discutii despre tratamente naturiste (1)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Fetele, chiar exista supozitoare cu metronidazol?? L-am trimis pe tata sa-mi caute si de la farmacie i-au spus ca nu se fabrica asa ceva, ca exista doar sub forma de drajeuri, si mi-a luat saracul drajeuri... Dar vreau sa stiu daca cineva a gasit supozitoare, in caz afirmativ sa-l trimit din nou la "vanatoare". Mersic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliana spune:

Gabela. Eu nu am gasit supozitoare. Farmacistele m-au corectat si mi-au spus ca sunt ovule vaginale. In urma discutiei cu Livia, acestea sunt ok, le poti lua (chiar daca au alta denumire-ideea e sa contina aceleasi substante)si le folosesti in popou.

Mergi la inceput

Oh, ok, deci sa intrebe de ovule, nu de supozitoare!
Mersi mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrusha spune:

Gabela din cate mi-aduc eu aminte Livia a spus la un moment dat ca pot fi si ovule (chiar daca au alt nume) pe care putem sa le folosim pe post de supozitoare, numai ca trebuie sa apara ca avand substanta activa tot metronidazol , iar necesarul de metronidazol trebuie sa fie 1 g pe zi . Eu am gasit flagyl ovule, de 500 mg si am folosit 2 flagyl/5000 (1 dimineata si 1 seara, timp de 7 zile cat scrie in tratamentul Liviei).

Pup,

Andrusha

Mergi la inceput

Andrusha, Aliana, multumesc fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uoana spune:

Am inceput tratamentul Liviei de 5 zile. In a cata zi ar trebui sa vina CM?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

uoana, tratamentul liviei nu declanseaza ciclul, asa ca un ceas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uoana spune:

Nu vreau sa par prea batuta in cap, numai ca am tot citit pe forum si am inteles ca numai dupa cateva zile de tratament a venit CM. Imi doresc un copil si imi doresc foarte mult sa scap de problema pe care o am. Am intrebat din cauza ca as vrea sa discut cu cineva pe aceasta tema fara sa fie nevoie sa se uite stramb la mine. Atata tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salomea spune:

Fetelor, m-am gandit sa va povestesc si voua ce efecte are tratamentul Liviei asupra mea. Muncim la proiectul bebe de un an, avem amandoi analizele in regula, asa ca acum 2 luni am hotarat sa incep tratamenul in varianta mai scurta.
Vinerea trecuta, in ziua 19 de ciclu imi aparusera niste pete si imi faceam ganduri ca o fi ceva ce asteptam noi demuuuult... Cand colo, ditamai menstruatia care continua si in ziua de azi. Am vorbit si cu Livia si a spus sa nu intrerup tratamentul. Ea zice ca tratamentele naturiste isi fac efectul in timp, si ca daca am aceste dereglari (in prima luna am avut sangerari timp de 2 saptamani in afara menstruatiei, a doua luna am avut ciclu de 19 zile) inseamna ca asa isi face tratamentul efectul. Ca cica daca nu ai nici un fel de simptom, dereglare nimic, atunci inseamna ca nu ai chiar nici o problema. Faptul ca reactionez asa ar insemna ca am ceva probleme (in ciuda analizelor) care -sper eu- se vor rezolva in urma tratamentului.
V-am povestit si voua in ideea ca poate va ajuta si pe voi sa stiti parerea Liviei despre aceste dereglari in urma tratamentelor naturiste. Eu una astept sa treaca si aceasta a 3-a luna de tratament si de-abia apoi incep sa-mi fac sperante cat cuprinde...
pupici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

salomea, eu am aceeasi parere cu tine, trebuie sa fim rabdatoare cu tratamentele astea. eu il urmez, din iulie, cu intreruperi si variatii, functie de situatia mea particulara.

uoana, nimeni nu s-a uitat stramb, doar ca intrebarea ta era foarte ciudata si decat sa nu-ti raspunda nimeni.... am crezut ca nu ai citit nimic despre astfel de tratamente si nici nu aveam cum sa inteleg ca tie nu iti vine ciclul regulat, nu se intelege deloc din intrebare! vezi ca mai sunt subiecte cu tratamnetul liviei si in arhiva!
daca pui o intrebare completa, fetele cu o situatie similara vor raspunde cand au timp. succes!

Mergi la inceput