Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari -18
Raspunsuri - Pagina 13
utocatalina spune:
Maria Alexia azi este ziua cu totul sau nimic? Iti tin pumnii!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
tania-z spune:
Am aparut si eu, intr-un final. Cam liniste pe aici...
Coralia sa stai departe de raceala, ca se ia urgent. Eu am "inhatzat-o" din zbor si acum am senzatia continua de "cap scufundat sub apa".
Maria sa inteleg ca maine-poimaine stim ceva de la tine, nu?
Cata nu-i o scadere drastica cu 0.1, stii tu, speranta moare ultima!
Eu sunt pe terminate cu rusii, si ma apuc din nou de masuratori. Si de analize, ca sunt importante, nu-i asa, Cata? In zilele de disperare de cauza (cam cu 1-2 zile inainte de rusi) am indraznit sa-i scriu dr. T, stiti voi, cel care are site pe internet si a creat la un moment dat o diputa intre fetele de pe forum. Eu am fost tot timpul impresionata de ceea ce face si de feedbackul pe care il primeste. Asa ca i-am scris pe scurt ce am facut pana acum, ce temperaturi am avut si am lansat intrebarea timida daca pot spera ca am avut ovulatie in ciclul care s-a incheiat. Raspunsul a fost : "va faceti monitorizarea la un vraci? s-a inventat echograful! de ce nu va monitorizati cresterea foliculara si cea endometriala asa cum este corect, adica echografic". Sa intzeleg ca masurarea temperaturii e o metoda invechita? Si eu as vrea sa ma monitorizez cu mijloace moderne, dar, deocamdata, si fetele din Sibiu pot confirma, e destul de dificil sa-ti faci loc exact in ziua in care ai nevoie pentru consult.
Va pup pe toate,
Tania
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
utocatalina spune:
Tania...sigur ca ideal ar fi monitorizare la eco in fiecare luna, numai ca din pacate din anumite motive fie financiare,fie nesincronizarea momentului in care poti tu, cu cel in care este liber la doctor, ramine sa ne multumim si cu masuratorile astea de "vraci"...parerea mea este ca nu am gresit cu ele momentul ovulatiei, dar cu monitorizarea am dat-o in bara si luna trecuta...cind mi-a zis ca ovulez in ziua 13...am ovulat in ziua 12 ...si luna asta....cind mi-a zis ca ovulez in ziua 16 sau 17 si a fost in ziua 15...in fine...eu la temp. nu renunt...m-am obisnuit sa mi-o iau si nu mi se pare o corvoada
...pupici!
utocatalina spune:
Fetelor ma maninca un sin
...din simpatie cu gravidutele, cred!![]()
coralia76 spune:
Catacred ca sunt si eu o "fana" a masuratului temperaturii in devenire...acum asa sar dimineatza cand trebuie sa-mi iau temperatura de parca pana acum tot asta am facut
..m-am obisnuit destul de repede cu ele...numai sa fie si eficienta...daca sunt persoane care pot spune ca s-au folosit de metoda asta si a dat rezultate atunci mergem inainte nu?
Tanianu pot decat sa-ti dau dreptate cu ceea ce ai spus despre ecograf..e greu sa ajungi exact cand ai nevoie la programarile care se fac la noi...
...
Pupici!
Cody spune:
Buna fetelor
!
Indraznesc si eu sa ma includ in discutia cu voi...
Si eu astept cu nerabdare sa vad ce se intampla maine sau poimaine...daca vin rushii sau nu. Dimineata asta (ziua 27), n-am rezistat si am stricat un test...sa vad, poate, poate am vreo veste buna. Insa, m-am dezumflat la loc...
Nu-mi ramane decat speranta, ca poate l-am facut prea devreme.
Tania, referitor la ce intrebi tu...citesc cu mare interes raspunsurile de pe site-ul dr. T si am observat ca nu este de acord cu metoda temperaturii. Din ce imi amintesc, el spune ca poate sa creasca temperatura si sa nu existe ovulatie.
Va pup 
coralia76 spune:
Cata pe mine ieri ma mancau amandoi sanii...aproape toata ziua...dar la mine cred ca era de la sutien
...la tine sper sa fie alte motive
...vreun punctuletz micutz?
utocatalina spune:
Coralia sinul nu ma maninca de la sutien...ca la sinii mei "mari" le pun si pernite sa para mai voluminosi...dar eu stiu daca o fi de la vreu punctulet? Acum nu ma mai maninca, in schimb imi colcaie burtica!
coralia76 spune:
Si pe deasupra ieri si azi am avut si niste crampe(nu foarte intense) pe la ovare...exact ca atunci cand ma napadesc "trupele estului".Nasol nu?
Pupilici!
coralia76 spune:
Cata draga si ai mei sunt tot "mari",ori cu sutien ,ori fara..tot asa se vad(adica nu se vad
),dar alaltaieri imi luasem un sutien nou ca mi-a placut dantelutza
...si ieri m-am trezit cu mancarimile alea...azi am schimbat sutienul si parca e mai bine
.
Floricele de primavara va dau la toate!