discutii despre tratamente naturiste (1)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Mirona, ai facut deja 3 luni de tratamentul Liviei??? nu de alta, dar daca il intrerupi inainte de 3 luni e ca si cum nu l-ai fi facut deloc si trebuie sa iei totul de la capat. Cel putin asa zicea Livia...

Mi-am pus mainile, in sfarsit, pe Kamayani si pe Napraznic (doar capsule am gasit), asa ca de azi am tratamentul complet, asa cum mi-a zis Livia sa il fac . O sa am un pumn de pastile de inghitit, dar asta e. Atata bai sa fie pana la .

Valentinag, cum iti merge tratamentul??? Cine mai e la inceput, sa putem schimba impresii???

Va pup, fetele si va doresc multa sanatate si bebei in burticei.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Livia, in schema data de tine imi ziceai sa iau Mastodynon sau agnus castus. Insa nu stiu exact in ce doze . Poti sa ma lamuresti, te rog?

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Am cautat forumul in sus si in jos si am gasit asa: agnus-castus tinctura se ia cate 30 pic. de 2 ori pe zi, dimineata si seara. Dar cu tabletele de agnus cum e? Banuiesc ca de 2 ori pe zi cate una (dimineata si seara).

Va rog sa imi ziceti daca gresesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uoana spune:

Buna fetelor,
da Miro am vazut ca mi-a raspuns Dr. T si nu stii ce bine ma simt...parca am capatat sperante si nu alta. A zis ca voi putea face copii nu? Sunt fff bucuroasa. Cu tratamentul ce sa iti spun, cred ca suntem in aceeasi oala. Nici mie nu imi vine CM, dar macar am scapat de bufeuri. Nici nu stiu ce sa mai fac, sa continui tratamentul sau nu? Dar cred ca voi continua macar sa vad daca se modifica ceva. Am si eu deja o luna si nimic. In mod normal ar fi trebuit sa imi vina.
Iti multumesc din suflet ca ma incurajezi atat de mult si pentru faptul ca te interesezi de mine. Sper din tot sufletul sa avem vesti bune cat mai curand posibil. Cand te duci la endorinolog?

PS: Nu ti-am raspuns pentru ca nu am internet acasa, si singura posibilitate de a intra pe net este de la servici.
Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Va sarut fetelor,eu sunt in a 11 zi de tratament si nu mi se pare greu de loc.Ceaiul de napraznic are chiar un gust placut.Fetele voi aveti pofta de mincare?Eu nu prea,dar cred ca din cauza consumului mare de lichide,pentru ca eu,sa fiu sincera,nu prea consumam.In rest ce sa va spun totul e ok de astazi incep sa si astept rezultate.Singura problema cu care m-am confruntat este ca intr-o dimineata nu am reusit sa-mi scot grauntele de argila......si putin m-am panicat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Scuze de deranj, dar, inteleg ca CM-ul intarzie sa apara? Nu stiu ce sa zic, insa eu, am avut probleme destul de mari de la tratamentul cu napraznic. Deci, nu cel al Liviei! Nu intentionez sa va sperii, insa mie mi-a intarziat ciclul 7 zile,ceea ce la mine este total atipic , intrucat, de la 14 anisori , de cand si-a facut aparitia pentru prima data, vine CEAS! DUPA prima zi de intarziere m-am bucurat tare mult, deja in mintea mea nebuna incoltise ideea ca poate, MINUNEA s-a produs! Dupa trei zile mi-am luat un test (mai ieftin) care, ca de obicei, a iesit negativ. Dupa alte 2 zile, am mai luat un test(cel mai scump)care,invariabil, a iesit tot negativ. Bineinteles ca am intrat in panica. Pentru prima oara imi doream sa-mi vina rusii. De o dereglare mai aveam nevoie... Si, in fine in a saptea zi, m-am dus la doktor care, mi-A reconfirmat ca minunea nu s-a intamplat, asigurandu-ma totodata, ca , ciclul imi va veni , dar nu mai devreme de 5-6 zile. Paradoxul consta in faptul ca exact in seara aceea mi-au venit si tare bucuroasa am mai fost. Pe bune! Asa ca, aviz amatoarelor: nu toate tratamentele naturiste se potrivesc tututror organismelor! Daca am fi proiectate dupa sabloane, ce bine ar fi... Mai ales ca , ATENTIE, napraznicul contine PROGESTERON , DE CARE POATE, TU , NU AI NEVOIE.
PUPICI, MUSETE

Mergi la inceput

Musete, nu are rost sa te panichezi si sa le faci si pe restul fetelor sa se panicheze! LIVIA a zis foarte clar ca nu trebuie sa calculam CM in functie de cum era inainte de tratament (deci nu mai conteaza ca era, era rar sau venea ceas), ci sa incepem sa il urmarim incepand cu primul CM de DUPA inceperea tratamentului. Si da, tratamentul naturist ia mai multa vreme sa isi faca efectul si da, fiecare organism raspunde mai vizibil sau mai putin vizibil la el. Asa ca, nu va stresati, continuati si mergeti pana la capatul tratamentului si apoi veti putea zice in ce fel a raspuns organismul vostru...

O sa vedeti ca o sa fie bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Draga Adimercedes nu incerc sa panicehez pe nimeni doar ca, din cate stiu, acesta este un forum unde poti sa-ti impartasesti propriile experiente.Daca ai citit, cu atentie, mesajul meu, ai fi sesizat ca am subliniat faptul ca nu m-am referit la tratamentul Liviei , ci doar la pastilele de napraznic. Atat.
O zi buna si mai usor cu acuzatiile!
Pupici dulci, tuturor, Musete

Mergi la inceput

quote:
Draga Adimercedes nu incerc sa panicehez pe nimeni doar ca, din cate stiu, acesta este un forum unde poti sa-ti impartasesti propriile experiente.Daca ai citit, cu atentie, mesajul meu, ai fi sesizat ca am subliniat faptul ca nu m-am referit la tratamentul Liviei , ci doar la pastilele de napraznic. Atat.
O zi buna si mai usor cu acuzatiile!

Musete, eu nu te-am acuzat de nimic, imi pare rau ca tu crezi asta . Si nu am contestat nici un moment ca nu ai avea dreptul sa iti impartasesti parerile pe forum (nu stiu de unde ai scos asta)... Si crede-ma, am citit cu atentie mesajul tau precedent. Atata doar ca mesajul tau avea o unda de neliniste, de care se pot molipsi si celelalte fete. Nu am incercat sa te combat si nici sa te acuz de nimic. Doar atat ca si eu fac tratament naturist care include si napraznic si ma astept ca organismul meu sa reactioneze - mai violent sau mai calm. Insa atunci voi sti ca tratamentul are efect. SI poate o sa vin sa le intreb pe restul fetelor daca au avut si ele simptome similare. Atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

adimercedes - da! au trecut deja aproape 3 luni. MAi aveam o saptamana pana se implineau cele 3: deci daca ar fi fost ceva sa se petreaca, ar fi avut timpul necesar. Sincer, parerea mea despre acest tratament este ca pentru fete cu problema ca a mea, ar trebui sa-l tina ani de zile ca sa se vada ceva. Eu nu-mi permit sa mai astept. Am un risc mare de a intra la menopauza. Si am doar 30.
In plus: am renuntat doar pentru a-mi face analizele (daca ai citit bine ce am scris), nu au cum sa-ti iasa analizele reale cu ceaiuri si tincturi inca in corp. Este decizia mea.
Nu vreau sa te supar si sper din tot sufletul sa nu o faci, dar ai cateodata un stil cam distructiv de a pune problema, cred ca asta a simtit-o si musete, de aceea a aparut acea mica problema. Sorry.
Ei acum ca ne-am lamurit ... hai sa ne impacam, sa ne pupicim si sa continuam sa ne intelegem bine. Vrei? Vreti?
Adi? Musete?

Miro

Mergi la inceput