Am fost astazi cu sotia la ecograf.Ce credeti? Nici acum nu-mi vine sa cred.Am auzit si am vazut bataile inimilor.Da avem doi.Am vorbit cu doctorita si a zis ca daca pana la urmatorul ecograf, o sa fie tot doua batai de inima, avem toate sansele sa duca sarcina pana la capat.Sunt doua sacuri diferite.Nici acum nu pot sa-mi revin de cand am aflat.Sunt asa de bucuros ca nici nu stiu cum sa ma exprim. Voi fi tatic anul asta.Pentru fetele care mi-au raspuns la primul subiect inca o data va multumesc.
Felicitari!! Multa sanatate sotiei,sarcina usoara si...bebelusi sanatosi sa va dea Domnul.

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
Felicitari Sota!
Eu intotdeauna mi-am dorit gemeni, imi plac la nebunie.
Multa sanatate sotiei tale si o sarcina usoara!
Roxana, Mariuca (5 ani si 8 luni) si bebe din burtica s. 33+
Felicitari!!
Va doresc din tot sufletul sa o duceti la capat si sa va bucurati toata viata de gemenusi.
felicitari, sarcina usoara si bb-ei sanatosi si norocosi... si mie mi-ar fi placut gemeni 
20+
Felicitari!!!!

Sa dea Domnul ca sotia ta sa aiba o sarcina usoara, si sa aveti doi
iti sanatosi si frumosi.
Iar pentru tine, iti doresc multa rabdare, intelepciune si o atentie sporita....pentru 1+2
Mihaela
8+
Minunata surpriza!
Doamne ajuta sa fie totul bine pana la capat!Felicitari taticule de 2 ori!Sa ai mare grija de viitoarea mamica
Stanca si Razvanel 1an si o zi
Minunata surpriza!
Doamne ajuta sa fie totul bine pana la capat!Felicitari taticule de 2 ori!Sa ai mare grija de viitoarea mamica
Stanca si Razvanel 1an si o zi
Felizitari SOTA! Ce frumos, sa va traiasca ingerasii...si sa fiti cu totii sanatosi!
AniS
si bebelina mea dulce 18+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."