discutii despre tratamente naturiste (1)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uoana spune:

Dupa ce am citit mesajul tau am fost acasa si m-am uitat din curiozitate pe analizele care le-am facut la Parhon si Elias. In biletul de iesire din spital, imi scrie ca TSH si LH sunt in limite normale...asa fiind inseamna ca am ovulatie sau ba????
Eu una iti spun sincer ca nu mai inteleg nimic din toate astea...dar pe 18 aprilie am programare la dr. Ancar si sper sa mi se rezolve anumite dileme, nu?
Vreau sa imi fac un control si sa obtin o trimitere pentru a mai face niste dozari hormonale, nu?
Am si eu 21 de zile de cand am inceput tratamentul si nu mi-a venit ciclul...dar fac in continuare. Partea cea mai proasta e ca de la atatea pastile si tincturi am o stare de greata dimineata de nu iti spun..
Voiam sa te intreb ceva: cura cu tinctura de telina si marar se face numai 21 zile sau se tine in continuare la fel ca si celelalte?
Merci mult pentru faptul ca tinem legatura. Te pup

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

... sper ca nu e prea personal, scriu acum Oanei, dar de aceea am ales aceasta cale, poate mai gasim si alte fete in situatia noastra.

de interpretat analizele nu stiu s-o fac. Ori ne vor raspunde fete mai experimentate, ori te sfatuiesc sa-i pui intrebarea doctorului de pe infertilitate.ro
In legatura cu tratamentul: da ai ameteli dimineata, eu eram ca biata dupa ce luam tincturile, abia imi trecea si iar trebuia sa le iau. Asta dureaza doar 21 de zile, este cura de soc a mararului si a telinei. Doar 21 de zile. Ai sa vezi ca dupa ce renunti la ele, te vei simti mai bine. Acum, eu te rog sa nu mai pui urechea la ce simt alte fete si in a cata zi au simtit ele ceva de la tratament. Oana, la noi e ceva mai special. Eu am avut primele simptome abia in a 3 - 4 saptamana. La noi totul se produce cu intarziere. Eu as zice ca nu ovulezi, dar mai bine mergi inca o data la analize, de data aceasta spunei tu cam ce analize ai vrea sa faci si apoi tusti la endocrinolog pentru interpretarea analizelor. Ia notite, dupa care mai mergi si la ginecolog pentru acelasi lucru. Eu una asta am de gand sa fac. Am aproape 3 luni de tratament, fac analizele si prin iunie - iulie tusti la o Sovata.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Fetelor, eu am inceput tratamentul naturist luna trecuta, la ovulatie si mi-a intirziat putin menstruatia, a inceput in ziua 31 in loc de 28-29. Luna asta fac dozari hormonale in zilele 3 si 22 si stimulare cu Clostibrgyt 5 zile.
Cum e bine? Sa continui tratamentul naturist sau sa il intrerup? Azi trebuie sa incep stimularea.
Este aceeasi intrebare pe care a pus-o si Anna.

Va multumesc

Mergi la inceput

Asa vreau sa fac sa vad odata ce pot face si daca am vreo sansa sa raman gravida. Si eu sunt de parere ca nu ovulez..dar partea cea mai proasta, si din cauza asta sunt in ceata, este ca nici macar un doctor nu mi-a zis daca as putea sau nu sa fac un copil. Sper ca acest dr Ancar sa imi spuna clar ce am, ce pot face si daca mai pot face ceva. Tie ti-au spus doctorii ca poti face copii?

Oana

Mergi la inceput

VAAAAAAIIIIII ce ne lipseste LIVIA!
Ea ar stii ce sa va raspunda. Dupa cate imi aduc eu aminte ... ea zicea: ori una ori ailalta. Cred ca ar trebui intrerup tratamentul naturist, dar au trecut cele trei luni minime? Altfel cum iti dai seama daca a avut efect sau nu? Habar nu am fetelor, eu una incerc totusi sa termin cele trei luni, dupa care vad eu, continui tratamentul naturist, sau incep cu monitorizari si stimulari.
Aveti grija de voi. Va pup,

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

fetele, cu siguranta Livia a pus pe forumul asta si un tratament naturist pentru fibrom (eu am trei in exteriorul uterului)....nu am rabdare sa citesc atatea pagini.....daca sunteti voi dragute si stiti tratamentul mi-l spuneti si mie? multumesc

Mergi la inceput

Da Oana, eu pot face copii, in primul rand pentru ca vreau sa cred asta, OPTIMISTAAAA!!! si in al doilea rand pentru ca mi-au spus-o medicii.
Am umblat pe la mai multi: unul mi-a zis ca daca vreau copii va trebui sa-mi "gadile" ovarele, altul mi-a zis sa ma grabesc si sa fac o laparo pana nu e prea tarziu (eu am deja 30 de ani), etc.
Anul acesta eu voi ramane insarcinata. Mi-am propus asta. Sa nu radeti de mine, dar imi cam iese de obicei ceeace-mi propun.

P.S. Mioritaus ti-am trimis un PM.

Miro

Mergi la inceput

Desi stiu ca problema mea este mult mai grava decat a ta sper sa pot si eu sa fac un copil...desi doctorii nu mi-au zis niciodata ca nu pot face copii, dar nici nu m-au asigurat ca voi putea avea. Au lasat sa se inteleaga ca se va putea. In ceea ce priveste tratamentul, ieri am terminat cu telina si mararul, si acum sunt in asteptare. Am in schimb bufeuri dimineata si seara..de la ce o fi? Tie ti s-a intamplat asa ceva?

Pupicei Oana

Mergi la inceput

Diagnosticul meu arata cam asa (cel de anul trecut - iulie):
Anovulatie.
Amenoree secundara.
Ovare polichistice.
Uter de dim. normale cu f. slab ecn. endometrial.
De atunci cred ca s-a transformat in amenoree primara, ca eu nu am mai vazut sangerare de multa vreme, iaca maine vine aprilie - deci de un an.
Eu zic sa nu disperi, stai sa vedem ce iasa dupa tratamentul naturist.
Cum e cu nea -ul tau? Eu l-am luat tare de la inceput si am insistat sa-mi spuna crudul adevar. Aveam deja in minte si o mama purtatoare. Ce zici? Ne intalnim la o Sovata, la vara - toamna?

Miro

Mergi la inceput

Tot eu,
am uitat sa spun de bufeuri:
DA si eu am avut, dar in general dimineata. Eu nu obisnuiam sa mananc dimineata, doar la lucru ceva usor.
Acum dupa vreo doua crize de la tratament pe stomacul gol...am inceput sa-mi iau pachetel la lucru. De aia m-am si facut frate...
Chiar am inceput si de 2 zile o cura de slabire, ca nu se mai putea.
De cand am inceput sa mananc corespunzator nu am mai avut probleme. Oricum stai linistita ca-ti va trece dupa ce iese din organism cura aceea cu marar si telina. Asa cred eu.
Pup

Miro

Mergi la inceput