discutii despre tratamente naturiste (1)
Raspunsuri - Pagina 14
musete spune:
Da Mirona, sunt de acord, numai ca eu nu m-am suparat deloc dar, cred ca e bine ca atunci cand ai ceva nelamuriri, sa le clarifici pe loc, fara prea multe vorbe. Important este ca va iubesc pe toate !
Pupici dulci tuturor, Musete
adimercedes spune:
Mirona, chiar asa repede a trecut timpul?! Wow!!! Parca acum cateva saptamani ziceai ca incepi tratamentul si uite au trecut aproape 3 luni. Eu nu stiam in ce stadiu esti. De aceea te-am intrebat. Si mai stiu ca fetele de pe aici, care fac multe ca sa aiba
mai dau in disperare si uneori sunt gata sa abandoneze totul. Si mie mi se intampla si uneori am nevoie sa mi se spuna ca totul e ok, am facut bine ce am facut si sa merg mai departe. Imi pare foarte rau ca ceea ce am zis pe ton de incurajare nu a sunat asa
. Si nu, nu m-am suparat pe tine nicidecum
. Iti tin pumnii la analize si sper ca macar o schimbare cat de mica in bine tot s-a petrecut si cele 3 luni petrecute inghitind diverse nu au fost in van...
Musete, nici eu nu sunt suparici, ca nu am de ce. Adica, am de ce, dar nu are legatura cu tine
. Inca o data, scuze daca tonul meu te-a suparat
.
Va pup pe toate si sper sa aveti numai vesti bune
.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Mirona spune:
Buna fetelor,
azi am avut programare la endocrinolog. Dupa o asteptare de 1 ora am intrat si eu, i-am pus pe masa analizele si diagnosticul din iulie 2004 si i-am spus povestea mea. I-am zis ca i-am scris doctorului T. din Bucuresti si ca mi-a sugerat un profil hormonal complet.
I-am mai zis ca am facut un tratament naturist timp de 3 luni si as dori sa vad ce modificari s-au petrecut in corpul meu. Ca as dori sa-l reiau daca a avut efect.Menstruatie pauza de anul trecut si etc.
Pentru analize mi-a dat trimitere sus in laboratorul cladirii (e o clinica de stat) - mi-a dat doar 4 analize de facut FT4, TSH, FSH si prolactina. Anul trecut am platit tot pentru 4 analize la Bioclinica 1.500.000 lei. Aici au fost doar 50.000 lei. M-am speriat!
Am donat sange si am tulit-o repede sa nu ma ia careva la intrebari.
Vineri ma duc dupa rezultate si apoi din nou la endocrinolog sa le interpretam. Revin si la voi cu amanunte.
A! Si mai ceva:
Cand sa plec, dr. era deja afara din cabinet, imi zice asistenta:
Daca veneati mai din timp la noi ... aveati deja copil. Nu va mai luati dupa ginecologi, asta e treaba de endocrinologie. Nimeriti un dr. endocrinolog bun si nu va mai lasati de el. Hai capu' sus ca anu asta o facem.

Miro
adimercedes spune:
Mirona, am vazut postul tau si de la "Haz de necaz". Iti tin pumnii sa iti iasa bine analizele si sper ca hapurile pe care le-ai luat sa fii avut efect, ca sa poti avea si tu un bebel in cioc la barza pentru tine! 
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
uoana spune:
Imi pare foarte bine ca in sfarsit ai un punct de plecare, si sper sa ti se indeplineasca dorinta cat mai curand posibil. Abia astept sa imi spui cum ti-au iesit analizele si ce parere au doctorii. Si eu sper sa dau de cineva care sa fie priceput si sa imi dea mai multe sperante. Deci sa inteleg ca problema noastra are o rezolvare, si asemenea tie pot avea si eu copii, nu?
Pupicei multi. Oana
jubica spune:
Buna fetele,cele care continuati tratamentul Liviei am rugamintea sa mai scrieti.Vreau sa mai schimbam impresii sa mearga mai usor.Eu sunt in a doua saptamina de tratament si am niste dureri usoare la nivelul ovarelor in rest toate bune.As vrea sa stiu cite fete mai tin tratamentul?
Mironica sa dea Domnul sa fie bine si sa trecem la
.
Lilicica spune:
Eu tin tratamentul cu ceai de napraznic din 22 februarie, am acelasi simptome, respectiv niste intepaturi in zona ovarelor doar in perioada de ovulatie.Intentionez sa-l tin 3 luni de zile, si apoi sa vedem ce o fi.
Mult succes tutror fetelor care il tin.
Lili
uoana spune:
Lili tu bei numai ceai de naprasnic si nimic mai mult? Tu ai CM regulat? Ce problema ai?
Lilicica spune:
Eu am CM regulat, analizele bune, dar am zis sa incerc si ceaiul de napraznic, care am inteles ca rau nu are ce sa-ti faca, are continut progesteronic. Am la activ 5 ISA facute, dar acum am luat o pauza, si am trecut pe ceaiuri si pe tratamente naturiste.
Lili
uoana spune:
Eu am amenoree primara, iar la mine tratamentul nu a dat nici un rezultat. Acum daca tu ai CM regulat si nici un fel de problema, nu are ce sa iti faca ceaiul si cred ca te va ajuta altfel decat pe mine. Cum a spus si Miro, la noi este nevoie de o perioada indelungata de timp ca tratamentul sa dea rezultate. Noi mergem mai departe, nu?
Oana