Balante (dez)echilibrate (12)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
ticka spune:
aaaa.... si inca ceva...vezi ca la linkul cu Oani, e alt bebelush. asta e linkul corect:
http://www.ro-internet.com/modules.php?op=modload&name=PNHotorWhat&file=index&next=52
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexandrina/alexandrina.jpg)
alexandrina spune:
Chiar daca nu ma prezint la cafele (nu beau), nu ma am cu decoratiunile interioare si nici prea multe despre educatia copiilor nu stiu (am crescut doar nepoti), sunt aproape zilnic invizibila printre voi.
Eu va votez pe toate. La aceasta "competitie" insa nu ma pot prezenta. Singura coafura de-am avut-o la viata mea a fost la vremea nuntii, acum aproape 4 ani.
O sa va furnizez insa in curand o poza pentru album si atunci o sa va cer si sfatul despre parul meu cel lins, ce sa fac cu el, sa aiba si el o anume tinuta.
A, si mai este o chestiune la care as dori sa ma alatur voua, insa e prea secreta pentru cei din jur si ma feresc de indiscretiile unor posibili "securisti". Banuiti voi ce anume. ;) Paranoia, bat-o vina!Alexandrina.
dana_ene spune:
Ticka, mersi pentru observatia cu linkul !
Alexandrina, asteptam poza pentru album.
Esti binevenita la orice subiect, cred ca noi putem vorbi despre orice, asa de bine ma simt eu aici in
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
ticka spune:
quote:
Originally posted by alexandrina
O sa va furnizez insa in curand o poza pentru album si atunci o sa va cer si sfatul despre parul meu cel lins, ce sa fac cu el, sa aiba si el o anume tinuta.Alexandrina.
Si al meu e lins si cam bleg. Am gasit o soltzie ca sa arate cat de cat...nu ma pieptan dupa ce ma spal si atunci are volum...daca l-am pieptanat -
![](la revedere.gif)
![](floare2.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis
![](floare2.gif)
dana_ene spune:
Parul meu este foarte putin ondulat, dar este moaaaaaleeee, of, of, of.
Si eu ma descurc greu cu el, mult mai bine imi este cand e tuns scurt, dar folosesc spuma, ca sa arate si el cat de cat bine macar cele 8 ore cat stau la birou .
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
Cary spune:
Iar tarziu la apel,sunt super ocupata cateva zile,dar sper sa fiu cat mai des cu voi.
Pupici si multumiri de aprecieri,e o poza cam nasoala caci eram la sfarsit de zi(dupa o zi nasoala rau)iar pozele sunt facute chiar de Rebi!i-am explicat cum si a reusit.
Sper sa puna si restul fetelor poze,ai auzit Andreea?!
PARUL meu este des si destul de tapan,volumul e din belsug,nu este nici macar ondular,in poze este pus pe bigudiuri,deci am dormit ca o parabolica!!!
De 8M am avut doar flori,cica surpriza vine sambata!bine si atunci,nu?!
vlada spune:
Scuze ca nu am fost azi prezenta...dar Vlad s-a simtit tare rau, a avut febra si nu a vrut decat in brate...
Sper ca maine sa fie totul bine si sa recuperez..
Pupici
Andreea si Vlad
Iubirea mea
ticka spune:
Cary, pup-o pe Rebi ca e profesionista
Andreea, sanatate lui Vladutz, sper sa se faca cat mai repede bine -
si acum Neasa!
Ma duc sa pun poze cu artista mea. Ieri s-a data in spectacol , cica era balerina. Revin cu laudatul....
Cary spune:
Andreea multa sanatate lui Vladut,sa va faceti bine repede.
I-a priviti voi ce-i afara parca vine Craciunul nu Pastele,ninge ca-n povesti,nu alta.
Pe curand.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/FELIS/FELIS.jpg)
FELIS spune:
DANA i-am dat si eu 10 printzesei Oana!... Tare dulce mai este!... Sa fie sanatoasa!...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!