Nu-mi vine sa cred!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

La mine 2 s-au vazut de la inceput si 2 au ramas.
Sa va traiasca ! Atentie ca nu-i simplu !

Maria sapt.30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Cel mai frumos martisor!
Sa va traiasca bebelusii sa fie sanatosi si norocosi, o sarcina usoara si fara probleme.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Felicitari!

Nu am postat la subiectul trecut, dar l-am citit si acum nu-mi incap in piele de bucurie sa vad ca acum vii s-a dat doi asta ca recompensa pentru sarcina pierduta.

Multa sanatate sotiei si bebelusilor, iar tie felicitari tati si ai grija ca de acum o sa ai familie mare!

Sotia ta de ce nu intra pe Despre Copii la "Mamici de ..."?
Are ocazia sa invete multe de la fetele de aici care i-ar fi utile in timpul sarcini si dupa nastere.

_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire.

www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Felicitari!

Bucurie la patrat....si griji la patrat!
Sa va dea Domnul putere sa duceti totul la bun sfarsit in sarcina, si doi bebei sanatosi si mancaciosi!

Numai bine,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 19 saptamani + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

FELICITARI SOTA! Doamne cat mi-am dorit si eu gemeni... sa stii ca sunteti binecuvantati! Sarcina usoara sotiei tale si sa ai grija de ea in continuare! Sa mai vii cu amanunte! Te asteptam!!!

ROMANA&MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 14 sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sota spune:

Va multumim foarte mult pentru felicitari.Nu stiu ce sa va spun sunt asa de bucuros cu toate ca mai avem drum lung dar parca sunt mult mai icrezator si asta datorita voua fetelor care ne-ati dat starea asta pozitiva. Inca odata va multumim si va iubim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

FELICITARI SOTA! sa va traiasca si sa va bucurati de cele doua mici minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

felicitari sota, sa va traiasca bebelushii. eu cred ca e o binecuvintare sa aveti doi, mai ales ca ati pierdut sarcini in trecut. sa aveti incredere ca va fi bine de data asta.

si noi am trecut prin asta in vara trecuta. dupa ani multi de incercari si 4 sarcini pierdute, avem acum 2 fetite de aproape 2 luni. cind am vazut inimioarele la ecograf nu aveam curaj sa ne bucuram. acum ne uitam la pozele de la ecograf si nu ne vine sa credem ca cele doua buline de pe poza sint acum etitele noastre si le putem stringe in brate.

aveti grija de voi,
Lorelai

Mergi la inceput