discutii despre tratamente naturiste (1)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

M-am luat cu explicatiile si cu intrebarile pentru Dana si am uitat sa va mai spun ce am facut azi.
M-am inscris la un cabinet de Planificare Familiala. Tipa e OK, deocamdata. Am luat-o tare din start si asa cum m-a sfatuit Paula i-am spus ca as dori sa-mi fac un profil hormonal complet, dar medicii nu-mi dau de facut, decat 4 - 5 analize maxim. M-a intrebat de boli ... de la bunica ... la sora, tot familionul. Acum termin cu duphastonul, cand iasa asta din corp ... tzushti la analize (mi-a scris cam multe, dar scrisul de doctor ... eu nu-l inteleg). Pe langa astea, mai fac si o secretie si un papanicolau. Nu stiu cat ma va costa dar aflu saptamana viitoare. Cica ar stii si sa interpreteze graficele fertilityfriend. Vom vedea.
Dana, m-am mai linistit, stai si tu linistita.Iti multumesc ca mi-ai deschis ochii asupra celuilat doctor.
Livia posteaza pe DC din data de 8 a acestei luni, chiar si azi a fost on line pe la 19. Nu vreau sa para ca o urmarire ... dar daca am nevoie de ea, ea nu mai intra pe la noi... ce sa cred altceva decat ca e suparata pe noi?
Va pup pe toate si mai vorbim.
A! Era sa uit: Dana tu reiei intotdeauna tratamentul de la inceput? Adica cu cura de 21 de zile de telina si marar? Si eu reincep peste 2 saptamani, cand termin cu analizele si chiar ma intrebam cum sa reiau. N-as mai face cura aceea. Tu cum faci?
Merci mult, inca o data si va pup pe toate.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

A auzit careva dintre voi despre efectele miraculoase ale sucului de Aloe Vera? Mi exact,gel de Aloe Vera fabricat de o firma americana( nu-i pot da numele, din considerente bine stiute de voi).
Pupici, Musete

Mergi la inceput