discutii despre tratamente naturiste (1)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uoana spune:

Eu dupa o saptamana de tratament nu am nici macar una din simptomele despre care am auzit. Inafara de o senzatie de greata, care in mod sigur este de la tincturi, nu am nimic. Este normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

De la inceputul anului cu o pauza de doua sapt. am luat urmatoarea combinatie>
-100gnapraznic+100g cretisoara+100g galbenele+100g coada soricelului+50g radacina de lemn dulce.
Am facut un amestec din toate plantele astea si seara turnam peste 7-8lingurite de amestec 500ml apa clocotita.
Strecor ceaiul dupa 30 min si il iau a doua zi pe stomacul gol cate o cana 1-dimineata+30pic. tinctura de zmeur si una seara+30pic tinctura de zmeur inaite de masa cu 30min.
In cele doua luni de monitorizare ian. si martie am avut foliculi(nu foarte mari 15-17mm) si un endometru tot cat de cat(6-9mm).
Stie cineva cat timp as putea sa beau combinatia aceasta?
M-am gandit sa beau ceaiurile macar 6 luni, dar de luna viitoare incep din nou stimularile hormonale cu clomifen si cu ce or mai fi, si ma gandesc sa nu se bata cap in cap una cu alta .

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

fetelor,
uoana Cate zile are CM-ul tau?
eu urmez tratamentul Liviei de doua luni. Simptomele au inceput sa apara prin a patra saptamana: dureri ca la menstruatie ... dar din pacate, rushii nu au venit. Am crezut chiar ca e ovulatie tarzie, dar temperaturile aratau altceva.Testul la fel. In a doua luna ... la fel, dureri, intepaturi... dar de rushi... nimic. Nici nu stiu daca are vre-un rost sa fac un test...
Va pup,

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucasimarius spune:

Eu urmez o parte din tratamentul Liviei;am inceput luna trecuta din prima zi a menstruatiei).Succesul nu a intirziat sa apara fiindca luna asta am avut ciclu la 29 de zile fata de 40-45 zile.
Noi incercam bebe de 6 luni, imediat cum am renuntat la pastile.Tot de atunci s-a dereglat si ciclul.Acum de abia asteptam perioada ovulatiei .
Problema este ca vreo 3 ani am "prestat" fara sa ne protejam si nu am ramas insarcinata pina cind....s-a intimplat dar am facut un avort.Am considerat ca era mai bine asa ca acum am mustrari de constiinta si tare-mi este frica.Dupa asta am luat pastile (2 ani cu mici intreruperi) si acum iata-ma devenind maestra in arta pregatirii ceaiului de napraznic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Buna dimineata fetelor

Am o intrebare pentru fetele care fac varianta simplificata a tratamentului Liviei, in cazut ca au analizele bune. Cum luati tratamentul? Adica ce luati dimineata, la prinz si seara?
Eu beau dimineata si seara cite o cana de ceai de napraznic, una de ceai de cretisoara si 30 picaturi de tinctura de zmeur. Toate pentru progesteron scazut.
Din ziua 5 pina in ziua 19 mai iau cite o vitamina E 100mg si pun un supozitor cu Carpicon.

Am inceput tratamentul de 5 zile, imediat dupa ovulatie si am simtit de la inceput dureri ca la mens. Azi nu mai simt nici o durere, nimic.

Uoana, fiecare femeie reactioneaza diferit la tratamentele naturiste. Eu am mai incercat odata sa beau zilnic ceai de coada calului+coada soricelului+galbenele si mi-a venit menstruatia la 26 de zile in loc de 28-29 cum imi vine de obicei.
Daca ai intrebari, te rog sa imi scrii un PM.

Va pup si va astept cu lamuriri.

Mergi la inceput

Miro,
eu inainte sa incep tratamentul Liviei imi provocam menstruatia cu Cycloproginova. Nu am avut CM de cand ma stiu si asta am facut tot timpul, l-am provocat. Fiind provocat era destul de regulat ..adica 28 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliiuli spune:

Buna!
Eu am intrat in a 2 luna de tratament, dupa de , in prima luna CM a fost prin a 35 zi si destul de mult fata de alta data...
De durut...nu m-a durut nimic de cand am inceput...sau e posibil sa fi fost dar am pus pe seama la altceva...
Incerc din toate puterile sa iau cam tot ce trebuie, mai putin sucul de morcovi si telina (de care practic nu mai am timp)...
Aaaaa si mai e ceva...din a doua luna in momentul in care iau pastilele de naprasnic( in locul pulberii), imi vine inapoi pe gat ...se rezolva daca beau mai multa apa sau iau ceva usor in gura (ex: o lingurita de miere)...
In rest nu am probleme cu nici una din componente...le suport la gust pe toate
Sunt tare curioasa ce urmari va avea...in momentul in care voi ajunge sa fac ecografie (ma intereseaza evolutia chisturilor si binenteles ...bebe...cand o fi )

pupici si dati-i inainte...

iulia

Mergi la inceput

Eu una nu am reusit sa beau ceaiul de coada-soricelului...in prima zi mi-a fost foarte rau de la el si pana la urma am renuntat la el. Ceaiul de naprasnic nu e rau deloc la gust, desi am inteles ca ar avea un gust nasol rau...mie nu mi se pare ca este diferit de apa la gust, sau poate nu il prepar eu cum trebuie. Cate pastile de naprasnic se iau pe zi. Eu am inlociut pulberea cu cate o capsula de naprasnic, dar cred ca e putin una..sau asa trebuie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucasimarius spune:

Eu beau dimineata si seara cite o cana cu ceai de napraznic, la prinz o cana cu ceai de cretisoara si de trei ori pe zi cite 30 picaturi tinctura de zmeur si 30 tinctura de coada soricelului (dim, prinz si seara).
In afara de asta 3 pastile de acid folic/zi si in zilele 9-18 vitamina E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

fetelor,
uoana (pot sa-ti spun oana?) - stiam ca exista o asemanare intre noi doua, de aceea te-am intrebat cate zile are CM-ul tau.
Ma bucur ca ne-am gasit. Esti prima fata care o intalnesc pe forum care sa aiba aceleasi probleme ca si mine si sa si inceapa acelasi tratament (al Liviei).
Un scurt istoric: menstruatie tarzie (15-16 ani), rara din 2-3-6 luni. O provocam cu progesteron injectii (6) dupa care am inceput cu anticonceptionale. Am lasat pastilele de anu' trecut din aprilie (e deja un an?) si tigarile in iunie si iata-ne cum tot incercam ... si degeaba. M-am si ingrasat 8 kg.
Din aprilie anul trecut l-am mai provocat de 2-3 ori cu duphaston, dar acela nu a fost "normal" - doar pete maroni.
Acum am intrat in a treia luna de tratament, menstruatie tot nu am, dar mai sper. De simptome am mai scris, asa ca nu ma mai repet.
Luna aceasta vreu sa repet analizele... sunt tare curioasa ce se petrece cu ovarele mele, cum le-a afectat tratamentul .
Te pup si astept vesti de la tine.

Va pup pe toate.

Miro

Mergi la inceput