Superpacientele optimiste ale doctoritei Moisa (9)
Raspunsuri - Pagina 3
utocatalina spune:
Marina
eu stiam ca Musete
are TPC negativ...si ca nu crede ca venirea rusilor este de la
...eu sper sa iasa din tiparele TPC-ului negativ si sa fie sarcina, dar vom vedea daca este asa...
Andruta, prietena mea operata laparoscopic este in drum spre casa...a avut endometrioza si un chist....Moisa i le-a pus in regula...cind o sa am mai multe amanunte o sa va zic...Ura!!!!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
utocatalina spune:
Georgiana suna la cabinet la 322.19.83 si fa-ti programare la Moisa pentru marti saptamina viitoare la o consultatie...succes...![]()
bety spune:
Fetele - da' ce-ati mai scris, mai dragelor!
Avem si lume noua:
Aliana si Georgiana - bine ati venit pe la noi; vad ca v-au dat fetele lamuriri.
Veronica - ce pot sa-ti spun, deact: spor la treaba luna asta. O sa-ti tin si tei pumnii la inseminare, ca celorlalte!
Aileene - chiar ieri intrebam de tine; ai dreptate: trebuie profitat din plin de viata asta plina de surprize!
Cata - ai vazut ce repede a scapat prietena ta? Sa-i spui sa fie cumintica si sa stea la pat, fara efort si sa o rasfatati din plin zilele care urmeaza!
Musete, Roxee, Marina, Liliana - va
si pe voi!
Teo, Deca, Indy, Anca - voi ce mai faceti?
Vaaaaaai - ce-i afara!
De dimineata, ma uitam la protv si nu-mi venea sa cred. La Bucuresti ningea de rupea, iar la Ploiesti, SOARE! Pana acum o ora asa a fost. Apoi s-a intunecat brusc si acum e alb totul!
Vreau sa vina primavara o data si-o data!
Roxee spune:
Aileen, mie dr. mi-a dat Duphaston ca adjuvant in sarcina incipienta.
Cata, multam de pm-uri, bineinteles ca m-am distrat
.
Bety, si eu
!
Si
toate fetele din
.
thea_m spune:
Pup toate fetele si un pupic mare, mare pentru
noastra iubita. Sa nu ne parasesti pana nu ne duci pe toate la mamici de...
Vizitatorii mei au venit azi, cu trei zile mai repede. Si ma indrept cu pasi repezi catre laparo. Cred ca saptamana viitoare.
Frumoasele mele
.
Bun venit noilor fete!
Teodora
thea_m spune:
Pe cine intalnesc marti la cabinet? Nu merge nimeni? Poate da frantuzoaica noastra o fuga ![]()
Georgiana sotul tau a facut analizele hormonale?
Teodora
utocatalina spune:
Neata fetelor
...am fost la Medsana de dimineata si am luat rezultatul la
1. TSH = 0,572 valorile normale 0,490-4,670
2. A-TPO= 7,5 valorile normale < 12,00. Rezultatele sunt bune
...
Emotiile mele sunt legate acum de progesteron
...o sa iau rezultatul azi dupa 19:30 si o sa va scriu de acasa
....m-a mai "incurajat" si mama, care este asistent pediatru, si mi-a zis ca si ea crede ca am un deficit de progesteron
....
Azi sunt in ziua 22...a 7-a de DPO...si nu am nici un semn
care sa ma duca la gindul ca as avea vreo sansa sa fiu "grea"
...
Ma bucur ca prietena mea a scapat cu bine din laparoscopie si histeroscopie
...operatia a durat 2 ore...a avut un chist si endometrioza de care a scapat
...este foarte bine acum si este acasa...duminica o sa aflu mai multe ca ma vad cu ea si am sa va spun si voua
...Teo
ai inceput numaratoarea ca au venit rusii...tu cind vrei sa faci laparo? La cabinet nu am ce sa caut saptamina viitoare pentru ca voi astepta rusii
...Betica abia astept sa ma duc sa-mi rasfat prietena....a fost cred ca prima careia i-a dat drumul din fetele care au facut laparo...pentru ca a fost foarte bine dupa operatie
...Va pupic pe toate
..
georgiana.popescu spune:
Neata fetele,
Va multumesc pentru raspunsuri si pentru urarile de bun venit la "Superpacientele optimiste ale doctoritei Moisa".M-ati convins ca merita sa incerc si la doctorita Moisa.
thea_m - sotul meu a facut FSH, si a iesit foarte mare
deca spune:
'Neatza fete dragi! Cam slaba miscarea pe aici, ce facetzi, nu v-ati trezit?
Tocmai faceam socoteala, sunt in ziua 25, nu ma doare nimic pe nici unde, asa ca.... nici o sperantza ca ar fi vb de vreun BB
De ceeeeeeee
, vreau si eu!!!!! .........ca doar sotzul isi ia pastilele cum trebuie si isi face injectiile constiincios. Ba mai mult, a invatat sa si le faca singur in picior ca sa nu mai apeleze la unii si altii cand o fi plecat. Saracutzul, asa drag imi e cand il vad ca si-a invins pana si teama de ace (nu'sh ce au barbatii astia de le e frica de ace, ca stiu o gramada cu sindromul asta
)
Nu stiu, tare mi-e frica de vreo inseminare, mai ales ca n-am mai auzit in ultimul timp de succese, din pacate 
Intre timp.... incercam si............. speram.

si o zi buna!
,Carmen
INDY spune:
Buna fetelor!
Iar am fost foarte ocupata...si iar n-am avut timp sa vorbim. Dar am revenit.
Roxee, eu nu ma grabesc sa felicit posibilele gravidute de frica sa nu fie cumva o alarma falsa. De aceea te-am trimis la doctor sa aduci confirmarea.
Dar acum... putem sa petrecem...
...felicitari...
iti dorim sanatate si fericire pentru familia ta si pentru
.
...
.
O veste intr-adevar reconfortanta.
Si ce frumos este afara! Fie ca toate zilele tale de acum inainte sa fie ca ziua aceasta.
Roxee, te vezi deja....
? Ti-am pus o fetita pentru ca eu imi doresc fetita. Dar pot sa-ti pun si ..
.
Eu astazi fac inseminarea. Ieri mi-a descoperit un folicul de 20 mm.
Roxee, tu ai facut inseminare sau ai ramas natural?
Va pup pe toate...

si va daruiesc ...