Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari -18
Raspunsuri - Pagina 16
tania-z spune:
Buna dimineata fetelor fara somn!
Cata nici sa nu te gandesti sa cobori maine cu temperatura!!!! A fost totul ca la carte pana acum, asa ca poate vei avea ce sa sarbatoresti cu prietenii!! 
Coralia
harnica cum te stiu! Iti amintesti posturile tale cu temperatura joasa? E, acuma zic eu ca e de bine, ma pregatesc sa-mi faceti cinste.
Maria tu cum stai??????
Sa stiti ca se confirma ce va spuneam ieri despre programarile de la Sibiu. Am reusit sa ma programez la echo doar pe 24 martie si asta printr-o prietena care este asistenta la clinica respectiva si a facut programarea pe numele ei, ca altfel puteam doar in aprilie. Ce sa mai vorbim atunci de monitorizare....
Cata, partea cu tripletii din poezia ta s-ar putea sa mi se potriveasca mie, tot mi-am dorit tot timpul trei baieti. Cum nu mai am timp (si varsta) sa-i fac pe rand, cine stie, poate deodata![]()
![]()
![]()
dulce
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
tania-z spune:
Ariadna, Ale, Tonnia, Felicity, Chi, Anca Wish ne-ti lasat singure?
Se simte lipsa voastra, sa stiti. Chiar va citeam cu mare interes.

pentru fiecare
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
utocatalina spune:
Maria Alexia dar chiar ca ne fierbi...eu deja sunt ca un rac
...bine ca poti
eu nu am nervii tai tari
...iti tin pumnii sa se lase cu ochisori!
Tania
si eu sper sa fie mai multe lucruri de sarbatorit, dar inca nu ma imbat cu apa rece, pentru ca burtica colcaie intr-una si imi reaminteste ca se poate sa vina si rusii...dar vorba tuturor fetelor...pina nu ii vad, nu-i cred!
Va tin la curent! Oricum imi dau o bila alba...ca nu am pus mina sa-mi fac un test inainte de vreme!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
coralia76 spune:
Mai fetelor..voi va abtineti de la "testari",dar nu pot zice acelasi lucru despre mine..ieri cand am plecat de la servici am trecut pe langa o farmacie si cu greu m-am putut controla sa nu intru sa iau un test..si sunt abia in z9 DPO(23CM)..la ciclul meu de cel putin 30 de zile..va dati seama cat o sa mai abtin
...
Da Doamne sa se lase cu bebei la toate!

coralia76 spune:
Mai fetelor slaba activitate la noi...unde or fi celelalte fete?Laurici te asteptam sa te intorci cu bine,sa iti dea Dumnezeu sanatate tie si sotului!
Tania cum stai cu raceala?I-ai venit de hac?Mie mi s-a cam infundat nasul...azi dimineatza am baut un ceai cald cu lamaie si sper sa nu imi apara vreo tuse...
Maria sa nu zici ca nici maine nu iti faci un test...
Cata si Mariaabia asteptam vesti bune de la voi!
Anca Wish spune:
Nu v-am lasat singurele. Doar ca io sunt in asteptare. Luna asta mai fac o inseminare.
Si nici nu ma pot lauda cu un extraordinar optimism. Nu ma luati in seama. imi revin.
Astept vesti bune de la voi.
Na' ca deschid un nou capitol ca sa-mi fac si io simtita prezenta!!!
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
danielaaaaa spune:
Buna seara fetelor

Ma bucur foarte mult ca existati,si cu acazia asta mai invat si eu cate ceva de la voi ca eu sant paralela cu tot ce tine de sarcina sau multe alte chesti.
As vrea sa imi exprim si eu cateva probleme.]
Am avut ultima menstruatie pe data de 18 februarie ,am facut 16 texte ,nu pt ca mi-a intarziat ciclul dar pe 18 am avut decat 2 picaturi si pe 19 la fel dupa care sa oprit,deaceea m-am gandit ca poate m-a insemnat .
Textele unele au iesit negative ex;7 negative si restul pozitive adica nuci nu stiu daca le pot numi negative pt ca liniuta era foarte slab vizibila crd ca daca o aratam la cineva radea de mine si imi zicea ca vad numai lini dar eu si sotul meu o vedeam mereu(dar cred ca numai noi)
Acum santem in 17 si astept si ziua de maine ca sa fie o luna in cap .
Dar mie nu m-ia mai intarziat ,mereu imi venea cu 2-3 zile inainte de data .
Maine mai fac un text la prima ora ,pt ca ma dor foarte mult sani dar cam atat nu imi este somn deloc dinpotriva chiar nu mai pot dormi.
Temperatura mea de 5 zile este 37 sau 37 cu 5.
Astept ca cineva sa imi zica daca luna trecuta ciclul lam avut cate 2 picaturi pe 18 si pe 19 asta inseamna ca sant
Va multumesc anticipat si va pup pe toate