Ce tip de imprimanta inkjet folositi?

Ce tip de imprimanta inkjet folositi? | Autor: puf13

Link direct la acest mesaj

Am si eu nevoie (din nou) de ajutorul vostru.
As vrea sa-mi spuneti ce tip de imprimanta inkjet folositi (marca si modelul) si mai ales daca, desi sunt mai scumpe, folositi cartuse originale sau compatibile.

Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaesn spune:

Canon i350, cartuse compatibile. Cartusele sunt oricum mai ieftine decat la HP de ex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Eu am multifunctional- hp psc 2110.Si nu iau de fiecare data cartuse ci folosesc refiluri.
Pupici cu lipici.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Vlad spune:

Eu Lexmark Z51. Trage foarte bine, cartusele originale sunt scumpe (ca la orice imprimanta jet), dar merg refilate.
La foi multe si cu acoperire mare nu e prea rentabil (cartusul nou, refilul da). Eu imi doresc una laser color.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Multifunctionala HP PSC 1215-cartuse originale. N-am incercat niciodata un refill. Sincer, nici nu stiam ca se poate face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Canon i350

E joaca de copil sa reumpli cartusul.
Ajunge sa picuri cerneala (foarte ieftina) pe un burete din capatul cartusului ... si gata.

E imbatabila ca pret per pagina

Cu stima,
Alin

*Ex astris, Scientia*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinutza spune:

Cea mai ieftina: Lexmark Z602 (1.8mil) cartusul nou cu care am cumparat-o si pana acum numai refill ... si listez peste 300 pagini/luna... (cica din cand in cand ar tb cumparat un cartus nou ca nu merge mai mult de nu stiu cate refill-uri - daca stie cineva sa-mi zica si mie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns razhore spune:

epson stylus color 460, epson sunt varza.nu recomand nimanui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

oanaes si xenocid pt voi ar fi cam 70.000 - 7 lei grei cel negru si 80.000 - 8 lei grei cel color..., pt comenzi mai mari normal... , dar in nici un caz 300.000 cat e pe piata..., nici refilul nu e atat de ieftin...

razhore, daca te-ar auzi al meu...:), el e super incantat de epson, oricum noi aven acasa un canon pixma ip4000 si la birou un epson (normal...:P)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

orice, numai epson nu. eu am avut probleme cu prima imprimanta, cand am luat-o era ultimul racnet, dar lista greoi si nu mai facea fata. asa ca am inlocuit-o, tot cu epson. si tot asa, desi s-a imbunatatit la viteza, da rateuri in calitatea paginii listate. mai mult, am incercat sa incarc minunatul cartus epson si s-a bulit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Eu cu xerox am avut probleme..s-a infundat capul de imprimare.Sunt varza.
Si da,refiluri nu poti folosi asa mult timp,se schimba cartusele la o vreme.Depinde de imprimanta,nu ma pricep exact sa spun.Noi cred ca la vara o sa le schimbam pe toate..
Pupici cu lipici.
E bine sa folosesti refiluri pt marca si modelul tau de imprimanta altfel risti sa o strici.Stiu persoane care si-au stricat imprimantele ca au folosit cerneala ieftina si de proasta calitate..iar la unele modele nu mai ai ce le face..doar s-o inlocuiesti

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117

Mergi la inceput