Balante (dez)echilibrate (12)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
dana_ene spune:
Felis multumim pentru vot si pentru aprecieri !
Andreea, sper ca Vladutz sa se simta mai bine astazi.
Ticka, abia astept sa vad pozele cu balerina.
Fetelor, eu astazi ma simt foarte nasol. Sunt intr-o pasa proasta, am primit niste vesti rele, nu mi-e bine...
Cosmin va pleca saptamana viitoare la o sesiune de formare la Moeciu... eu nu pot sa merg cu el ...
Dar, lasa !, ca eu stau cu Oana ... si lui o sa-i fie dor de noi...
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexandrina/alexandrina.jpg)
alexandrina spune:
Un citat din cartea pe care o citesc acum:
"Majoritatea oamenilor se trezesc ametiti si se tarasc prin casa ca sa-si pregateasca ceaiul sau cafeaua. Se duc la serviciu si se tarasc si pe-acolo, folosind foarte putini muschi. Urmeaza niste sabloane care creaza blocaje in circulatia energiei prin corp. Trebuie sa te asiguri ca esti deschis in toate felurile pentru a primi toata energia disponibila. Trebuie sa misti toti muschii, in fiecare dimineata."
Maine dimineata zau ca fac ceva miscare.
Ticka, tie trebuie sa-ti trimit fotografia?Alexandrina.
Cary spune:
Draga Dana eu te inteleg chiar foarte bine caci de cateva zile si eu am NUMAI vesti proaste,incerc din rasputeri sa le fac fata,dar avand in vedere ca e nasoala rau situatia.......nu stiu zau cumva fi.Cred ca singura sansa e sa mai sper ca nu va fi NEGRU!pana nu se termina investigatia nici nu pot sa va povestesc.
De aceea intru mai rar pe DC caci aici ma podideste plansul,incerc din rasputeri sa muncesc si seara sa cad franta,nu stiu cat voi mai putea tine acest ritm,dar TREBUIE,caci de dragul puilor TOTUL trebuie sa mearga inainte.
ticka spune:
Alexandrina, eu merg pe jos pana la tramvai (cam 2 statzii de troleu) si ma tzin in tramvai de obicei de 2 bare, se pune .
Poza trimite-mi-o pe adresa ticka75 de pe yahoo, ca s-o pot pune in album.
Vin si eu cu pozele promise: albumul balerinei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis
ticka spune:
quote:
Originally posted by Cary
Draga Dana eu te inteleg chiar foarte bine caci de cateva zile si eu am NUMAI vesti proaste,incerc din rasputeri sa le fac fata,dar avand in vedere ca e nasoala rau situatia.......nu stiu zau cumva fi.Cred ca singura sansa e sa mai sper ca nu va fi NEGRU!pana nu se termina investigatia nici nu pot sa va povestesc.
De aceea intru mai rar pe DC caci aici ma podideste plansul,incerc din rasputeri sa muncesc si seara sa cad franta,nu stiu cat voi mai putea tine acest ritm,dar TREBUIE,caci de dragul puilor TOTUL trebuie sa mearga inainte.
Cary, scumpo, curaj si-ti tzin pumnii. Sper sa fie bine!
![](floare2.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis
![](floare2.gif)
Cary spune:
SARU-MANA pentru ajutor,dar SANATATEA de care am nevoie pentru parinti mei nu o pot cumpara si aceasta neputinta in fata boli ma macina ingrozitor.
Am deschis un subiect la "Scoli,grdinite,....."daca pe aici sunt mamici de cresa va rog sa-mi raspunde-ti la acel subiect.
Multumesc frumos pentru tot.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexandrina/alexandrina.jpg)
alexandrina spune:
quote:
Originally posted by ticka
Alexandrina, eu merg pe jos pana la tramvai (cam 2 statzii de troleu) si ma tzin in tramvai de obicei de 2 bare, se pune.
Eu fac vreo 35 de kilometri pana la munca, e drept ca nu pe jos dar uneori mai fac si eu acrobatii la bara, ca mai am si sansa de a merge in picoare in maxi si e drumul plin de gropi. Dar acolo se referea la a face miscare constient, cumva, dupa cum am priceput eu.
Ti-am trimis si o fotografie realizata de dimineata cu o falsa coafura, in sensul ca nu se vede dar cu o mana imi tineam parul si cu cealalata mi-am facut poza
![](icon_smile_big.gif)
![](floare.gif)
ticka spune:
Alexandrina, da cat timp faci pana la serv? Si eu care ziceam ca ai mei 6-7 km sunt o distantza . Gata am pus pozele. Sa adimram niste Fete Frumoase
!
alexandrina spune:
Cary, aduna-ti toata increderea si gandeste-te ca toate lucrurile au un scop, unele au scopul de a ne face mai puternici dupa ce ne trec prin foc. Fiecare incercare care ti se da are un rost.
Cand parintii sunt bolnavi, e intradevar foarte greu sa te aduni.
Nu stiu ce sa mai zic, ca acum incep si eu sa-mi aduc aminte de cat a fost de greu.Alexandrina.
alexandrina spune:
quote:
Originally posted by ticka
Alexandrina, da cat timp faci pana la serv?
Pai, pana la servici cand traficul e in regula cam o ora si un sfert: masina + maxi + maxi de oras
Inapoi, o ora si jumatate: pe jos + maxi + masina/pe jos.
Daca n-ar fi drumul asta as avea cea mai placuta slujba.
![](floare.gif)