Nu-mi vine sa cred!

Nu-mi vine sa cred! | Autor: sota

Link direct la acest mesaj

Am fost astazi cu sotia la ecograf.Ce credeti? Nici acum nu-mi vine sa cred.Am auzit si am vazut bataile inimilor.Da avem doi.Am vorbit cu doctorita si a zis ca daca pana la urmatorul ecograf, o sa fie tot doua batai de inima, avem toate sansele sa duca sarcina pana la capat.Sunt doua sacuri diferite.Nici acum nu pot sa-mi revin de cand am aflat.Sunt asa de bucuros ca nici nu stiu cum sa ma exprim. Voi fi tatic anul asta.Pentru fetele care mi-au raspuns la primul subiect inca o data va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Felicitari!! Multa sanatate sotiei,sarcina usoara si...bebelusi sanatosi sa va dea Domnul.

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Felicitari Sota!
Eu intotdeauna mi-am dorit gemeni, imi plac la nebunie.
Multa sanatate sotiei tale si o sarcina usoara!

Roxana, Mariuca (5 ani si 8 luni) si bebe din burtica s. 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Felicitari!!

Va doresc din tot sufletul sa o duceti la capat si sa va bucurati toata viata de gemenusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Felicitari la patrat!

Carmen,Ilinca&Ionut
http://photos.yahoo.com/m_costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Felicitari si sarcina usoara sotiei tale!

ANDRA25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

felicitari, sarcina usoara si bb-ei sanatosi si norocosi... si mie mi-ar fi placut gemeni

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Felicitari!!!! Sa dea Domnul ca sotia ta sa aiba o sarcina usoara, si sa aveti doi iti sanatosi si frumosi.

Iar pentru tine, iti doresc multa rabdare, intelepciune si o atentie sporita....pentru 1+2

Mihaela 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Minunata surpriza!
Doamne ajuta sa fie totul bine pana la capat!Felicitari taticule de 2 ori!Sa ai mare grija de viitoarea mamica
Stanca si Razvanel 1an si o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Minunata surpriza!
Doamne ajuta sa fie totul bine pana la capat!Felicitari taticule de 2 ori!Sa ai mare grija de viitoarea mamica
Stanca si Razvanel 1an si o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Felizitari SOTA! Ce frumos, sa va traiasca ingerasii...si sa fiti cu totii sanatosi!

AniS si bebelina mea dulce 18+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput