Balante (dez)echilibrate (12)
Raspunsuri - Pagina 7
alexandrina spune:
De aceea mi-am trecut judetul in loc de oras, pentru ca locuiesc in unul si lucrez in altul.
Alexandrina.
dana_ene spune:
Cary, imi pare rau.
Macar cu gandul sunt alaturi de tine , daca altfel nu pot.
Te inteleg... Si tatal meu a avut si inca mai are MARI probleme de sanatate.
Ma rog in fiecare zi pentru el, pentru mama mea, care trebuie sa fie tare alaturi de el...
----------------------
Alexandrina, daca nu spuneai cum de statea coafura, zau ca pe mine ma pacaleai.
----------------------
Ticka, nu am vazut nimic la linkul cu balerina, dar am admirat-o pe micutza artista (SUPERBAAAAAAAA )
----------------------
Sa va spun cat fac eu pana la munca ?
...
maxim 10 minute, daca ma lalai pe drum...
Asta e avantajul oraselor mici.
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
ticka spune:
Multzam Dana, am sters linkul cu pricina. (era poza full size).
Am vazut ca va plangeatzi ca pleaca sotzii, al meu o vreme pleca atat de des incat eram obisnuita si nu mi se mai parea ceva iesit din comun, cei drept pleca in afara si ma bucuram pentru el. Ieri m-a sunat pe la 7 si mi-a zis sa-i fac bagajele ca pleaca pe 2 zile la Bistritza, a ajuns acasa si-a luat geanta, am primit un pupic si . Scurt si la subiect. N-am avut timp nici sa zic c-o sa-mi fie dor sau ceva de genu' asta. Las ca-i zic cand vine
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis
alexandrina spune:
Hai sa va mai spun ceva despre drumul pana la servici,sunt la a 4-a slujba din viata mea si eu am avut drumuri tot mai grele de facut, dupa cum urmeaza:
- 1: vreo 2 case dupa colt (3 minute)
- 2: sus pe deal, sub padure (15 minute)
- 3: in timpul facultatii, dintr-un cartier al Clujului in altul (35 minute)
- prezent: dupa cum am povestit
Sper sa se schimbe ceva, ca mai mult de-atat nu cred ca sunt in stare, oricum sunt la limita. Sau stiti voi vreun post vacant in capitala, sa vin cu trenul ori avionul?
Alexandrina.
dana_ene spune:
Haideti sa schimbam un pic tema, fiindca altfel devenim mult prea triste...
Si...cum ne pleaca sotii (ma rog, Ticka deja a ramas singurica ), am citit cateva idei pentru a fi "mereu frumoase si atragatoare" :
Exista cateva reguli, care, urmate cu sfintenie, ne duc pe calea cea buna:
-faceti miscare minim 1/2 de ora zilnic(alergat , urcat pe scari, aerobic , fitness, fiecare ce poate , inclusiv curatenie prin casa - pai asta eu fac zilnic )
-demachiati-va in fiecare seara, oricat de obosite sau plictisite ati fi; tenul va va fi recunoscator ;
-mancati cat mai multe fructe si legume ;
-o zi pe luna, tineti post negru - face minuni pentru dezintoxicarea organismului - si nu se moare din asta, va asigur! - spune respectiva... asta-i buna ?!
ALBUMUL OANEI MARIA
ticka spune:
dana, din tot ce ne-ai scris numai punctul cu demachiatul il respect cu sfintzenie, in rest...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis
Cary spune:
Dana,putere si tie.
Eu NU respect Postul Negru,in rest e OK.
Imi aduc aminte ca am venit de la o nunta franta moarta si nu am reusit atunci sa ma demachiez,iar cand m-am trezit m-am speriat,caci aratam ca Muma Padurii,asa ca de atunci nu s-a mai intamplat.
Ticka mii de multumiri pt.info.la cresa,Sandicai.
FELIS spune:
Buna frumoasele!
Eu sambata ma tund!...
ALEXANDRINA... din graba, la ultimul tau mesaj am citit daca nu stim un prost vacant in capitala Sunt
Va pup si o zi buna!...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!
FELIS spune:
CARY, DANA... sanatate multa parintyilor vostri!...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!
dana_ene spune:
Ieri a fost una din cele mai "negre" zile pentru mine.
- Aici pe forum am aflat ceva ce m-a intristat.
- Am aflat o veste proasta de la o prietena de-a mea (probleme cu copilasul)
- Cumnata mea a ajuns la spital
- Ni s-a stricat mobilul si pentru ca avea nevoie de el (neaparat), Cosmin s-a dus sa vada ofertele din magazine si a cumparat unul , scump, iar noi suntem si asa in mare gaura de bani
- a uitat cardul de credit in bancomat sau l-a pierdut
- .....
Va imaginati ca aseara eram plina de nervi... mai ales ca vechiul mobil si-a revenit , deci nu era nevoie sa cumpere altul (cel putin pentru moment), dar s-a grabit... si a pierdut si cardul... si ne costa alti bani...
----------------------------------------------------
Cary,
Felis, neaparat sa ne arati cum iti sta cu noul look !
ALBUMUL OANEI MARIA