Balante (dez)echilibrate (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

De aceea mi-am trecut judetul in loc de oras, pentru ca locuiesc in unul si lucrez in altul.

Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Cary, imi pare rau.
Macar cu gandul sunt alaturi de tine , daca altfel nu pot.
Te inteleg... Si tatal meu a avut si inca mai are MARI probleme de sanatate.
Ma rog in fiecare zi pentru el, pentru mama mea, care trebuie sa fie tare alaturi de el...
----------------------
Alexandrina, daca nu spuneai cum de statea coafura, zau ca pe mine ma pacaleai.
----------------------
Ticka, nu am vazut nimic la linkul cu balerina, dar am admirat-o pe micutza artista (SUPERBAAAAAAAA )
----------------------
Sa va spun cat fac eu pana la munca ?
...
maxim 10 minute, daca ma lalai pe drum...
Asta e avantajul oraselor mici.

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Multzam Dana, am sters linkul cu pricina. (era poza full size).
Am vazut ca va plangeatzi ca pleaca sotzii, al meu o vreme pleca atat de des incat eram obisnuita si nu mi se mai parea ceva iesit din comun, cei drept pleca in afara si ma bucuram pentru el. Ieri m-a sunat pe la 7 si mi-a zis sa-i fac bagajele ca pleaca pe 2 zile la Bistritza, a ajuns acasa si-a luat geanta, am primit un pupic si . Scurt si la subiect. N-am avut timp nici sa zic c-o sa-mi fie dor sau ceva de genu' asta. Las ca-i zic cand vine

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Hai sa va mai spun ceva despre drumul pana la servici,sunt la a 4-a slujba din viata mea si eu am avut drumuri tot mai grele de facut, dupa cum urmeaza:
- 1: vreo 2 case dupa colt (3 minute)
- 2: sus pe deal, sub padure (15 minute)
- 3: in timpul facultatii, dintr-un cartier al Clujului in altul (35 minute)
- prezent: dupa cum am povestit
Sper sa se schimbe ceva, ca mai mult de-atat nu cred ca sunt in stare, oricum sunt la limita. Sau stiti voi vreun post vacant in capitala, sa vin cu trenul ori avionul?

Alexandrina.

Mergi la inceput

Haideti sa schimbam un pic tema, fiindca altfel devenim mult prea triste...

Si...cum ne pleaca sotii (ma rog, Ticka deja a ramas singurica ), am citit cateva idei pentru a fi "mereu frumoase si atragatoare" :

Exista cateva reguli, care, urmate cu sfintenie, ne duc pe calea cea buna:

-faceti miscare minim 1/2 de ora zilnic(alergat , urcat pe scari, aerobic , fitness, fiecare ce poate , inclusiv curatenie prin casa - pai asta eu fac zilnic )

-demachiati-va in fiecare seara, oricat de obosite sau plictisite ati fi; tenul va va fi recunoscator ;

-mancati cat mai multe fructe si legume ;

-o zi pe luna, tineti post negru - face minuni pentru dezintoxicarea organismului - si nu se moare din asta, va asigur! - spune respectiva... asta-i buna ?!

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

dana, din tot ce ne-ai scris numai punctul cu demachiatul il respect cu sfintzenie, in rest...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Dana,putere si tie.

Eu NU respect Postul Negru,in rest e OK.
Imi aduc aminte ca am venit de la o nunta franta moarta si nu am reusit atunci sa ma demachiez,iar cand m-am trezit m-am speriat,caci aratam ca Muma Padurii,asa ca de atunci nu s-a mai intamplat.
Ticka mii de multumiri pt.info.la cresa,Sandicai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Buna frumoasele!
Eu sambata ma tund!...

ALEXANDRINA... din graba, la ultimul tau mesaj am citit daca nu stim un prost vacant in capitala Sunt

Va pup si o zi buna!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

CARY, DANA... sanatate multa parintyilor vostri!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!

Mergi la inceput

Ieri a fost una din cele mai "negre" zile pentru mine.
- Aici pe forum am aflat ceva ce m-a intristat.
- Am aflat o veste proasta de la o prietena de-a mea (probleme cu copilasul)
- Cumnata mea a ajuns la spital
- Ni s-a stricat mobilul si pentru ca avea nevoie de el (neaparat), Cosmin s-a dus sa vada ofertele din magazine si a cumparat unul , scump, iar noi suntem si asa in mare gaura de bani
- a uitat cardul de credit in bancomat sau l-a pierdut
- .....
Va imaginati ca aseara eram plina de nervi... mai ales ca vechiul mobil si-a revenit , deci nu era nevoie sa cumpere altul (cel putin pentru moment), dar s-a grabit... si a pierdut si cardul... si ne costa alti bani...

----------------------------------------------------
Cary,

Felis, neaparat sa ne arati cum iti sta cu noul look !

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput