuza, de meritam filmate!
Va trimit tuturor, ca l-am trimis lui Indy, ca zau ca-l merita: a stat ea cuminte o luna...!
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deca spune:

Hai INDY, tin pumnii sa fie BB dupa inseminare!
Eu, ca tot vorbeam de ziua 25 .............. tocmai imi venira rishii, nimic nu anunta asta
Dar nu inteleg de ce in ziua 25, ca mie imi veneau la 27-28. De ceeeeeeeeeeeee? Numai de ce-uri imi vin in minte
Fetelor, ia spuneti-mi, tre' sa ma ingrijorez daca mi-au venit la 25 de zile? Analizele mele toate sunt buuuune!
de mii de ori si ma rog la Doamne-Doamne sa foe cu succes inseminarea lu' INDY
Carmen

Mergi la inceput

Carmen - nu-mi mai da nimic; uite, iti dau eu si si orice, ca sa te impac...
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Indy fata draguta, ca dealtfel toate fetele de pe dc...

Iti multumesc pentru felicitari. Cat despre faptul ca nu te grabesti cu felicitarile, te inteleg perfect. Inca nici eu nu "m-am felicitat" , din aceleasi motive.
Cat despre sau , nu am preferinte. Orice, numai sa fie sanatos .
Si da, ma vad deja cu bb !
Iti tin pumnii cu inseminarea! Doamne-ajuta ! Succes.
Eu am ramas insarcinata natural.

Cata, bravo! Faine analize. Eu inca nu le-am facut. Si trebuie sa merg sa le fac, dar de-acum urmeaza sa ma duc la analize de mami, asa ca voi face, probabil, mai multe deodata.
Teo, ce mai faci?
Dar tu Bety?

Pup toate- toate fetele din ,

Mergi la inceput

Roxee a noastra draga, eu nu am chef de munca ... ioc...si am treaba...
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

.....................
...

...pentru toate fetele

Eu petrec in continuare reusita lui Roxee...

O sa spuneti: "a innebunit INDY". N-am innebunit, sunt doar foarte fericita pentru Roxee si pentru ca e frumos afara...si pentru ca am o noua sansa cu inseminarea de astazi.
Anca, Bety(penelopa noastra...), Deca...multumesc pentru incurajari....
MRL, Thea_M, Catalina... (si precis am uitat pe cineva)...va pup pe toate, si va doresc sa aveti euforia mea...

Hai fetelor...ca pana la sfarsitul anului vom fi toate... gravidute... .

V-am spus cat de fericita sunt pentru Roxee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Va iau pe rind...
Indy...baban folicul...succes si iti tin pumnii la inseminare....Da Doamne!
Ancuta...sa fie cum spui tu si sa se vada si primele reusite la inseminari dupa atita timp...luna viitoare urmezi tu, nu?
Betica si la noi a nins ieri ca in basme, dar cred ca azi scapam de zapada....nu stiu daca si de mocirla!
Daca iese bine progesteronul iti dau ce prajitura vrei tu, cind ajungi in Bucuresti! Pe cuvint!
Deca daca ti-a venit ciclu la 25 de zile, eu cred ca se impune o analiza de progesteron...tu ce zici? Eu mi-am refacut-o azi si astept rezultatul...macar stii cum stai...
Roxee nu ma iei si pe mine la anlizele de mami ca de astea care le fac acum m-am cam plicitisit? Promit sa stau cuminte la coada si sa nu ma bag in fata ta!Sa imi spui si mie toate analizele pe care le cvei face, ok?

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deca spune:

Nici nu stiu daca sa mai fac pe'aci vreo analiza sau nu. Mereu cand le fac aici imi ies bune. Cata, zici de progesteron, l-am facut in zilele 2-4 si e f. bun, tu ce zici, tot in perioada asta sa il fac? Pana ajung eu la Moisa, aaaa! Cre' ca ma pun pe mancat prajituri, de suparare, asha, ca tot ma doare burta
Si cand ma gandesc ca ieri dadeam vina pe salata de vinete ca m-a balonat
Gata, revino-ti Carmen ca nu-i sfarsitul lumii!Vedeti fetelor cata putere am?!
Pupici si floricici!
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Cata, fetelor, va iau pe toate la analizele de mami!
Deca oare nu ti s-a "dereglat" ciclul din cauza ca vine primavara? N-ai mai observat asa ceva pana acum? Mie in fiecare primavara imi facea cate-o surpriza de-asta. Daca se intampla doar intr-o luna, izolat, si dup-aia isi revine,io zic ca nu-i bai.

Fetele-dragutele, eu acu' va las ca merg la coafor sa ma fac "mumoasa", ca la 2 e chefu' cu firma, de 8 Martie.

Pup Anca_w,Amely, Aileen, Indy, Cata, Bety, Madyn, Musete,Teo, Liliana, Lili(shy), Veronici, Georgiana, Carmen si toate fetele- sper ca n-am uitat pe cineva..

Mergi la inceput