FIV (31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Mickeey, cumintica si sa auzim de ochisori!! Pupici

AniS si bebelina mea dulce 19+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

dna Szabo: 0723 167 501 (sambata sau duminica)

bafta fetelor!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva47 spune:

felicitari mickey !!!in situatia noastra a ajunge in faza de embriotransfer este un succes ....
si mie mi-a spus la fel Cocei legat de statul in pat si in final si eu am gandit exact ca si tine , decat sa imi reprosez ulterior ceva mai bine stau in pat .nu stiu daca ti-au spus : ai grija la alimentatie ca sa nu te constipi ,pentru ca nu este bine sa existe presiune in zona , in caz ca se intampla poti folosi un supozitoare cu gligerina si in plus mi-au mai spus sa nu ma enervez /stresez absolut deloc .
mult mult succes !!!
noi ne pregatim sa plecam intr-un concediu ca sa ne detasam putin .......
succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna dimineata fetele,
Mickey si Teli, mult noroc!!!
Pentru fetele din Bucuresti, sa stiti ca mai au si alte farmacii menogon; spre exemplu farmacia Catena de pe Stirbei Voda, chiar langa Sala Palatului (este langa floraria Iris - stirbei voda la intersectia cu lutherana); mi-au spus ca au avut la 380000 lei si ca aduc la comanda, deci au inceput sa se gaseasca si in alte farmacii.
Bafta multa tuturor si procurati-va din timp medicatia ca sa eliminati un stres in plus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Iram ti-am trimis pe PM nr farmacistei dar din Ungaria.
Bafta!

Lachi ce faci tu fata frumoasa?

Monica si broschi din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Moni, merci de intrebare, relativ bine fac...nu prea ma simt bine si nu stiu de ce, ca gripa nu am dar ma dor ochii, capul si ma simt non stop obosita.
Frumoasa esti tu ....si Tia... doua gravidute frumoase...
Ce face broscutul din burtik? Misca, misca?
Vreau si eu! Parca mai e o vesnicie pana in iunie cand ma apuc si eu de tratament..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Originally posted by Monica-Elena

Iram ti-am trimis pe PM nr farmacistei dar din Ungaria.
Bafta!

Lachi ce faci tu fata frumoasa?

Monica si broschi din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Monica, posteaza numarul din Ungaria al farmacistei, sa-l vada toate fetele Eu l-am pierdut..

pupici la burtik

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Dmna Szabo
Mobil Romania(sambata si duminica) : 0723 167 501
Mobil Ungaria : 00 36 7045 32589

AniS si bebelina mea dulce 20+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Buna fetele!
Eu acum am venit de la punctie.Au recoltat 6 ovocite , partu mai bune si doua mai mici pe care nu stiu daca ma pot baza.
Maine vad ce s-a intamplat cu ele.Sunt cam suparata ca sunt asa putine mai ales ca in salon era o tipa cu 18 embrioni rezultati.Eu stiu ca ajunge si unu asa ca Doamne ajuta!
Succes tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Minnie spune:

Ceau fetelor,si mii de multumiri pt. ca mi-ati intins o mina de ajutor.Noi chiar vorbisem cu un prieten la Budapesta sa se intereseze si daca va gasi ,o sa mearga sotiorul meu pina acolo.Pt cine e interesat ,exista zilnic microbuze care fac transport Timisoara -Aeroport Budapesta cu 1400000-1500000,dus intors,ceea ce mult mai convenabil decit cu masina.Acum am citit de d-na Szabo.Iram eu deseara am sa o sun si apoi daca dau de ea iti dau un PM.Va doresc numai bine,sa fiti increzatoare si linistite.Va pup

Mergi la inceput