Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari -18
Raspunsuri - Pagina 14
salomea spune:
Buna fetele! Am zis ca revin, asa ca sa va spun ce s-a mai intamplat cu mine. Vineri in ziua 19 de ciclu imi aparusera niste pete si imi faceam ganduri ca o fi ceva ce asteptam noi demuuuult... Cand colo, ditamai menstruatia care continua si in ziua de azi. Deci ai avut dreptate Catalina, asta a fost. Am vorbit si cu Livia si a spus sa nu intrerup tratamentul (pe care il fac - varianta scurta pentru cele cu analizele in regula - de 2 luni). Ea zice ca tratamentele naturiste isi fac efectul in timp, si ca daca am aceste dereglari (in prima luna am avut sangerari timp de 2 saptamani in afara menstruatiei, a doua luna am avut ciclu de 19 zile) inseamna ca asa isi face tratamentul efectul. Ca cica daca nu ai nici un fel de simptom, dereglare nimic, atunci inseamna ca nu ai chiar nici o problema. Faptul ca reactionez asa ar insemna ca am ceva probleme care -sper eu- se vor rezolva in urma tratamentului.
V-am povestit si voua in ideea ca poate va ajuta si pe voi sa stiti parerea Liviei despre aceste dereglari in urma tratamentelor naturiste. Eu una astept sa treaca si aceasta a 3-a luna de tratament si de-abia apoi incep sa-mi fac sperante cat cuprinde...
pupici la toata lumea
maria_alexia spune:
Draga Cody, bun venit si ... sedere cat mai scurta ! 
Cu testul, nu pierde speranta: pe fertilityFriend.com iti recomanda intotdeauna sa-l faci cel mai devreme in prima zi de intarziere. Daca ai rabdare pana atunci ...![]()
Cata
, nu cred ca trebuie sa fii suparata pe faza cu monitorizarea: precizia e destul de buna, as spune eu. Oricum, in cazul Taniei (care seamana bine cu al meu - hiperprolactinimie), chestiunea este daca exista ovulatie sau nu.
Metoda echografica e si ea una printre altele. Am gasit pe un site, de ex., ca temperatura sau testele de sange ar fi preferabile ei, sunt doctori si doctori... Totul e sa ajungi la ei, intr-adevar e o problema coordonarea asta ...
Ia uitati-va voi putin aici la metode de detectie a ovulatiei:
http://www.infertilitytutorials.com/ovulation_members/detection.cfm#
Cora, pupici si pentru tine, si ... rabdare ! ![]()
Gabitaco n-a mai intrat de ceva zile, poate ne da un semn...
Ale, tu ce planuri ai pe luna asta?
Iar tuturor fetelor de pe-aici, sa stiti ca va citim, si luam aminte !
utocatalina spune:
Salomea
, daca ai incredere mergi inainte cu ceaiurile
...si eu am analizele in regula...dar nu-l mai fac, sa nu uitam ca unii endocrinologi apreciaza ca orice bagi strain in corp poate avea un efect cu doua taisuri...eu iti tin pumnii ca pe tine sa te regleze
...Maria Alexia
vad ca inca astepti...sper sa treci de ziua de azi fara rusi!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
danangie spune:
MRL
aici la spitalul de stat ajung greu la un ginecolog pentru ca trebuie sa fac un rand de oameni si zile.......si nici nu stiu daca va fi doctorita sau doctor........ca daca e doctor nu ma duc.Si mai este acest spital privat care merg eu.Ar mai fi un altul dar nu este ginecologie.Cam atat.Nu mai stiu altele.Sa dea D-nu sa te ajute luna aceasta si distractie placuta la munte.
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
gabitaco spune:
Buna fetelor 
. Nu am mai scris de ceva timp pt. ca am avut probleme cu net-ul. Am citit azi mesajele voastre si imi pare rau de fetele la care au venit rusii
.Sunt alaturi de voi si le sustin in continuare pe cele care aspira la titlul de
. Bafta multa Maria si la toate fetele.

. Eu mai astept pt. ca sunt in ziua 22. Nu am sperante prea mari pt. ca desi temperatura mea este ridicata dupa interpretare de pe Fertility se pare ca ovulatia nu a avut loc. Sunt tare trista si deprimata si nu mai am parca chef de nimic. Va
dulce pe toate.
utocatalina spune:
Gabitaco nu mai fi trista
...ia o frezie sa-ti treaca...

...poate totusi fertility a dat-o in bara
...nu-mi trimiti si mie pe mail graficul sa-l vad?
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
coralia76 spune:
Gabitaco nu fii suparatica....poate a fost eroare de masuratori sau a gresit fertility...Au mai fost cazuri cand la monitorizare li se spunea ca nu au ovulat si cand colo s-au trezit cu ochisori.Daca esti optimista o sa vezi ca va fi bine pana la urma!
Pupici!
MRL spune:
danangie si un
dulce
Si mie imi este groaza de doctori si din acest motiv am ales sa merg la doctorita. Nu ma simt in largul meu si parca nici nu pot discuta lejer despre anumite chestii intime cu un barbat. Nu sunt cu nasul pe sus ca vezi doamne ca este barbat si ca imi este rusine .... etc, dar pur si simplu nu pot, ma blochez.
Vad ca pt tine este destul de greu sa ajungi sa faci eco, dar ai incercat cu teste de ovulatie? Nu se compara cu ecografia, dar asa poti afla cand se apropie momentul ovulatiei ca sa poti presta.
Eu am reusit de am facut astazi eco si nu stau asa de bine ca datile trecute, in sensul ca aveam dimensiuni normale pentru a face pregnyl. Acum in ziua 10 am avut endometru de 7mm si 2 foliculi de 15mm. Ma voi duce si maine sa mai fac o eco si o sa vad cand o sa fac inseminarea. Partea buna este ca acum am 2 foliculi obtinuti natural.
Iti tin pumnii sa iasa bine si pentru tine luna asta.
Pupicei dulci pentru fete si abia astept sa citesc aici la voi de o noua graviduta.
LilianaM
tania-z spune:
Gabitaco imi pare rau de rezultatul tau. Ai incercat sa schimbi metoda de pe fertility? Si in cazul meu, o metoda, cea "advanced" spunea ca a fost ovulatie, in timp ce alta "fertility awareness" zicea ca nu. Pentru verificare iti mai trimit un link de unde poti descarca un soft de inregistrate a temperaturii care e valabil 15 zile gratuit. Poate iti mai da informatii in plus.
http://www.ovusoft.com/products/download.asp
Mrl iti tin pumnii ca maine la echo sa primesti o veste buna si sa fii si tu o
care se anuntza pe lista noastra.
danangie... cunosc senzatia cu petele transformate in rusi...nimic mai frustrant!
. Sint in schimb, pe aici, cateva fete optimiste (Cata, Cora, Maria, Felicity) care pe mine au reusit sa ma scoata la liman si acum sunt cuminte la urmatorul ciclu de monitorizat.
Cody bun venit
si sa stai cat mai putzin la aspirante.
un
mare pentru toate fetele (virusii de raceala i-am lasat deoparte)
Tania
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
annaa spune:

Revin cu o intrebare
A mai facut cineva doar 5000ui de pregnyl pentru declansarea ovulatie?
Poate sa fie suficent?
Ana