FIV (31)
Raspunsuri - Pagina 5
nounou spune:
Monica, sa va traiasca minunea, sa se faca mare, frumos, destept, exact asa cum vi l-ati imaginat!
Mickey, multa bafta, va tin pumnii! sa ne dai vesti bune!
Tia spune:
postat de iram
Nou venit
Romania
2 Posts
Trimis la - 13/03/2005 : 22:25:19
--------------------------------------------------------------------------------
Buna fetelor.Vreau sa incep tratamentul pentru F I V.Medicul mi-a spus sa-mi procur medicamentele daca pot.Am sunat la Farmacia 2 Na din Unirii si mi-au zis ca nu le au.Am mai sunat si la Farmacia Leda si tot nu le au.Am nevoie de 55 buc.menogon de 75 ui si 21 diphereline de 0.1 mg.
TIA spune-mi te rog mai ai menogon?(am citit anuntul tau)si daca nu de unde pot sa-l procur
Multumesc din sufet celor care ma pot ajuta!!!
Nu mai am menogonul, l-am dat.. dar vezi ca farmacia 2NA aduce la comanda. Mai vorbeste o data cu ei
21+
eva47 spune:
revin dupa 3saptamani(nu am net decat la birou),din pacate cu vesti proaste fiv-ul pe care l-am facut la Giulesti nu a reusit .
Mickey iti tin pumnii sa fie bine maine .Succes -trebuie sa fii mai norocoasa decat mine .
Monica-Elena spune:
Multumesc fetele.
Teli si michy bafta!
Monica si broscuta din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
anis spune:
Fetele...multa bafta si sa iasa cu ochisori!
AniS si bebelina mea dulce 19+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
lauion spune:
Monica, deci pana la urma e baietel, sa fie sanatos, norocos si mancacios ca am vazut ca deja ai ceva cereri de incuscrire...
In alta ordine de idei spuneai ca si tu ai facut analizele pt. SAFL si la Coltea+Institutul hematologic si la Fundeni. La Fundeni ai facut aceleasi anlize sau si ceva in plus? inca nu m-am hotarat daca sa ma duc si la Fundeni sau nu...
Bafta Teli si Mickey!
Monica-Elena spune:
Aceleasi analize le-am facut la Fundeni si la Coltea(la Fundeni eram bolnava, la Coltea eram OK) si aceleasi analize dar mai complexe la Institutul de Hematologie de pe dr Felix la care astept inca rezultatul. Mergi la Institutu sau coltea ptr ca la fundeni cu siguranta te vor gasi bolnava.
Monica si broschi din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
MickeyD spune:
Tocmai m-am intors de la spital. Speram ca emotiile sa treaca dar am deja sentimentul ca multa vreme de acum incolo va exista in sufletul eu, al nostru acea intrebare ... "O sa fie bine?". Pana acum totul pare sa fi decurs normal. Biopsia sotului a dat rezultate bune. Nu e tocmai calitatea care ar fi fost daca erau direct din sperma prin ejaculare dar ... e bine. Eu am facut punctia fara anestezie, ca am vrut sa vad si eu ce face. Nu a durut asa de tare. (nici pe departe cat HSG) Au rezultat 7 ovocite mature pe care le-a injectatcu respectivii :) Acum asteptam. Maine sa vedem daca au prins, poimaine sa vedem daca se divid, si tot asa ... asteptam.
Va pup si bafta multa celor care sunt si ele pe acelasi drum
MickeyD
Kariris spune:
Mickey, sa dea Dumnezeu sa iasa bine, iti tin pumnii! In principiu cand faci ET-ul? Joi? Ca sa stiu cand sa tin pumnii!
Curajoaso! Cum ai facut punctia fara anestezie? Doare, eu stiu ca si mie mi-a facut o punctie fara anestezie cu alta ocazie si am crezut ca a bagat o teava in mine..... da oricum si HSG m-a durut ingrozitor!
Fii tare si ne rugam sa reusesti!
Dupa ET stai cat de mult posibil in pat, evita constipatia, efort deloc, ideal pana la analiza de sange Beta HCG in pat, chiar daca dr. iti spune sa-ti reiei activitatea normala dupa 2 zile.
Te pup si ma rog pentru tine sa ramana macar un bebe in burtica!
Laura.