Ajutor pentru Alina Mihaela (2)
Raspunsuri - Pagina 5
ulisernic spune:
Am avut netul stricat si am tinut neaparat sa postez acel mesaj pe care-l scrisesem de cateva zile, pentru ca vroiam sa va multumesc tuturor acum, in pragul aniversarii Alinutei
Ioana, mergem la stomatolog cu mare bucurie, multumim mult de tot. Sa fiu sincera, m-ai facut tare curioasa cu prietena ta! Te rog sa-i multumesti din partea mea pentru grija si interesul ei
Da, intr-adevar, fetele trebuie sa se mute din martie pentru ca proprietara nu mai vrea chiriasi in curte. Domnul cu garsoniera din Pantelimon nu a mai dat nici un semn de viata, nu ne-a zis nici "da", dar nici "nu", asa ca noi speram sa apara in cele din urma. Am gasit un anunt despre o garsoniera in Straja, dar chiria este prea mare, 90$ pe luna si, in plus, ni s-a cerut chiria in avans pe trei luni. Caut in continuare, bineinteles.
Va pup si va multumesc mult,
Mihaela
Pegasis spune:
quote:
Originally posted by ulisernic
Pe 31 ianuarie, Alina Mihaela implineste un anisor.
Mai, mai, mai, pai nu putem sa trecem peste asa o aniversare importanta fara ceva pt micuta noastra! La multi Ani si sa fie sanatoasa!
Mihaela, te rog sa ne spui si noua daca Alinuta are nevoie de ceva in mod special... Daca nu, spune-ne te rog ce inaltime are.
multi pt sarbatorita!
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
poze
tinatache spune:
Imi permit sa spun eu cam cat ar putea sa poarte Alinuta, avand in vedere ca e de varsta baiatului meu. El poarta marimea 74-80 acum, asta fiind inaltimea in cm., deci si ea cam tot la fel. Desigur ca nu putem trece peste eveniment, am sa trimit si eu ceva numai ca ajunge in februarie pt ca trimit prin cineva cu masina. Mai ce-a mai trecut timpul...
Cristina
ulisernic spune:
Asa este, a trecut timpul si ma bucur ca a trecut cu bine pentru ele:)))
Carmen, Alinuta are 74 cm, exact cum spui tu, Cristina. Si are 9,200 kg. Maine vin la mine si o voi intreba pe Felicia daca are nevoie de ceva in mod special pentru Alinuta.
Cristina, am citit mesajele de la subiectul "Viata in Germania" si abia asteptam sa vina luna februarie!
Va imbratisez cu drag si va multumesc tuturor
Mihaela
ulisernic spune:
Carmen, i-am citit mesajul tau Feliciei si raspunsul ei a fost sa iei ce crezi tu de cuviinta, dar din discutia cu ea am inteles ca ar avea mare nevoie de pampers si cereale, mai ales ca Alinuta a avut diaree cateva zile si a "consumat" multi pampers, ca si cereale, de altfel, pentru ca Felicia nu i-a mai dat laptic in zilele in care a avut diaree, ci numai orez si cereale facute cu apa.
Felicia va transmite tuturor adancile ei multumiri pentru tot ceea ce faceti pentru ea si Alinuta si toate urarile de bine pentru voi si pentru familiile voastre.
Va imbratisam cu drag,
Mihaela
Cat spune:
La multi ani, Alinutza! Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa si sa le aduci numai bucurii celor dragi!
Draga Mihaela sa-ti traiasca nepotica si sa te bucuri de ea! Felicitari si multi pupici mamicii!
Scuze ca n-am mai dat nici un dar mai mult am bolit din pacate...
Revin cu un PM!
,
Catrinel si Daria Maria
poze
ulisernic spune:
Catrinel, multumim mult de tot pentru urari si-ti uram multa santate, sa te faci bine cat mai repede!
Dragile mele, sambata am rupt turta Alinutei si a fost foarte frumos! Alinuta s-a comportat exemplar, a fost foarte cuminte si nu a plas deloc, cu exceptia momentului in care intreaga asistenta se chinuia sa-i puna cercelusii in ureche! Dar si atunci s-a linistit repede si si-a vazut linistita de joaca si de pateurile de pe masuta din care a mancat incet, dar sigur!
De pe tavita a ales mai intai verigheta si apoi cheile de la masina si banii, mai intai cheile apoi banii. Sarbatorita in toata regula, a avut si un tort foarte frumos, cu o lumanarica in forma cifrei unu, in fata caruia statea foarte nedumerita, dar hotarata sa-l deguste inaintea tuturor; cu alte cuvinte, a bagat manutele in el!
Domnisoara a primit si cadouri, bineinteles. Pampers, borcanele cu mancarica, lucrusoare si jucarele, atat de la cei prezenti, cat si de la cei care nu au putut sa vina. A fost foarte frumos!
Va pup si va multumesc tuturor mult de tot!
Mihaela
Bebe Beca spune:
In albumul "Alinuta" puteti vedea fotografii de la turta fetei...
La multi ani, Alinuta!
Sa cresti mare si sanatoasa!!!
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
Pegasis spune:
La Multi Ani si de la noi, Alinuta! multi! Sa cresti sanatoasa si sa-i aduci numai bucurii mamicii tale!
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
poze
Dalina spune:
Scuze ca ma bag si eu in seama, dar copilul asta este de-a dreptul magnific! Oare nu cunoaste nimeni vreo agentie de modelling? Acum cateva saptamani am primit pe net niste poze cu cel mai bine platit copil - model - din lume si va rog sa ma credeti ca Alinuta (cel putin in poze) - promite la fel de mult!. Eu am doi copii si nu sunt genul care sa ma entuziasmez cand vad orice "plod" - sunt destul de obiectiva si cu ai mei.
Serios vorbind, nu credeti ca asta le-ar rezolva o parte din probleme?
Dalina