Balante (dez)echilibrate (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Dana, mai rau de-atata nu cred ca se poate, ai sa vezi ca prin comparatie zilele urmatoare vor fi magnifice, macar cu atat daca te poti consola.
Cat despre regulile pentru a fi frumoase, le respect aproape pe toate, mai greu e cu miscarea, ca nu cred ca se pune mersul pe jos si dupa cum am zis ieri am planuri de revizuire a atitudinii.

FELIS, oi fi eu ardeleanca, dar n-am resentimente fata de "capitalisti". Unii mi-s chiar dragi pe-aici, nu spui cine.

Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Dana , imi pare foarte rau de tot ce ti se intampla...dar lasa ca va fi soare si pe strada ta.
Curaj si iti urez sa se rezolve toate cat mai repede!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Multumesc mult pentru suport !

Deja ma simt ceva mai relaxata, m-am obisnuit cu gandurile, acum imi fac planuri pentru rezolvarea problemelor.

Ma bucur ca am copilul sanatos si-mi trece de restul...

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Pupici scumpelor,

FELIS multumesc ca te gandesti la mine,stiu ca aici pe DC voi gasi intotdeauna un suport ca sa-mi ridic moralul!si va trebui sa ma impac cu ideea ca"Nimeni nu e vesnic",asa ca incerc din rasputeri sa ma adun si sa pot trece PESTE de dragul copiilor,ca viata trebuie sa continue!

Asa e DANA,focut te intareste si NEGRUL poate fi si MAI negru:

Tatalui meu i s-a descoperit o tumoare pe creier(cancerigena)care nu mai poate fi operata,mai rau mai are 3 ani de trait,avand in vedere ca nu e o persoana care s-o duci cu presul,am rugat doctorul sa-i spuna ca e vorba de 5 ani,pentru a nu sta cu stres un ultimul an,DAR concret numai Bunul Dumnezeu stie cat mai are de trait.
Ce o fi,o fi nu mai pot face nimic pt.al insanatosi si asta e cel mai mare chin,dar am sa incerc sa-i fac viata cat mai ROZ,nici nu stiu daca e bine sa-l duc pe Axel la cresa,ca tata se ocupa de el(il ducea in parc,il plimba cu tramvaiul si era foarte mandru ca nepotelul lui e cu el)DAR nici nu pot sa risc sa i se intample ceva lui Axel cand tata va lesina pe strada(se poate intampla oricand).

Absenta lui Axel il va afecta enorm si nu stiu cum sa procedez?/?mai ales ca incep serviciul si nu voi putea face nici o miscare de acolo.

Alexandrina si eu sunt ardeleanca,m-am nascut in SM(ca era barza calatoare!)si nu am nimic cu capitalisti.

Sanatate tuturor si W-E placut!

Mergi la inceput

Cary, imi pare nespus de rau. Eu am tot citit despre tot felul de tratamente netraditzionale. Tratamente naturiste etc etc. Chiar daca nu vindeca de tot amelioreaza starea. Incercatzi-le pe toate, nu se shtie nicodata, Dumnezeu e mare.

Cu drag,
Cristina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis

Mergi la inceput

Asa e Cristina,puterea LUI e mare!

Ce ati face voi in cazul meu?
Ati duce copilul la cresa,sau sa-l las cu tata(stiind riscurile)dar stiind si ca il vine in viata!!!iubirea pt.nepotelul lui???

Mergi la inceput

Cary, mi-e foarte greu sa dau sfaturi si sa zic ce-as face eu dar judecand la rece:
In primul rand a avut vreodata crize sau sa i se faca rau asa din senin? Sau ti-e frica ca nu cumva sa se intample? Daca s-a mai intamplat atunci cred ca e bine sa-l dai pe Axel la cresa, pe de alta parte nu cred ca e bine sa-i iei asa dintr-odata toate obligatziile pe care le indeplinea tatal tau, cred ca se va simtzi neputincios si va intzelege ca va e frica pentru Axel.
.....Nici nu shtiu ce sa zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

S-ar putea ca nepotul sa-i constituie principala ratiune de-a trai. Nu stiu ce sa zic, si daca-l lasi pe puiut cu cineva care e considerat sanatos se poate intampla orice, daca pui raul inainte.
Roaga-te sa fii indreptata spre cea mai buna decizie.

Alexandrina.

Mergi la inceput

Nu a avut crize,lesinuri,doar oscilatii de tensiune,dar ma pot astepta si la asa ceva!!!nu stii niciodata ce se intampla,avand in vedere ca nu mai e mult(nu sunt sigura de cei 3 ani)si doctori se mai inseala!
Sunt intr-o mare dilema,caci timpul trece si mai am o saptamana in care trebuie sa gasesc o solutie!

W-E placut!

Mergi la inceput

Doctorii nu se insheala numai in +, se insheala si in -, deci 3 ani pot fi si 5 si 7. N-ai cum sa shtii. La o bona nu v-ati gandit? Astfel ar fi mai simplu, ar sta si tatal tau si bona.

Mergi la inceput