Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari -18

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

salut fetelor. vin si eu in vizita, din vecini, de la "aspirante"...
ana din cate stiu eu, doza obisnuita de pregnyl e de 5000. mie la toate stimularile asa mi'a prescris. deci nu e putin. mie (si la dr. meu) 10000 i se pare chiar mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

annaa, doza de 5000 este suficienta pt declansarea ovulatiei. Este bine daca ai putea sa faci o monitorizare inainte de a face injectia.
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

quote:
Originally posted by MRL

annaa, doza de 5000 este suficienta pt declansarea ovulatiei. Este bine daca ai putea sa faci o monitorizare inainte de a face injectia.
LilianaM

Eu am CM de 35zile si deci ovulatia e in ziua 19-20.
Ieri in ziua a 16-a aveam un folicul de 15mm, si endometru de 6mm.
Ideia dr. era sa fac maine -adica ziua a 18-a pregnyl si in a 19-a zi .
Dupa ce a stat putin sa razgandit si a spus ca endometru ar fi prea mic.
Eu m-am gandit ca nu am ce sa pierd ca nu am facut nici o stimulare (numia ceaiuri), mai ales ca daca nu raman , de luna viitoare incep si stimulare cu clomifen+pregnyl 10000UI(asa spune dr.)
O sa fac si un test de ovulatie inainte ca la eco nu am cum sa mai merg, si daca ovulatia sa produs oricum cred ca pregnylul nu strica.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor...sunt matinala, ca de obicei...scularea si voi!Hai sa va zic cum stau lucrurile...sunt in a 27-a zi...a 12-a de DPO...temp. este ca ieri 37.1...bine zic eu, dar hopul cel mare il reprezinta ziua de maine...daca scap de ea...pot sa sper...daca in schimb scade temp. maine dimineata este clar...pina atunci va spun ca de dimineata mi s-a facut iar putin rau...ca si ieri dimineata...dar inca nu pot sa stiu de la ce este...fie de la biluta mea lenesa care reactioneaza la orice prajeala...fie de la...dar mai bine sa stau calma si sa astept...oricum, indiferent de rezultat ...eu tot sunt vesela ca este asa cald si frumos afara si peste 2 zile plec la munte sa petrec cu inca 12 prieteni, asa ca viata este minunata...iar daca da Doamne sa fie ceva...ar fi si mai minunata! Va pup pe toate si astept vesti de la voi!

V-am facut niste versuri ca sunteti fete dragute:
"Vine, vine primavara
Vrem burtici in toata tara,
Cu fetite si baieti,
Sau cu gemeni ori tripleti!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Neatza buna!
Catace vesti bune de dimineatza,bravo sa o tii temperatura asa sus si treci la repede.Deci maine e ziua decisiva nu?Lasa ca o sa vezi de dimineatza tot un 37 cu ceva si sarbatorim dupa aia un test cu 2 liniutze!
Maria..hai vino si tu cu vesti tot asa bune ca si Cata!
Azi temp mea e mai mare decat ieri a atins recordul de 37...acum ar fi bine sa stea acolo,dar o sa vad zilele urmatoare..oricum la mine sapt viitoare va fi cea "decisiva".
Va pupacesc pe toate

Mergi la inceput

Iar poezia e totala.Te stii la poezii cu bebei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikisor spune:

Salut.
Sunt o noua membra a clubului. Ma cheama Mikisor.
Dupa ce am intrat pe forumul vostru, mi-am dat seama ca nu sunt singura cu probleme de genul asta. Am facut anul trecut FIV dar nu am reusit si deja imi pierdusem speranta. Anul acesta mi-am zis ca totusi sa mai incerc ceva. Nu pot sa cred ca niste trompe nu se pot desfunda, sunt niste tuburi in final. Acum fac instilatii, dr. spune ca merge bine, dar nu prea mai am nici o speranta. Am vazut ca cineva vorbea de reimplantare tubara, daca stiti mai multe va rog sa-mi dati detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Pupici multi Coralia si sper ca vestile bune sa fie cit mai multe si de la toate fetele...la poeziile cu ma mai pricep, dar pe mine practica ma cam omoara! Pina la urma tot o fac si eu, vorba lui Laurici careia ii transmit multa sanatate!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Cata se pare ca numai noi ne-am trezit la ora asta.
Fetelooorrr haideti cu vesti..Maria...hai mai repede cu vestea buna!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Buna dimineata, fetelor
Scuze, dar eu ... o sa va pun rabdarea la incercare in continuare
N-am patit nimic, si nici test n-am facut. Traim clipa

Va pup, sper sa nu va suparati prea tare pe mine.

Mergi la inceput