Ce tip de imprimanta inkjet folositi?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Si noi folosim tot Lexmark, ultima data chiar am cumparat una noua cu cartus cu tot pt. ca era mai ieftin decat un cartus nou!
Vio

"Binecuvantati copii si animalele"
http://community.webshots.com/user/famhoff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinutza spune:

quote:
E bine sa folosesti refiluri pt marca si modelul tau de imprimanta altfel risti sa o strici.Stiu persoane care si-au stricat imprimantele ca au folosit cerneala ieftina si de proasta calitate..iar la unele modele nu mai ai ce le face..doar s-o inlocuiesti

Refill-ul il fac la firma de unde am luat imprimanta si au acolo lista de preturi:refill Cannon, refill Lexmark, etc, deci cred ca folosesc cerneala speciala pt fiecare... nu ma apuc eu acasa sa fac "opere" cu seringi si cerneala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by bulinutza

quote:
E bine sa folosesti refiluri pt marca si modelul tau de imprimanta altfel risti sa o strici.Stiu persoane care si-au stricat imprimantele ca au folosit cerneala ieftina si de proasta calitate..iar la unele modele nu mai ai ce le face..doar s-o inlocuiesti

Refill-ul il fac la firma de unde am luat imprimanta si au acolo lista de preturi:refill Cannon, refill Lexmark, etc, deci cred ca folosesc cerneala speciala pt fiecare... nu ma apuc eu acasa sa fac "opere" cu seringi si cerneala

Cred ca m-ai inteles gresit!
De ex.la mine sotul incarca cartusele,insa cu refilul exact pt model.Am vazut multi cunoscuti care desi au un model de imprimanta/marca..iau si alta cerneala..nu conteaza cat e de buna ori pt ce e..ieftina sa fie.De ex.eu cand am avut xeroxul am luat un timp o anumita cerneala,insa nu se prea gasea la vremea aia..asa ca apoi am luat una la o sticluta/bidonas mic..de la un magazin care avea numai pt xerox..ei acea cerneala de proasta ce-a fost, s-a uscat groaznic si mi-a infundat capul de imprimare.O am si acu imprimanta,dar daca o sa plec de aici sigur n-o iau cu mine..
Acum sper sa ma fi inteles mai bine.
Pupici cu lipici.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117

Mergi la inceput