discutii despre tratamente naturiste (1)
Raspunsuri - Pagina 12
uoana spune:
Cu cea mai mare placere. Mie doctorii mi-au spus ca am amenoree primara uter de 4.22 cm, endometru liniar, ovare cu ecostructura normala, endometru liniar 0.62 cm...e bine? Dar niciodata nu mi-au zis ca nu voi putea avea copii, numai ca eu m-am panicat tare rau. Cred ca o sa fie bine, nu? 
licurici2000 spune:
Dragele mele prietene de suferinta,
Va "urmaresc" de multa vreme si am ras si am plans alaturi de voi caci si eu tanjesc, asemeni voua, dupa un bebelus.
Asemeni voua am un munte de analize facute si mai proaspat abia ma misc prin casa dupa o celioscopie (Laparoscopie). Insa asta mai putin conteaza ci ceea ce mi s-a spus drept concluzie: ai sa faci 100 de copii ca nu ai nimic. Adica suntem, si eu si sotul sanatosi tun si "buni de prasila". Numai ca nu se intampla nimic si muncim de 7 ani!
Asa ca am hotarat sa trec la metode naturiste insa nu stiu ce sa aleg din schema de tratament a Liviei pt ca nu am nimic nici o afectiune. Poate ma puteti ajuta voi sau poate ma poate sfatui Livia ce ar trebui sa aleg.
Va multumesc!
Mirona spune:
Buna licurici2000.
Bine ai venit la
. Aici vei gasi prietene adevarate si vei avea doar de castigat colaborand cu aceasta comunitate. Sa dea Domnul sa stai cat mai putin pe aici, fuguta fuguta la gravidute. Poate e doar stresul. 
Eu zic sa incepi cu inceputul. Cat de lung e CM-ul tau, ce analize ai facut, ti-ai monitorizat ovulatia - fetele de la Endometru ... sunt experte si te vor ajuta cu placere, etc. Poate ca efectiv nu ai prin momentul potrivit. Nu te supara pe mine
, dar nu prea stiu ce sa-ti zic, din moment ce zici ca totul e in ordine la voi.
Ai incercat la mai multi doctori? Toti
au aceeasi parere?
Miro
mioritaus spune:
Mirona, multumesc mult......
Eu numai vreau sa mai fac bebe, scopul meu acum este sa scap de fibroame ....Fetele de pe forumul Fibroame mi-au dat si ele sugestii...sunt niste dragute.....deci vreau tratament numai pentru fibroamele uterine ...am 3 ,subserosi si intramural.
Livia ma poti ajuta? sa imi spui exact ce sa fac pentru fibroame ....fara sa iei in consideratie bbul?

licurici2000 spune:
Multumesc, Mirona, de incurajari!
Pina acum am facut tot ce mi-ai sugerat: monitorizari, stimulari(desi mi-a spus ca nu e nevoie de ele si daca iau prea mult clomifen o sa imi plesneasca ovarele), hormonal sunt ok..., trompele sunt permeabile, test chlamidya si toxoplasma negativ.Cu alte cuvinte toate sunt cum ar trebui sa fie. Am schimbat si medicul si mi-a zis si cel de-al doilea acelasi lucru. Sper sa fie doar stresul caci an de an am avut cate un "hop" de trecut.
Acum trebuie sa ne hotaram ce facem: mai incercam asa sau trecem la inseminari. Noi ne gandeam sa facem un concediu la Sovata, sa vedem marea, sa facem un tratament naturist eventual desi nu stiu ce anume sa inghit din tratamentul Liviei, si apoi sa ne gandim la alte modalitati de a avea un
: inseminari, fiv,... Inca mai am timp caci am 31 de ani dar nici nu vreau sa ajung sa mi se spuna ca suntem prea batrani ca sa mai avem un copil...
Va pup pe toate si ma rog alaturi de voi!
Mirona spune:
Licurici2000, ti-am spus eu ca stresul e de vina...
mai, in cazul asta nu stiu ce sa-ti mai spun, mai arunca-ti si tu un ochi pe forum si cand apare Livia incearca un PM, poate are vre-o idee si pentru voi.
Eu te-as sfatui sa-ti scoti din cap idea de a face musai un bebe, ia-ti un abonament la fitness, un masaj, o sauna,
si ia incepe sa te gandesti numai la tine, ia fii egoista o luna si uita de tot stresul din jur si sa vezi cum e mai bine. Ia-ti sotul la o disco 

. Si serile la
.
Am auzit ca ar functiona si asta : cand te astepti cel mai putin ... atunci apare.
Multa, multa bafta si noroc.

Miro
valiburu spune:
Licurici,eu sunt in aceeasi situatie ca si tine,avand toate analizele bune.astept un ingeras de 4 ani si m-am apucat de dosarul pentru adoptie.Am fost si la Sovata de doua ori si ar fi bine sa incerci pentru ca multe fete cu sterilitate inexplicabila au reusit.Acorda-ti si aceasta sansa inainte de inseminare.Faci si un concediu minunat si cu ajutorul lui Dumnezeu te intorci si cu un puiut.Mult succes!
Mirona spune:
Vali draga,
spune-mi te rog daca trebuie carat si sotul la Sovata. Plz.
As dori sa merg in iunie sau septembrie, cica tre neaparat 3 SAPTAMANI.
El nu primeste atata concediu (3 sapt. consecutiv) si as dori sa stiu daca poate veni doar pe final. Tu cum ai procedat?
Merci mult. 
Fetele la raport! (chiar ma intrebam zilele astea ... unde sunt fetele cele multe care au inceput tratamentul naturist?)
Eu fac o pauza de o saptamana (max. 2)- pentru a-mi face analizele. Miercuri sunt la endocrinolog, joi (sper) fac analizele si de saptamana viit. incep iar tratamentul. De la capat. Ce curaj pe mine.
Voi, fetele?
Miro
valiburu spune:
Nu e obligatorie prezenta sotului.Oricum ,o sa ai ziua incarcata cu toate procedurile si o sa cunosti multe fete care au venit fara soti.Depinde de medic si de modul cum reactionezi la tratament,dar e bine sa fii pregatita pentru 12-15 zile de tratament.Urmeaza-l cu incredere pentru ca face minuni.Prietena mea avea anexita si dupa 3 luni de la trat. a ramas insarcinata.
Mirona spune:
Merci Vali.
...deci nu-l mai stresez si pe el. E de ajuns daca ma duce si ma aduce de acolo. Hi, hi, hi, si am sa stau singurica 15 zile?![]()
Oana, ti-a raspuns dr. T pe site. Ti-am trimis si un mail. Super.
Cum te simti? Ai ceva noutati?
Pupicei,
Miro