FIV (31)
Raspunsuri - Pagina 9
anis spune:
Anemona sa va traiasca fetita...e o dulceata! E o frumusica...n-ar fi rau sa apara in reviste ,ce zici?
AniS si bebelina mea dulce 19+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Teli spune:
Buna fetele!
Am venit de la eco , gata, luni fac punctia.
M-am intalnit si cu MickeiD facuse ET-ul , i-au pus 4 embrioni.
Eu sunt un pic cam speriata pt ca mi-a scazut grosimea endometrului de la 13 luni la 10 azi si asta se pare ca e semn de ceva chisturi.Sper sa am si ovocite bune , dar vedem luni.
Foliculi nu au crescut spectaculos dar am vreo 5 peste 15 si alti doi pe aproape ,poate mai cresc un pic ca am si azi tratament .
Maine seara la 22 pregnilul.
Asta e , urmeaza ultima suta !
Va pup si va urez succes !
MickeyD spune:
Anemona, sa iti traiasca fetita si sa fie sanatoasa.
EU dupa cum ati auzit deja am transferat 4 embrioni. Spre surpriza noastra si a doctorei, unul din cei 5 nu prea a facut nimic, insa din ceilalti 4, 1 era la 4 celule, 2 la 6 celule iar la al patru-lea se conturau deja spre 7-8 celule. Cocei a sugerat sa ii transferam pe toti asa ca acum am 4 embrionasi in burtica si stau in pat sa am grija de ei.
Asteptam si speram.
Teli - mult mult succes luni. E o sansa in plus si trebuie sa o privim cu multa speranta.
MickeyD
Minnie spune:
Ceau,tuturor fetelor
Va citesc povestile zilnic si cu sufletul sunt alaturi de voi.Eu cred ca in final va fi bine pt. toate,important e sa nu disperam.Asa incit va tin pumniii tuturor,si Doamne Doamne sa fie cu noi.
Daca nu va deranjez prea mult, as dori sa va intreb de unde fac rost de Menogon 75 ui,si cit costa?Daca cumva stie cineva daca la Szeged in Ungaria e mai ieftin.Eu sunt din Timisoara si poate mi-ar iesi mai ieftin.Dar si de farmacii din B.La Giulesti mi-au spus ca ar costa cam 600.000 fiola.Orice sfat de la voi e binevenit.Va doresc un week-end placut tuturor.
Monica-Elena spune:
Cu siguranta in Ungaria este mult mai ieftin. Eu amluat anul trecut in aug si am dat 8 euro/fiola. La fel si dipherelinul de 3,75 este mai ieftin in Ungaria.Mai ales ca stai la Timisoara poti merge sa tu sa ti le iei este un orasel la 60 km parca de Szeged. Nu treci pe la Nadlac mai este o vama mai sus de Arad dar imi scapa numele este mai aproape de orasul respectiv.
Bafta fetelor care sunt in focuri si cuminti in pat.
Monica si broschi din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
thea_m spune:
Bafta fetelor care sunt pe ultima suta de metri. Sa se prinda macar un embrionas din cei pe care ii aveti, multi sau putini.
Micky nu am mai auzit nimic de tine? Ce mai faci?
Teodora