FIV (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Bafta multa fetelor care face FIV acum si sa veniti cu vesti bune cat de curand.
Denisa de ce plangi? ce face bebita?
Mamicilor sanatate si aveti grija de minunile din burtica.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MickeyD spune:

Sincer, stau si ma gandesc, cred ca mi-era mai frica de anestezie decat de punctie in sine. Initia mi-a pus branula in vena si am simtit putin ca ametesc (probabil niste sedative) dar apoi Dr. Dracea m-a intrebat daca nu cumva vreau sa fac fara anestezie sa vad si eu pe monitor, iar daca ma doare se opreste si imi face anestezie. Dar nu pot spune ca a durut asa de tare. Ceea ce simti de fapt este de fiecare data cand punctioneaza foliculii. Uneori mai tare alteori mai incet. Apoi extrage lichidul printr-un tub extrem de subtire care ajunge in eprubete sterile pe care le duc imediat in laboratorul de alaturi. A fost ok. Am stat de vorba cu Dr. Damian (cel care l-a operat pe sotul meu, si mi-a spus cum a decurs operatia la el). Apoi m-am ridicat si m-am dus in salon. Am mai avut ceva dureri (cam ca la ciclu). Chiar si acum simt o oarecare jena dar ... trece. Vorba-ceea ... orice pentru un bebe :)
Ceea ce mi se pare straniu este ca din peste 20 de foliculi, au ramas 10 ovocite din care 7 au fost injectate, doar 5 fertilizate si ramane sa vedem cate se vor divide. Pe de alta parte mi se pare incredibil ca avem aceasta sansa. Exista posibilitatea sa avem un copil al nostru, biologic. Au fost multe clipe cand credeam ca asa ceva este imposibil. Ce-i drept un copil este un miracol, oricum ar fi.
Va multumesc din suflet ca imi sunteti alaturi. Familia si prietenii sunt langa noi dar voi stiti prin ce trecem si intelegeti altfel decat ei care pur si simplu incearca sa ajute asa cum pot. Pentru mine DC a ajuns sa fie un imens punct de sprijin pe acest drum pe care il parcurgem acum.
ET il vom face vineri dimineata. Apoi ramane speranta.

Teli eu zic sa nu iti faci probleme. Uite la mine au fost asa de multi dar nu asa de buni. Eu zic ca la tine sunti mai putini dar de calitate. Iti tin pumnii si ma gandesc la tine.

Mickey

d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

tinem pumnii vineri Mickey si ne rugam sa fie bine!
Teli, fii increzatoare, calma si ai sa vezi ca va fi bine!

Mickey, eu era sa lesin doar cand am citit ce-ai postat azi, cum oi fi rezistat mai fata? Pe mine m-a apucat plansul doar cand mi-a recoltat pentru papanicolau...deci iti imaginezi ce curajoasa sunt...

Denisa ce-i cu tine pui? de ce plangi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Denisa plange din cauza Evei.
Eva incearca sa fi tare si sa iti faci curaj sa incerci din nou.

Nicole 15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Teli - e foarte bine. Nu trebuie sa fie multi si prosti ci putini si buni. La tine nu sunt nici chiar putini si daca si sotul tau performeaza bine - va fi foarte bine.
Mickey - norocul sa fie alaturi de tine si sa dea Dumnezeu sa fie asa cum iti doresti pana la sfarsit.

Sa auzim numai vesti bune.

Luli si ... atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva47 spune:

Va multumesc pentru incurajari , din pacate la noi nu se mai poate repeta pentru ca nu mai avem embrioni congelati ,iar problema fiind la sot (azoospermie ) nu mai avem nici material(biopsie ) cu care sa mai incercam odata.
in momentul de fata amandoi am acceptat ideea inseminarii cu donator .exista pe forum un subiect legat de acesta problema pentru ca eu nu am gasit nimic pana acum ??

sunt alaturi de voi si in mod special de Micky -mult mult succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

M-am intors!
Va multumesc mult ca sunteti alaturi de mine.
La eco de azi au mai aparut 3 foliculi deci am in total 9.Nenorocirea e alta , treb sa continuu tratamentul si in spital nu am mai gasit decat 6 fiole de menogon.(Imi treb 10).Foliculi sunt intre 14 si 8 mm si mai treb sa creasca.
Atentie ,cine vrea sa inceapa sa-l procure din timp , eu asa ceva n-am pomenit , ca nici in spital sa nu mai fie.Sper a gasesc vineri cand merg din nou la eco.
Punctia se pare ca va fi luni si ET in mod normal joi.
Bafta multa Micky , maine ai ET ,nu?
Bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Teli, eu mai am vreo 4 sau 5 fiole de menogon ( ma uit cand ajung acasa). Daca vrei sa le iau cu mine vineri spune-mi, ti le dau cu placere...

Mickey, trebuie sa fi fost foarte interesant sa vezi toata procedura, felicitari pentru curaj. Referitor la numarul de foliculi nu toti contin ovocite si nu toate ovocitele sunt de calitate... Bafta vineri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Eu si bble suntem bine,Slava Domnului!
Eva nu se poate face punctie testiculara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

BAFTA MULTA SI DUMNZEU SA FIE CU VOI LA ET!

AniS si bebelina mea dulce 19+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput