carti ... vechi
Raspunsuri - Pagina 4
irina.c. spune:
ML,da ,asta e povestea,cu legume!personajul principal era o ceapa.Mersi mult,ia sa o comand si eu.Gandacel,cartea vine luna viitoare,cand vin ai mei de Pasti.Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."
gandacelu spune:
irina, astept!
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
carmelica spune:
quote:
Originally posted by gandaceluquote:
Originally posted by irina.c.
Vin si eu cu o veste buna,am "fetita de pe terra",dar vestea proasta e ca n-o am scanata si ,pe langa asta ,trebuie s-o caut prin biblioteca.
Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."
mah o vreau si eu! ca n-am citit-o!
dau la schimb calutul cosmic, cea mai preferata dupa micul print!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
Buna mamicilor,
M-ati facut curioasa: de cine e scrisa Calutul cosmic ?
Am citit Fetita de pe Terra, e foarte frumoasa ! Pacat ca nu o pot reciti, deoarece am pierdut-o.
Mamica Carmelica
ML spune:
Irina,
Nu stiu care-i treaba cu astia de la Teora; "Ceapolino" apare in lista lor de titluri asa ca i-am intrebat daca o pot gasi in Librariile Teora din Bucuresti. Raspuns: nu ei au editat cartea. Sa inteleg ca o pot comanda online dar nu o gasesc in librarie?! Inca o vreau mai ales dupa ce am citit cuprinsul. Apare si la Diverta dar stocul este epuizat. Te rog daca faci rost de ea altcumva (tarabe, anticariat sau chiar Teora online) da-mi si mie de veste. Multumesc.
Alta intrebare pe care am mai pus-o acum cateva luni.
A auzit cineva de cartile f. vechi:
- Lir si Tibisir si
- Lica Lacomica?
Dar cartea "Lorry" (povestea unui papagal, format mic, subtirica, aparuta in serie cu Uta Mieluta, Teddy Usuletul, Rica Iepurica, etc., traducere; Zurich 1963) va spune ceva? Imi lipseste ultima pagina si nu stiu cum se termina.
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by carmelica
Buna mamicilor,
M-ati facut curioasa: de cine e scrisa Calutul cosmic ?
Mihaela Monoranu
ma mir ca n-a mai citit-o nimeni, e una de cartile "de baza" ale copilariei (si nu numai) in bilioteca mea de suflet, alaturi de "micul print"
... o carte despre cum sa visezi imposibilul si apoi sa-l atingi cu genele:))
cred ca am citit-o de 1 milion de ori, o stiu pe dinafara, e de o frumusete si o simplitate cuceritoare: aventurile a doi copii ("autorul" si veve) intr-un sat din "viitorul nu prea indepartat", pe cand calatoriile in spatiul cosmic sunt "mai la indemana" si totusi, atat de departe...
satul se afla in vecinatatea unui cimitir de nave cosmice si aventurile se concentreza in jurul ideii de a zbura in cosmos (care ii innebuneste nu doar pe copii:)) - de ce e intrezis, totusi? de ce vor eroii sa intre in cosmos "pe usa din dos"? de ce vor fi adusi inapoi "cu carligul"?... cu carligul unui gand bun...
Doamne ce carte minunata!
v-as povesti pana maine dimineata... mi s-a facut pielea de gaina si ochii mi s-au umplut de lacrmi
of!
ps: stiati ca un vis frumos dureaza FIX 2 km?!:))))))))))))
carmelica spune:
Gandacelu',
Mersic de raspuns, doar oare gasim cartea asta de cumparat ? Acum, in zilele noastre ?
Mamica Carmelica
Pathanina spune:
Buna dimineata, dragele mele!
Stiu ca a trecut ceva vreme de la postarea topicului, dar ajutati-ma si pe mine sa vad unde a pus Marius cartea 'Cip', scanata (sper ca mai e acolo!)
Va pupic!
ML spune:
Nu cred ca mai exista. De ce nu l-ai intreba pe Marius? Eu am salvat-o la vremea respectiva, printat-o si apoi sters documentul din PC (imi pare rau acum...). Poate o mai are cineva salvata.
"Glasuri mici de randunici,
Viorele si urzici...-" (poze)
adra_bell spune:
Am intrebat si eu mai demult de Cipi, si n-am gasit-o pe site-ul lui Marius. Am zis ca poate sunt eu mai tufa si nu o vad. Ufff, chiar vreau cartea aia! Pana se face fii-mea mare o mai citesc eu
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
Pathanina spune:
Bun...si acum ce facem, fetelor? O fi politicos sa-i cer direct lui Marius acea scanare, daca n-am vorbit niciodata cu el ? Acuma, ce n-as face eu pentru cartile cautate, as putea fi si o nesuferita! :))