FIV (31)
Raspunsuri - Pagina 4
Tia spune:
quote:
Originally posted by flavia ramona
Puteti sa-mi spuneti va rog pentru inseminare artificiala ce analize trebuie facute?
Merci.
mergi pe subiectul SCURTATURI, la capitolul despre Inseminare artificiala, click www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39282" target="_blank">aici
20+
Monica-Elena spune:
Cum merge tratamentul la cele care fac acuma fIV la Giulesti?
Bafta fetelor!
Monica si broscuta din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
Teli spune:
Buna fetelor!
Eu azi sunt in a cincea zi de menogon.
Sunt in perioada oarba cand nu stii nici cati foliculi ai , e groaznic.Nu simt nimic , sper sa fie ceva crescut acolo.
Abia luni voi vedea ce e .
Pana atunci , asteptare si speranta.
Va pup pe toate si va doresc succes la facut pui.
Monica-Elena spune:
Fetelor uite ca FIV mai iese si cate un baiat. Am venit acum de la ecografia de 22 sapt de la dr Pop si avem baietel nu fetita. Dr Iosup s-a insel;at la 13 sapt cand a vazut fetita.
Monica si broscuta din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
flori76 spune:
Monica sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
nicole74 spune:
Felicitari Monica pentru baietel.
Si eu tot la 13 saptamani am facut eco la Iosup si tot fetita .
Muulta bafta fetelor care fac fiv acum. Dumnezeu sa va ajute.
Nici la Sabyc nu s-au sistat fiv-urile.
Nicole 15 saptamani
MickeyD spune:
Lachi, multumesc mult de tot pentru urari. Si voua tuturor de fapt. Nici nu-mi vine sa cred ca am ajuns pana aici. Deja, desi atat de greu. Maine (duminica) fac injectia cu pregnyl iar marti eu punctia iar sotul biopsia. Vineri la eco doctorita a vazut cam 10 foliculi la fiecare ovar (dupa care n-a mai numarat). Din cate imi amintesc unul era de 20mm, vre-o 2 de 17mm, apoi de 16mm, 14mm ... si multi sub 12mm. Problema cea mare e la sot, nu stim ce o sa gaseasca doctorul acolo. Va pup si va tin la curent.
Mult succes tuturor.
Mickey
Kariris spune:
Bravo Monica!!! Hai ca ne-ai lasat paf pe toate! Printesa din burtica este de fapt un print!!! Super!!! Atunci poti sa-l numesti in continuare "broschi" Sper ca va bucurati ca e baiat! Io una ma bucur. Sa fie sanatos, frumos, mancacios si sa va bucurati de el la maxim! Eu mi-am dorit mereu fetita, dar acum cand vad cate probleme am intampinat in viata si cand ma gandesc ca unele poate sunt ereditare, parca nu as mai vrea fetita,n-as vrea sa treaca prin tot ce-am trecut eu, parca vreau totusi baiat si va promit eu ca o sa-l invat sa se poarte frumos cu fetele voastre!
Mickey, multa bafta marti!!! Si tie si sotului!
Cand faci ET-ul? Joi? Iti tinem pumnii sa fie bine! Dupa ET sa stai cuminte cat poti de mult la pat!