FIV (31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Fetelor, ce se intampla? iar s-a stricat DC-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MickeyD spune:

Teli

Vezi ca merge spre bine. O sa creasca ai sa vezi si o sa aveti rezultate pana la urme.
Eu fac ET-ul vineri. Mai am 4 fiole de menogon. Daca treci cumva pe la spital pot sa le aduc si eu cu mine.

Mergi la inceput

Am senzatia ca deja am inceput sa pierd. Am vorbit cu doctora si mi-a spus ca nici unul din cei 5 embrioni nu s-a dezvoltat mai mult de 2 celule, cand ar fi trebuit sa fie la 4 si ca nici nu se mai pune problema sa congelam ceva. O sa transfere tot ce poate. Semn rau din pacate. Nici n-am mai stiut ce sa intreb, ce sa spun. Speram macar sa ajung la punctul la care am stat deja 2 saptamani in pat inainte sa imi apara indoiala in suflet. Evolueaza greu... si sufletul meu e greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Mickei , curaj , hai ca Dumnezeu e mare.
Vin vineri sa te sustin.Fii optimista chiar si asa , ei se dezvolta si in uter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

MickeyD - stai linistita au fost suficiente cazuri cand embrionii nu au fost divizati decat in 2 si s-a prins bb foarte bine.
Cand am facut eu FIV anul trecut era o dna din Constanta de 40 ani care venise la control (dupa 1 luna de la FIV) si avusese 2 embrioni divizati in 2 si se prinsesera amandoi. Nici nu a stat acasa nici nimic.
Depinde de norocul fiecaruia, de sansa si de organism.
Eu nu pot sa-ti spun decat sa ai incredere in sansa ta.

Te pup si sa auzim de bine.

Luli si ... atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Mickey, nu te stresa ca nu-ti face bine, trebuie sa ai incredere ca se poate. Am o cunostinta care a facut FIV, a raspuns f. greu la tratament si in final a avut un singur embrion viabil, sanse minime de reusita si acum e gravida in 7 luni.
Cu ajutorul lui Dumnezeu orice e posibil!

Iti tinem pumnii,

Mergi la inceput

Va multumesc din suflet. Poate ca de fapt de asta am avut nevoie: sa "aud" ca au existat situatii in care s-a putut. Stiu ca pana la urma e vorba de organismul fiecaruia, de noroc, de un miracol ...
Imi place sa cred ca odata ajunsi la mine in burtica o sa se simta "acasa" si o sa fie bine.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Pt Mickey: draga mea, eu am transferat 3 embrioni de 2 celule fiecare si uite, am o frumusete de fetita (ia arunca un ochi in pozici!) in urma acestui ET. Am plans si eu cand ai mei aveau doua celule si fetele se laudau cu 6-8 celule la ET. Nu te lasa descurajata si spera in continuare, cere sa ti-i transfere chiar si mai putin divizati.
Pt Teli: toata stimularea am avut numai 6-7 foliculi, la punctie mi-au scos 7 ovocite, s-au fecundat 6, am transferat 3 din care am ramas insarcinata si mai am inca 3 la frigider. Nu neaparat nr mic inseamna si mai putine sanse, poate fi chiar invers la o adica! Au fost cazuri cand au ramas gravide chiar si cu unul sau doi foliculi, deci aici e chestie de sansa.
Fetelor, va tin pumnii si nu renuntati la visul vostru, pana la urma se va intampla!
Pupici tuturor gravidutelor: Moni, Denisa, Nicole, Ana, Tia.
Pia, ce mai faci? Ma bucur ca te mai vad aici.

Anemona si Denisa mica, frumusica si cumintica
http://community.webshots.com/user/anemona112

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Anemona Sa va traiasca fetita frumoasa!

Fetelor multa bafta si fiti optimiste!

Nicole 15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

anemona, pupici printzesei

21+

Mergi la inceput