discutii despre tratamente naturiste (1)
Raspunsuri - Pagina 16
uoana spune:
Buna fetelor,
Miro ma bucur tare mult ca ti-au iesit bine analizele. Fa in continuare tratamentul cu ceaiuri si sper sa ne dai o veste buna cat mai curand. Chiar sunt super bucuroasa. Daca la tine a dat rezultat cred ca si la mine va fi la fel.
Eu ma duc luni la doctor si sper sa imi dea aceleasi vesti bune. Sa ne mai tii la curent, bine.
Te pup 

Lilicica spune:
Eu azi sunt in ziua 2 DPO, o doctorita mi-a spus, ca este foarte bun luat ceaiul de cretisoara in combinatie cu cel de napraznic. Ceaiul de cretisoara are rol sa mentina sarcina foarte bine, in cazul in care se formeaza sarcina se ia pana in saptamana 12.
Am citit o reteta cu ceai de cretisoara, o sa incerc sa o pun pe forum sa o vada si celelalte fete.
Va doresc numai bine la toate.
Lili
Florinini spune:
Fetelor,
Va salut, dasi nu am intrat inca in discutie cu voi, va mai citesc din cand in cand. Dar acum sunt aici si o sa contribui si eu cu intrebari si cu ce stiu. ca de obicei o sa incep cu o intrebare:
Stiti daca exista vreo interferenta (ma refer negativa), asupra sarcinii, in cazul in care ramai insarcinata si bei ceaiuri de coada soricelului, galbenele, urzica. Beau aceste ceaiuri ptr. ca am un fibrom urias(12cm!!!) si incerc macar sa-l tin pe loc din evolutie; l-am descoperit abia in februarie pe la sfarsit, si beau ceaiuri de prin martie 10, deci cam de o luna. De simtit ma simt bine, ciclul e destul de regulat si acum incerc la bebe ca poate ar fi osansa ptr. mine sa scap de urias. Altfel trebuie sa fac laparoscopie si nu prea vreau.
Va pup si sper sa ma primiti in cercul vostru
Florinini
Mirona spune:
Florinini bine ai venit si la acest subiect, eu te/va urmaresc si la Endometru ...
In legatura cu ceaiurile... nu prea stiu ce sa-ti spun, experta noastra e cam suparata pe noi, nu a mai dat de mult pe la Discutii despre tratamente naturiste, ce te sfatuiesc eu e sa continui, rau nu au cum sa-ti faca, iar in momentul in care afli ca esti insarcinata ... renunti la ele.
Din ce ai luat tu ... eu am numai coada soricelului. Despre asta iti pot spune ca trebuie sa-l intrerupi in mom. in care stii ca esti
. Cu ceaiul de galbenele ... eu fac doar spalaturi.
Bafta si te mai asteptam pe la noi.
Miro
adimercedes spune:
Florinini, eu stiu ca ceaiul de cretisoara e pentru fortificare fibrelor uterine, fixarea sarcinii, antiavort, tulburari menstruale, afectiuni ale organelor pelviene etc (extras din Tratamentul Liviei). Insa, parca tot Livia zicea ca atunci cand ai aflat de sarcina, intrerupi tratamentul (continuand sa iei insa acid folic pana in sapt. 12 de sarcina) si fugi la medic. S-ar putea ca si ceaiul de cretisoara sa fie bun, fiind antiavort si pentru fixarea sarcinii. Dar stiu sigur ca nu mai iei tincturi (deoarece contin alcool), nici coada soricelului si mastodynon sau agnes castus (fiind toxice in sarcina).
Insa mai bine intrebi pe cineva care chiar se pricepe si nu vorbeste din auzite (ca noi
)
.
Asteptam vesti pozitive 
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
dandana spune:
mirona, trebuie neaparat sa-ti spun ca fsh in crestere E RAU! adica era mai bine 6 si, din pacate, e suficienta o valoare mare ca sa fie un semnal de alarma. daca citesti prin arhiva, sau pe internet, vezi cum sta treaba. oricum, 8 nu este inca o valoare mare si mai depinde si de limitele laboratorului.
chestia e ca nici-un ceai sau pastila nu schimba ce arata un fsh mare, adica rezerva ovariana diminuata, iar rezerva asta e ca si neuronii, e data la nastere si gata, nu se mai fabrica. ce cred ca putem schimba noi sunt ceilalti hormoni.
acum despre tratament! cred ca eu sunt cea mai veche, din iulie anul trecut cu unele pauze si oricum tratament incomplet. il tin in continuare pt ca, sunt convinsa si o vad si in ochii doctoritei care nu stie ca il urmez, lucreaza, adica ovulez in fiecare luna. concluzia mea a fost ca mi-a marit estrogenul si de aici endometrul si mucusul. si a scazut durata ciclului!
va pup!
dandana spune:
citind mesajul mi-am dat seama ca mirona s-ar putea speria, nu e cazul!
eu am fsh peste 9 limite 2-10 si cu peste 9 am ramas insarcinata si ovulez binemerci. tia avea peste 14 si la fel!
e doar un semn!
liliprejbeanu spune:
Salut
Cat de utile sunt tratamentele de la Sovata pentru problemele de gyneco?
Liliana
dandana spune:
asa e daca citesti repede!
livia e in tara pentru 3 saptamani si nu are acces la internet!
lili, in arhiva sunt multe subiecte cu sovata
Mirona spune:
Buna seara fetelor,
venind acasa tarziu(n-am mai deschis net-ul de pe la 16), bucuroasa ca azi am primit o steluta DC, voiam sa va impartasesc ce am mai facut azi ... si cand colo... ce sa vezi: un mesaj surpriza, de innecat corabiile lui Miro.
Pai bine mai Dana, normal ca m-am speriat ... noroc cu al doilea mesaj al tau.
Acum ... daca tot ai intrat in hora, fii te rog draguta si explica-mi si mie.
2004 FSH - 6,1
valori normale:
FF: 3,35 - 21,63 U/L
FO: 4,97 - 20,82 U/L
FL: 1.11 - 13,99 U/L
2005 FSH - 8,28 - alt laborator
valori normale:
FF: 3,85 - 8,78 mlU/mL
FO: 4,54 - 22,5 mlU/mL
FL: 1,79 - 5,12 mlU/mL
Nu pot spune o zi a CM-ului, dar pot spune ca a fost la 3 zile dupa ce am simtit intepaturile in ovar (dr. luna asta), care calculat de mine ar fi in ziua 17. De ovulat ... lunile trecute nu am ovulat. Luna asta am trecut pe duphaston din ziua 21.
Ce ma mira, e ca doctorul spune ca analizele mele sunt bune. Ce sa mai inteleg?
Merci mult,
Miro