FIV (31)
Raspunsuri - Pagina 6
VIOI74 spune:
Teli, spune-ne cati foliculi ai? Cand faci punctia?
MickeyD, bafta multa. Sa ne tii la curent.
I
Ariela spune:
Doamne, Micky spune - mi si mie cum ai putut rezista fara anestezie?
Nici macar locala nu ti-a facut ?. Spune - ne si noua cum a decurs treaba caci eu m-am ingrozit de asa un curaj.Nu ti-a venit sa sari de pe masa aia nenorocita? Dupa punctie cum te - ai simtit ?. Cum te simti acum?
Pupici
ARIELA
Monica-Elena spune:
Bafta Michey.
Denisa ce face bebeul si mamica lui?
Monica si broschi din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
Teli spune:
Buna dimineata !
Eu sunt un pic cam dezamagita pt ca nu am decat 6 foliculi,unu pe ovarul drept de 12 si 5 pe stangul de 11 (2) de 10(2) si 1 de 8.
Asta era luni dimineata .Acum astept sa fug la Bucuresti ca am eco la 11.30 sa vedem cat au mai crescut .Sper sa fie bine sa-mi ramana si mie ceva de pus acolo.
Va zic ziua punctiei dupa ce ma intorc azi , sper sa o stiu.Dar sigur nu va fi fara anestezie ca eu cred ca as fi murit .
Va pup pe toate si va urez succes.
adelia alin spune:
Si eu am facut 2 punctii fara anestezie.Mi-au dat numai niste sedative.La prima a fost ok la a doua s-a lasat cu tipete si plansete(poate si datorita faptului ca s-a lucrat si la trompa un pic).Dar HSg-urile care le-am facut m-au durut mult mai tare!
Adelia
Tia spune:
Teli, nu e chiar asa rau. Este important ca toti sa fie de calitate si sa se fecundeze
Punctia se face sub anestezie generala
Bafta!
21+
nicole74 spune:
Bafta multa, Teli!
Si nu te stresa de numarul foliculiculilor. Si eu am avut destul de putini. Important e sa fie de calitate, cum spunea si Tia.
Nicole 15 saptamani