discutii despre tratamente naturiste (1)
Raspunsuri - Pagina 6
dianaforisch spune:
buna fetelor eu sunt cam noua pe aici dar am citit mult pe forumul acesta si gasesc ca ceea ce faceti voi aici este super .
Acum stiu unde gasesc sprijin!
deci probl. mea este ca: VREAU SA MAI AM UN BEBE
de fapt am un baiat de 10 ani face in apr. si de mult as fi vrut dar nu am ramas insarcinata ,la control mi se spunea ca nu am nimic si totusi,ei de aici am luat tratamentul Liviei si sper sa fie ok,sa stiti ca nu se mai fabrica granule de argila (mie asa mi-au spus) la magazinul de unde i-au eu produsele.Oare cu ce se pot inlocui?
Va pup si ma bucur ca v-am gasit! Dia!
nicol78 spune:
Salutare! Am si eu nevoie de ajutor din partea voastra si in special din partea Liviei pe care o rog din suflet sa-si faca timp sa se uite o clipa si peste schema de tratament pe care eu mi-am facut-o.Dar sa incep cu inceputul prea multe investigatii la medic nu am putut face deoarece ma chinui de 2 luni cu antibiotice sa scap de Chlamidia si nu reusesc. Deci momentan diagnosticul meu suna cam asa: ovare micropolichistice si... Chlamidya (vaginal)(nu mai stiu exact care este denumirea ei) CM nu este foarte regulat adica de la 30-40 zile si banuiesc eu ca nici ovulatie nu am in fiecare luna.Mai mentionez ca incercam sa avem un BB de 3 ani.
Iata schema mea:
Dimineata : o cana ceai napraznic ( dupa reteta Liviei)
o cana ceai cretisoara+ coada soricelului
Kamayani+Cat's Claw+ o pastila cu extract telina
dupa 1/2 ora tinctura de coada soricelului si tinctura de mugur de zmeur la 5 min una dupa alta
Pranz: o cana ceai napraznic
Kamayani+Cta'claw+o pastila telina
tincturile de zmeur si coada soricelului
Seara la fel ca dimineata
E OK? te rog din suflet sa-mi raspunzi si sa nu ma lasi sa le iau aiurea sa-mi fac rau.
Doamne ajuta!
kim spune:
Livia, in tratamentul impotriva fibromului si pt obtinere sarcina, ce parere ai de inlocuirea tincturii de muguri de zmeur cu pastile (din frunze de zmeur). Nu merge?
KIM
livia spune:
Fetele maine este ultima zi in care voi raspunde la intrebari fiindca plec in RO pt.3 sapt.!Ma intorc pe 1 Aprilie!
Pana maine seara o sa aveti raspunsurile!
Florinini spune:
Draga Livia,
Am postat la fibrom uterin.
Am un fibrom mare cam de 12/9/10 cm cam cat un pepenas galben. Intrebarea mea este daca crezi ca as putea incerca ceva naturist (nu vreau sa fac laparoscopie decat in caz de forta majora). Este situat undeva in partea superioara a uterului, nu este in interiorul uterului. Medicul a spus ca pot incerca sa raman gravida sa ved daca reusesc. Intrebarea mea este daca raman gravida si in acelasi timp fac tratament ptr. reducera fibromului sau cel putin stoparea cresterii lui, crezi ca interfereaza cu sarcina, ii face ceva rau, sa ma opresc in cazul in care aflu ca am ramas gravida?
Multumesc si sper sa ai un timp fain in Ro, sincera sa fiu mi-e dor sa merg si eu, dar acum chiar ca nu am nici o sansa.
Cu multumiri Florinini
Lilicica spune:
Draga Livia,
M-ar interesa si pe mine, daca stii cumva un tratament naturist pentru Sindromul LUF(folicul lutheinizant nerupt). Astept si eu un raspuns alaturi de celelalte fete.
Iti multumesc Lili.
Inga spune:
musete,ma intereseaza si pe mine tratamentul pentru endometrioza.Te rog muuuult,poti sa imi spui si mie despre ce este vorba?
Tia spune:
postat de catty
Buna tuturor,
Am si eu cam aceeasi problema ca voi toti, nu pot ramane insarcinata, din cauza unor probleme medicale pe care le-am avut. Am incercat multe tratamente si acum 3 zile am vorbit cu o prietena a mea de la Constanta si ea mi-a spus sa o sun pe doctorita la care se duce ea. Am sunat si i-am spus de scurt problema mea. Atunci mi-a recomandat urmatorul
TRATAMENT:
Tinctura de Branca Ursului (se gaseste la Plafar si costa 70.000 lei) din care se iau 10 picaturi de 3 ori pe zi. In acest timp se bea pe zi si o cana de ceai de patrungel, preparat astfel: se fierbe apa in clocote si apoi se pune patrunjel proaspat. Tratamentul se face pana cand intervine sarcina si apoi se opreste.
Azi am fost si am vorbit cu alt medic homeopat care mi-a spus ca acest tratament face minuni.
Am zis sa va spun si voua pt ca sper sa ne ajute pe toate sa devenim mamici.
Sa fiti fericite si nu va pierdeti speranta!
Dumnezeu sa aiba grija de noi toti.
Catalina
dianaforisch spune:
Buna fetelor!
Cred ca merita incercat acest trtament si eu am auzit de el dar inca nu l-am incercat in schimb am inceput "tratamentul Liviei" impotriva sterilitatii si sper sa ma ajute ,oricum as incerca orice ,pt. un bebe
Am citit ca se inchide subiectul cumva? s-au n-am inteles eu!
Va pup DIA!