carti ... vechi

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Povesti rusesti si ucrainiene:
http://russian-crafts.com/tales.html

Mergi la inceput

http://www.cstone.net/%7Ebry-back/actpag21.html
Dar de povestea "Manusa" va mai aduceti aminte? (poate ca s-a reeditat in Romania, nu stiu... Ma scuz daca da). Dati click si jos, sub poveste la manusa si animale!

Mergi la inceput

Aschiuta, care sunt autorii cartilor: Croitorasul de povesti si Betisorul fermecat?
Irina ce e cu Ceppelino? Eu nu am auzit de ea. Care este autorul? Poate gasim ceva online sau alte carti ale autorilor respectivi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

ML, as vrea eu sa stiu,dar cartile au ramas in tara la generatia noua de pitici si eu traiesc doar cu amintirile ... .

Multumim mult de siteuri !

Edit: aAm gasit acu pe un alt forum cumii zicea uneia dintre carti, sper sa fie si autorul bine scris: Betisorul nazdravan, de un rus, V. Suteev

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Ajutati un OM sa traiasca!

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Intr-adevar, Vladimir Suteev a scris Betisorul nazdravan. Iar desenele erau tare dragute. Uite aici chiar povestirea www.imwerden.de/pdf/suteev_palochka-vyruchalochka.pdf" target="_blank">Betisorul nazdravan ca sa iti dai seama cum sunt povestile. Din pacate e in ruseste.
Gasesti mai multe carti pe Amazon:
www.amazon.com/exec/obidos/search-handle-url/index=books&field-author=V.%20Suteev/104-7898603-8041531" target="_blank">carti

Mergi la inceput

Multumim frumos Pisi-Pis!
L-am gasit pe Internet pe Ceapolino la Teora.
Eu acum am auzit despre el si citind rezumatul cartii pare a fi tare draguta. E cu... legumeeee! Asa e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Foarte frumoase erau si cartile pt copii de Vladimir Colin cu desene de Marcela Cordescu. De exemplu Legendele tarii lui Vam sau Basme. Din pacate eu nu le-am avut, le-am citit de la biblioteca, dar mi le doresc foarte mult. Daca reuseste cineva sa le scaneze sper sa nu ma uite

Mergi la inceput

Aschiuta, Irina ieri am vazut ca pe siteul cu cartile lui Nosov mai sunt cateva carti ale autorilor rusi unele traduse si in germana, altele tot in engleza. Daca nu le-ati gasit inca mergeti la pagina mentionata, jos, stanga si click pe Home Page (sau ma rog, Main Page...) si apoi la translations.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

irina, cand vine cartea ma anunti:)
ca am ce sa dau la schimb;))

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

"Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai" a fost reeditata de catre editura HUMANITAS JUNIOR in 2003. Eu am cumparat-o in vara lui 2004 in Bucuresti de la libraria din magazinul UNIREA.

Olo, daca vrei, pot sa-ti imprumut "Fetita de pe Terra", cred ca sintem la vreo 100 km distanta una de alta.

Mergi la inceput