Ce tip de imprimanta inkjet folositi?
Am si eu nevoie (din nou) de ajutorul vostru.
As vrea sa-mi spuneti ce tip de imprimanta inkjet folositi (marca si modelul) si mai ales daca, desi sunt mai scumpe, folositi cartuse originale sau compatibile.
Va multumesc.
Raspunsuri
oanaesn spune:
Canon i350, cartuse compatibile. Cartusele sunt oricum mai ieftine decat la HP de ex.
Leditia spune:
Eu am multifunctional- hp psc 2110.Si nu iau de fiecare data cartuse ci folosesc refiluri.
Pupici cu lipici.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117
Anca Vlad spune:
Eu Lexmark Z51. Trage foarte bine, cartusele originale sunt scumpe (ca la orice imprimanta jet), dar merg refilate.
La foi multe si cu acoperire mare nu e prea rentabil (cartusul nou, refilul da). Eu imi doresc una laser color.
Lorelai182003 spune:
Multifunctionala HP PSC 1215-cartuse originale. N-am incercat niciodata un refill. Sincer, nici nu stiam ca se poate face.
xenocid spune:
Canon i350
E joaca de copil sa reumpli cartusul.
Ajunge sa picuri cerneala (foarte ieftina) pe un burete din capatul cartusului ... si gata.
E imbatabila ca pret per pagina
Cu stima,
Alin
*Ex astris, Scientia*
bulinutza spune:
Cea mai ieftina: Lexmark Z602 (1.8mil) cartusul nou cu care am cumparat-o si pana acum numai refill ... si listez peste 300 pagini/luna... (cica din cand in cand ar tb cumparat un cartus nou ca nu merge mai mult de nu stiu cate refill-uri - daca stie cineva sa-mi zica si mie)
puf13 spune:
oanaes si xenocid pt voi ar fi cam 70.000 - 7 lei grei cel negru si 80.000 - 8 lei grei cel color..., pt comenzi mai mari normal... , dar in nici un caz 300.000 cat e pe piata..., nici refilul nu e atat de ieftin...
razhore, daca te-ar auzi al meu...:), el e super incantat de epson, oricum noi aven acasa un canon pixma ip4000 si la birou un epson (normal...:P)
josefine spune:
orice, numai epson nu. eu am avut probleme cu prima imprimanta, cand am luat-o era ultimul racnet, dar lista greoi si nu mai facea fata. asa ca am inlocuit-o, tot cu epson. si tot asa, desi s-a imbunatatit la viteza, da rateuri in calitatea paginii listate. mai mult, am incercat sa incarc minunatul cartus epson si s-a bulit.
Leditia spune:
Eu cu xerox am avut probleme..s-a infundat capul de imprimare.Sunt varza.
Si da,refiluri nu poti folosi asa mult timp,se schimba cartusele la o vreme.Depinde de imprimanta,nu ma pricep exact sa spun.Noi cred ca la vara o sa le schimbam pe toate..
Pupici cu lipici.
E bine sa folosesti refiluri pt marca si modelul tau de imprimanta altfel risti sa o strici.Stiu persoane care si-au stricat imprimantele ca au folosit cerneala ieftina si de proasta calitate..iar la unele modele nu mai ai ce le face..doar s-o inlocuiesti
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117