FIV (31)
Raspunsuri - Pagina 10
MickeyD spune:
Cu cei 4 embrionasi in burtica stau ... stau si iar stau. Dupa doar o zi imi vine pur si simplu sa plec la plimbare. In mintea mea e un razboi continuu. Pe de o parte, doctora care a spus ca nu e cazul sa stau in pat mai mult de o zi, ca nu ajuta cu absolut nimic, ca ei n-o sa cada daca eu ma apuc sa ma plimb sau sa stau in picioare. Pe de alta parte teama, ca orice as face gresit poate sa diminueze sansele. Rational, sincer va spun, nu cred ca ajuta sa stai in pat. Dar in sufletul meu ma gandesc ca, abia am avut si sansa asta ... sa stiu macar ca am facut tot ce am putut sa am un bebe.
Sper ca toata lumea are un weekend minunat, desi ploaia de acum (sambata dupa amiaza) nu e tocmai stralucita ...
VIOI74, ti-am raspuns si pe PM. Multa bafta.
Teli, ma gandesc la tine pentru Luni. Poate ca n-o sa ai neaparat ce sa si congelezi insa de data asta o sa fie cu noroc asa ca nici n-o sa ai nevoie.
Anemona - m-am uitat la poze. Denisa e o adevarata minune. Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa.
Va pup
MickeyD
denisa73 spune:
MickeyD, stai linistita la pat macar 3 zile si incarca cat posibil sa nu te stresezi.Gandeste-te ca trebuie sa astepti 9 luni pana il vezi in bratele tale pe bb.
anis spune:
Mickey..stai in pat ..eu am stau aproape 1 1/2luna ..numai in pat din cauza hiperstimularii.E un pret asa de mic...pe langa bucuria asa de mare..
AniS si bebelina mea dulce 19+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Minnie..la Arad e doamna farmacista care ti le poate aduce din Ungaria.Tu faci drumul doar pana la Arad.Dmna Szabo se numeste.Intreaba fetele si iti vor da nr de telf, eu nu il gasesc acum.
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
flori76 spune:
Mickey Doamne ajuta sa fie totul bine si in curand sa ne dai vestea cea mare
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
iram spune:
anis!
Te rog mult daca poti sa-mi dai nr. de telefon al d-nei Szabo si la ce farmacie o gasesc in Arad.De o luna caut menogon si nu-l pot procura.Am nevoie de 55 buc. menogon de 75 ui.
Minnie,daca le-ai gasit poti sa-mi spui si mie ,unde?
Sa auzim de bine! Multumesc!!!
iram.
Monica-Elena spune:
Michey stai cuminte in pat. Eu am stat la pat cele doua sapt si uite ca minunea s-a intamplat. Si stau in continuare cuminte numai lui sa ii fie bine. Pana a miscat am stat numai la pat asa ca fa antrenament ca ai de stat 9 luni cumintica.
Monica si broschi din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
Monica-Elena spune:
Iram pe dna Szabo o gasesti la farmacie in Ungaria nu in Arad. Vine dumneaei in Arad la sfarsitul sapt. O sa caut eu datele dumneaei si daca te intereseaza ti le dau pe PM
Monica si broschi din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
iram spune:
Monica.! Ma intereseaza .Te rog sa-mi spui cum pot da de D-na Szabo.
Multumesc.
Sa auzim de bine!!!
anis spune:
Pe domna Szabo o gasesti si in Arad ,in weekend cand vine acasa.Eu asa am facut..ca sa nu mai dau bani pe carte verde etc.Am vb cu dansa la telf, i-am spus sa mi le aduca in Arad, si m-am dus pana acolo...pentru asta platesti un mic comision ,infim.
Uf....am pus bine nr dansei intr-un fisier word din pc...si nu mai stiu cum se cheama...cum il gasesc ti-l dau pe PM.