carti ... vechi
Caut cu disperare doua carti din vremea copilariei
Fetita de pe Terra de Kir Bulicev
Cipi, piticul urias de Frodor Sandor
face cineva un pustiu de bine sa le scaneze? Ca din librarii au disparut de mult. Si pe Net nu le gasesc :(
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma
Raspunsuri
gandacelu spune:
quote:
Initial creeata de oLo
Caut cu disperare doua carti din vremea copilariei
Fetita de pe Terra de Kir Bulicev
Cipi, piticul urias de Frodor Sandor
face cineva un pustiu de bine sa le scaneze? Ca din librarii au disparut de mult. Si pe Net nu le gasesc :(
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma
am o veste buna pentru mataluta!
cipi e scanata deja de marius moderatoru - intra in paginuta lui de la semnatura si vezi! cu poze cu tot!
si io is fan, cre c-am citit-o de 100 de ori (si cat o sa le-o mai cetesc si la cupii nu mai zic!:))
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
irina.c. spune:
Vin si eu cu o veste buna,am "fetita de pe terra",dar vestea proasta e ca n-o am scanata si ,pe langa asta ,trebuie s-o caut prin biblioteca.Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."
aschiutza spune:
Hurra, atitia fani "Fetita de pe Terra"! Am rascitit-o in copilarie si de cite ori ajung prin tara, mai trag o ocheda in ea. A aparut si la Chisinau acu ceva ani intr-o editura o carte care are partial povesti din cea veche si altele noi.
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by irina.c.
Vin si eu cu o veste buna,am "fetita de pe terra",dar vestea proasta e ca n-o am scanata si ,pe langa asta ,trebuie s-o caut prin biblioteca.
Irina si bb Iinca(26apr04)
mah o vreau si eu! ca n-am citit-o!
dau la schimb calutul cosmic, cea mai preferata dupa micul print!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
irina.c. spune:
Gandacel,ti-o dau cu imprumut,numai s-o gasesc,sper sa n-o fi lasat la parinti,in Suceava.O caut azi si daca o am aici,iti spun.Irina si bb Iinca(26apr04)
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by irina.c.
Gandacel,ti-o dau cu imprumut,numai s-o gasesc,sper sa n-o fi lasat la parinti,in Suceava.O caut azi si daca o am aici,iti spun.
Irina si bb Iinca(26apr04)
hai ca ma apuc si eu sa caut calutul... si eu sper sa nu fie la parinti!
irina.c. spune:
Gandacel,am cautat cartea si,dupa cum banuiam,a ramas la Suceava.Zilele astea o sa-l rog pe tatal meu sa o caute si sa mi-o trimita,si cum o am,te anunt.Irina si bb Iinca(26apr04)
iileana spune:
quote:
Originally posted by aschiutza
Hurra, atitia fani "Fetita de pe Terra"!
Chiar asa! Dar cind am pus-o eu la "jocul cu cartile" cum de nu a recunoscut-o nimeni? Si-am zis si de paingul-tesator-troglodit, si de boscheteii care lipaie pe pardoseala lasind (cel mic) urme de compot, si de indicator...
Dar de "Corabia timpului", Monica Pillat, va amintiti? Cu baietelul, barza Ortansa, soriceii Jeff si Porthos, etc., care luau ultimul tren de marfa in cautarea aventurii? Super-carte...
Off...pe unde-or fi...
aschiutza spune:
Hihi, daca mai dadeam eu cu nasul pe acolo, o ghiceam imediat....
Am atitea carti din copilarie , din care inca imi mai aduc aminte! Incepind cu Fridolino, Singur pe lume, Winnetou si cartile cu Pardaillan, cartile lui Sovu, a lui Verne si Dumas...Mama mamutilor mahmuri, Croitorasul de povesti...Habarnam, Betisorul fermaecat (hai ca daca ma apuc sa le scriu pe toate, pina miine nu sunt gata...).
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117
irina.c. spune:
Aschiuto,ai si Habarnam in Tara Soarelui?Are cineva?Dar Ceppelino?Stiti cartea?Irina si bb Iinca(26apr04)