carti ... vechi
Raspunsuri - Pagina 3
ML spune:
http://www.cstone.net/%7Ebry-back/actpag21.html
Dar de povestea "Manusa" va mai aduceti aminte? (poate ca s-a reeditat in Romania, nu stiu... Ma scuz daca da). Dati click si jos, sub poveste la manusa si animale!
ML spune:
Aschiuta, care sunt autorii cartilor: Croitorasul de povesti si Betisorul fermecat?
Irina ce e cu Ceppelino? Eu nu am auzit de ea. Care este autorul? Poate gasim ceva online sau alte carti ale autorilor respectivi.
aschiutza spune:
ML, as vrea eu sa stiu,dar cartile au ramas in tara la generatia noua de pitici si eu traiesc doar cu amintirile ... .
Multumim mult de siteuri !
Edit: aAm gasit acu pe un alt forum cumii zicea uneia dintre carti, sper sa fie si autorul bine scris: Betisorul nazdravan, de un rus, V. Suteev
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117
pisi-pis spune:
Intr-adevar, Vladimir Suteev a scris Betisorul nazdravan. Iar desenele erau tare dragute. Uite aici chiar povestirea www.imwerden.de/pdf/suteev_palochka-vyruchalochka.pdf" target="_blank">Betisorul nazdravan ca sa iti dai seama cum sunt povestile. Din pacate e in ruseste.
Gasesti mai multe carti pe Amazon:
www.amazon.com/exec/obidos/search-handle-url/index=books&field-author=V.%20Suteev/104-7898603-8041531" target="_blank">carti
ML spune:
Multumim frumos Pisi-Pis!
L-am gasit pe Internet pe Ceapolino la Teora.
Eu acum am auzit despre el si citind rezumatul cartii pare a fi tare draguta. E cu... legumeeee! Asa e?
pisi-pis spune:
Foarte frumoase erau si cartile pt copii de Vladimir Colin cu desene de Marcela Cordescu. De exemplu Legendele tarii lui Vam sau Basme. Din pacate eu nu le-am avut, le-am citit de la biblioteca, dar mi le doresc foarte mult. Daca reuseste cineva sa le scaneze sper sa nu ma uite
ML spune:
Aschiuta, Irina ieri am vazut ca pe siteul cu cartile lui Nosov mai sunt cateva carti ale autorilor rusi unele traduse si in germana, altele tot in engleza. Daca nu le-ati gasit inca mergeti la pagina mentionata, jos, stanga si click pe Home Page (sau ma rog, Main Page...) si apoi la translations.
gandacelu spune:
irina, cand vine cartea ma anunti:)
ca am ce sa dau la schimb;))
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
Marox spune:
"Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai" a fost reeditata de catre editura HUMANITAS JUNIOR in 2003. Eu am cumparat-o in vara lui 2004 in Bucuresti de la libraria din magazinul UNIREA.
Olo, daca vrei, pot sa-ti imprumut "Fetita de pe Terra", cred ca sintem la vreo 100 km distanta una de alta.