discutii despre tratamente naturiste (1)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rapo spune:

buna seara fetele..sint cam nou venita pe forum..am citit cu atentie aceste tratamente..si merita incercat,necesita timp,vointa si incredere.Eu am 2 fivuri,37 ani si cam de 5 ani incerc si nimic.Problema e alta,am endometrioza cronica avansata.chisturi,noduli,inflamatii si toate cele,sint si operata de fibron de 5 ani,dar,endometrioza numi da pace.tot timpu,chisturi,ma duc la punctie si parca durerea e vesnica..sincer numai pot sa cred ca voi reusi..si timpu fuge..Am mai citit ceva tratam.de endometrioza si nimic concret.VA ROG.datimi si mie un sfat,daca exista siun tratament naturist ptr.endometrioza si il voi urma cu precizie.Mai am 7 luni pina la al 3 fiv.Sper sa ma ajutati...VA urmaresc cu atentie si vad ca sint multe mamici cu fiv.fericite..Sperind ca si noi vom putea fi fericite la fel... sio seara buna victoria (elvetia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrusha spune:

Imi tot trece prin cap o idee. Si vreau sa aflu si parerea Liviei despre asta. As incerca in apropierea ovulatziei (sunt in ziua a 12), pe langa tratamentul Liviei pe care il tin de 33 de zile sa fac o injectie cu pregnyl 5000 U.I. sa fiu sigura ca se produce ovulatia. Mda.. tot scriind aici imi dau seama ca e o idee proasta ... luna trecuta cu ajutorul plantelor am ovulat in ziua a 15 si ciclul a venit la la 9 zile dupa ovulatie. Ar trebui sa schimb ceva sau sa maresc aportul de progesteron in perioada postovulatorie?

Va pup,

Andrusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Buna fetelor,imi spuneti daca a-ti gasit suozitoare cu metronidazol si daca nu,cu ce le-ati inlocuit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenya spune:

Am scris da nu stiu unde, sper sa-mi raspunda cineva.. Nu ma prea pricep.. inca.. sa umblu pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenya spune:

Livia, o intrebare: sugestia ta ar fi sa incepem cu plantele abia dupa ce aflam exact care este cauza infertilitatii? (Eu inca nu stiu care este la mine; am 25 ani, sunt casatorita de 2 ani si tot de atunci astept un bb, care nu apare. Am avut initial o rana pe col, care a fost cauterizata; de atunci mi-a mai gasit o anexita bilaterala cronica, dar nu am facut complex al secretiei, citologie BP (care am inteles ca e necesara pt cele care au suferit o interventie pe col) si nici pt trompe-care banuiesc eu ca ar fi vinovate pt atata asteptare).
Deci trebuie sa fac toate astea ca sa stiu ca sunt in regula si abia pe urma sa incep acest tratament sau se poate oricum?
Te rog mult sa-mi raspunzi tu sau altcineva care cunoaste.
Multam' mult de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Pentru fetele interesate de tratarea endometriozei .
Uitati-va aici:

http://www.herbs2000.com/women/herbs_w_13.htm

Loma

Smerenia este regina virtutilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna!
M-am hotarat sa va intreb pe voi pentru ca am inteles ca produsul care ma intereseaza este un produs homeopat...asa ca poate ma ajutati voi cu un sfat pana sa ajung la medic...
Suspectez o lipsa de progesteron si am inteles ca as putea lua Mastodynon picaturi. Mie mi s-a recomandat unguent Mastodynon pentru sani anul trecut, dar nu l-am folosit niciodata ...Stiti cumva daca pot lua Mastodynon picaturi dimineata si seara inainte sa merg la medic? Am inteles ca efecte secundare nu are, dar poate aveti voi si alte informatii...Eu as incepe sa iau imediat dupa ce termin cu CM...Credeti ca e bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

quote:
Originally posted by adelamaria

Buna!
M-am hotarat sa va intreb pe voi pentru ca am inteles ca produsul care ma intereseaza este un produs homeopat...asa ca poate ma ajutati voi cu un sfat pana sa ajung la medic...
Suspectez o lipsa de progesteron si am inteles ca as putea lua Mastodynon picaturi. Mie mi s-a recomandat unguent Mastodynon pentru sani anul trecut, dar nu l-am folosit niciodata ...Stiti cumva daca pot lua Mastodynon picaturi dimineata si seara inainte sa merg la medic? Am inteles ca efecte secundare nu are, dar poate aveti voi si alte informatii...Eu as incepe sa iau imediat dupa ce termin cu CM...Credeti ca e bine?

Daca te duci pentru investigatii hormonale nu lua Mastodynon. Intai fa-ti analizele si abia apoi vezi ce si cum. Vezi ce spune medicul, vorbeste cu Livia dar nu merge pe principiul ... suspectez ! Sistemul endocrin se da usor peste cap si foaaarte greu se pune la loc in parametri!

Roxana&Ruxandra

http://community.webshots.com/user/aquariusrpro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

quote:
Originally posted by Elenya

Livia, o intrebare: sugestia ta ar fi sa incepem cu plantele abia dupa ce aflam exact care este cauza infertilitatii? (Eu inca nu stiu care este la mine; am 25 ani, sunt casatorita de 2 ani si tot de atunci astept un bb, care nu apare. Am avut initial o rana pe col, care a fost cauterizata; de atunci mi-a mai gasit o anexita bilaterala cronica, dar nu am facut complex al secretiei, citologie BP (care am inteles ca e necesara pt cele care au suferit o interventie pe col) si nici pt trompe-care banuiesc eu ca ar fi vinovate pt atata asteptare).
Deci trebuie sa fac toate astea ca sa stiu ca sunt in regula si abia pe urma sa incep acest tratament sau se poate oricum?
Te rog mult sa-mi raspunzi tu sau altcineva care cunoaste.
Multam' mult de tot.

Daca ai avut anexita e posibil sa ai problema la trompe , asa ca mai bine te lamuresti daca sint ok sau nu . Ca nu te ajuta cu nimic sa ai ovulatie etc. daca trompele au probleme .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Fetelor am primit la e-mail-ul si PM-ri...si nu fac fata...scriu de ieri seara si tot nu reusesc sa termin ,asa ca ,daca nu am raspuns acum...o voi face sigur peste 3 sapt.!!!

Va pupicesc!!!

Mergi la inceput